-> saskyn2: Asi probereme osobně. Nejde ani o brzdnou sílu, ale o nástup. Ten je takovej zvláštní, spíš mi to smrdí jestli neumřel válec při odvzdušnění
-> Nwkt: do 2013 cca boli tie ako mám ja na foto 345mm , potom už tie 340mm ako má RS Oct , údajne kvôli hlučnosti , je pravda že tie 345 brzdia super ale sú hlučné ... a zadky mám 310mm vetrané
-> saskyn2: 340 sú tie čo majú vodiace čepy ako felicia ? to tu mám teraz na novšej 3,6ke , aj má iný olejový filter ako mám ja , ja mám ešte starý tdičkový a malý olejový chladič , toto má veľký chladič hore a filter ako passat už
-> suri 14.09.17 11:38:18: Pěkné. Ty moje 340 brzděj pekelně, vždy si říkám že do mě někdo zezadu napálí až to budu potřebvat v krizovce použít. Ale tohle je ještě úplně jinej level
-> M@rtin: hmm to jedine že by si mal cestu kolem ... -> Nwkt: išiel som na tom raz na predku a na tej ťažkej 3,6 to bolo zaujímavé ... ale dá sa s tým jazdiť v pohode ...
ja som včera vymenil ložisko a kotúče nešli dole ani za boha , namontoval to nejaký debil na hrdzavý náboj , neočistené a v strede nejaký pozostatok medienky a vody ? normálne vlhké pod nábojom ... samozrejme som kotúče roztrepal kladivom a utekal po nové , krásny deň
-> suri: Hliníkový tady mám spoustu kusů, ale železo na porovnání tady mám asi jen na ze slabejch motorizací na 50 tlumič. Ale na to porovnání by to snad mělo stačit.
-> suri: Spodní čep má jiný sklon jestli si dobře pamatuju. Porovnat to sice můžu ale nevím kdy, zítra mám dělat 3x stk, řemen railu a ventilátor na 4F, pružiny a vejfuck na corse, a pátek se na to už chci vysrat a jet do Běšin.
-> saskyn2: Ty nemáš niekde náhodou tie tehlice z 3C čo sú v hliníku na porovnanie so škodováckymi liatinovými ? ložisko je rovnaké , čap riadenia tiež len iná matka , spodný čap je iný ale tam môže byť len rozdiel v skrutkách , skrutka tlmiča rovnaká .. nevieme to porovnať ?
-> M@rtin: Já jsem si to představil, že je to přilepený zezadu k opěradlu ale jak jinak, když Tomaso píše "za". Pod se to nevejde a ani by se tam nedaly dát nohy.
-> M@rtin: zespoda držák sedačky a u sedačky držák pásu. Bez rezervy nikam nejedu. Kámoš ten dal plyn, koupil za 30kč v lidlu sprej na lepení defektů a už 4 roky si myslí že mu ten 30ml sprej nejenom zalepí, ale taky nafoukne prázdný kolo... Jak málo stačí :) Ted si koupil micubiši áesiks kde rezerva nebyla. Jel s tim v pohodě už 3x rakousko a chorvatsko... Nevim no, na tohle bych neměl. Když bych jel dál tek si ty rezerzvy vemu rači dvě.