Drž laskavě hubu a nekaž mi to kilínko

a clovek by cekal original dil jeden jako druhej, ja uz Peruzkovi chtel reklamovat ty bile snehulaky, tenkrat se Sita divil, ze to na fab menim no a koukal jsem, ze passat je ma taky spatne

což jsi ty udělal ale bylotoprdplatný když už tam byl ten špatnej

naštěstí ne odemě takže jeho boj. Tak mi to nedalo a ve šrotě jsem našel nějakej originální šroub poloosy a to víš že jo, byl o cca 1,5cm kratší. Nahodil jsem ho na auto a dotaženo jak má být. Závěr z toho je, že někdo už tam měnil ložisko, a udělal tu chybu že tam dal novej přibalenej šroub a já málem udělal tu samou chybu. Tak když mají takovýhle skvělý šrouby, tak kolik asi vydrží to ložisko ani nechci vědět

takhle bylo vse meneny u feldy, tlumice monroe srajda a spodni cep jsem po 40tis.km uz delal zas
kvalita TRW me teda dost znechutila
Jak kuláky tak ty v ramenech.

videl jsem snad jen jednu, kde uhnil ten cep, co jde do silentu v podlaze, a zlomenou zadni napravu u vietnamskyho utahanyho prima formana, jinak nic, kdyz pominu treba vyskoceny na spodnim kulaku

Ale nedávno jsem dělal nějakou jebku a měl jsem to pořádně vyzkoušet(nějakej feťák mu měnil turbo a pozapojoval podtlaky úplně jinak jak výrobce) no a ta jebka ukazoval dojezd asi 40 nebo 50 km a zastavila se. Na dálnici, fakt skvělý

no TVL, ja do sveho koukal endokamerou a vse bylo jak nove... pisty a ojnice z APX 165kW?, ja jsem uvazoval nekdy ho tam hodit celej, ale asi by nebylo jednoduche pak odladit elektriku, kdyz ma treba navic jeste el. vodni pumpu.