-> kraska98 20.05.19 16:14:09: Což o to, kdybych znal seznam všech závad, které se dají do protokolu napsat, tak bych jich určitě pár našel...
-> isti 20.05.19 16:25:22: No, myslím, že úspěch také tkví v tom, že celkový dojem z auta není tak zlý ani při pohledu "pod sukni" - koroze na podvozku minimální (jen po zimě zase kvůli soli vybublaly lemy a prahy osekané od štěrku), interiér čistý (na tom si zakládám - nesnesu bordel v autě - dokonce revizní technik LPG si před nasednutím dal na sedačku prostěradlo a pod nohy karton, za což byl pochválen - rozhodně to není v dnešní době standardem) a díky tomu, že jsem měl venku agregát, tak prošel očistou i ten a také komplet motorový prostor byl čistější, než interiéry aut většiny lidí, které znám (ano, byl - odpoledne jsem ještě pracovně zajel do kompostárny, kde bylo po kotníky bláta), takže technik (celkem mladej - odhaduju max 30 let) po procházce v jámě pod autem ze sebe nemusel loupat vrstvu mazutu...
-> Jarda - zrušená registrace 20.05.19 22:08:48: Jé, Sigma Sport - teď jsem po více, než 10 letech vytáhl Favouše a dal do tacho (Taky Sigma Sport) novou baterku, ale nějak se mi nepodařilo jej rozchodit - zřejmě vadný kabel ke snímači, nebo nevím...
...jinak se 130LPG také málokdy překážím a když už, tak se rychle klidím (pokud je kam), abych nezavazel...
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)