-> Tomaso435: Netuším, jakou "strečku" máš na mysli - jako strečovou fólii? To bych asi nechtěl...

Hlavně potřebuju dneska složit aspoň jednu poloosu z toho, co mám doma...

moc to hrotíte

chcet od toho zeby vsetko bolo v 100% stave, tak nerobim cely zivot nic len sa venujem tomu nevdacnemu kusu techniky.
Jinak tu práci jsem právě v tom ocenění měl na mysli 

Ostatní materiál mám skladem, ten se nepočítá a práce je zábava, takže ta se taky nepočítá 

ja mam v rapidu felda pumpu, kterou jsem daval starsi origo v roce 2006 (mela mit 70tis.km) ted ma tedy pres 400tis.km a funguje a netece a dokonce ji tak verim, ze jsem si s sebou nikam nahradni nevezl, ani 4 tis. km od baraku, jinak mam bile podlozky, snad tam jeste jsou :) ale vim, ze mi jednou vazelina lezla spodem, tak jsem to pritahl a uz lezla i vrchem... ted mam v planu vymenit spodni pouzdro na pravem svislaku

), takže místo abych měl něco hotového, tak mám rozebrané auto a bordel všude kolem. O vlasech, slepených Rezistinem ML nemluvě...

Jinak s tim ze to je na GO pocitam... Dily na to jsou nachystane, to problem neni, ale cas/lidi nejsou 

Trochu jsem to projel, naredil tu brecku v nadrzi cerstvym benzinem, vymenil olej a trochu domaznul svislaky a excentry... ale ta predni naprava uz me nemine, poradne uz tam ta A00 nejde natlacit. A tak jsem si pripomnel, ze to fakt nesnasim, ta blemcava sracka, bleeeee....
Snad tam teda jeste je, uz dlouho jsem v ni nebyl. Za dva tydny mam v planu tam dojit a trochu posekat vegetaci, co se mi snazi tu garaz zkonzumovat....
toho litra, co jsi jel wrecked jeste mas?