skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: kedy sa ide do laku?
-> rsvancara 08.06.11 07:55:10: cena trochu vyšší ale dneska se mi ve sběrně půlka ceny hned vrátila
,myslim že sou hodně zajímavý

-> Radek Retro eLeSo: nespletl jsem se, typoval jsem že si je koupíš :-D
-> Enggik 07.06.11 21:28:07: zbavuju se jen věcí co nepoužiju,dveře někdo bastlil a mam dávno sehnaný jiný
jo sou to ty zástěrky z Aukra
jo sou to ty zástěrky z Aukra

-> Matthes, záškodník z TechWebu:
pohoda..technická-strojní
cka fakulta-automobilová výroba..tam do Nitry tuším chodil jeden kamoš odtiaľto odnás

-> Bc. Shatter: Hej, ja zapomnel, ze jsem mel odklad pri nastupu do prvni tridy tak to sorry, mi nevychazely vypocty...
A jaka Technicka? Ja furt marne hledam nekoho z Polnohospodarskej univerzity v Nitre.

-> Matthes, záškodník z TechWebu 07.06.11 22:54:42: asi viem kam chodí a čo končí môj kamoš.. keby som nevedel tak to nepíšem..

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj Ing. veď s Bc. tu už pobehujem 2 roky
..škola je Technická Univerzita

-> Bc. Shatter: Super :-) Jaka skola?
-> mb136gl: Ing? Ze by preskocil dva roky? To asi ne.
-> mb136gl: Ing? Ze by preskocil dva roky? To asi ne.
-> stika87: -> mb136gl: ďakujem
-> Bc. Shatter: blahoželám pán Ing. :D
-> Bc. Shatter: gratulace 

ŠTÁTNICE!!!
-> Pavel P..: díky,taky se mi teďkon strašně líbí :)
-> myschaak AZNP K.Hora: Tedka jsme si objednavali vozejk, kterej ma ram z jeklu 40/40 2mm. Oj pod celou podlahou a misto 12mm preklizky ma 15. Sajtny totez. A hlavne 2,25 dlouhej za necelych 15kkc super kup, lepsi nez tydle plecharny :-)
-> Thomas: aha dík... pěknej prskolet

-> Pavel P..: Italskej Velomotor ze 73 roku
-> Thomas: německá SOLO?
-> Thomas: zaujimava motorecka
ne dneska,ale přes víkend. V pátek odvoz ke známýmu na původně plánovanou opravu přes víkend (před 15 lety jsem se na ní jako kluk naposled proháněl,pak přestala jet a od tý doby stála). Měl jí i jeden maník kdysi na opravu,ale vrátil ji že je tam v pič. cívka a že by se musela shánět někde v Itálii a že to nemá cenu. Asi za 3 hodiny po odvozu známej volá že to jezdí nejezdí (zpchřelá zadní guma,vše zatuhlý),že byly odpadaný kabely v cívce. Rychle ke známýmu do pneu servisu,objednat gumu,pak pro barvy a v pátek večer rozebíračka a čištění. V sobotu dočištění,stříkání,nazutí nový gumy,navečer začátek kompletování. V neděli ráno dokompletování,doštelován
í a cca ve 4 hodiny první svezení po 15 letech,jakou já měl radost....
-> Radek Retro eLeSo: Snad se nezbavuješ Gardesa?
Ty zástěrky jsou mazec
Jsou to ty co tu nedávnou proběhly na Aukru?

-> castrol 07.06.11 21:13:47: to mě taky,známej dneska nestíhal

-> havlik 07.06.11 21:12:57: to já vim že to bylo origo,táta měl ještě textilní písmenka na eLeSu

-> Radek Retro eLeSo: to by ma zaujimalo kto toto vyrabal
-> Radek Retro eLeSo: jo to byly origo taky
-> havlik: -> castrol: díky ale na vlastní oči to vypadá líp
jinak je to fakt modrá guma a nápis potaženej něčim bílym..........
jinak je to fakt modrá guma a nápis potaženej něčim bílym..........
-> Radek Retro eLeSo 07.06.11 21:06:20: super
-> Radek Retro eLeSo: pěkný
byl u známýho na seřízení motoru a všeho okolo,promazání přední nápravy a namontil dnešní balíček od debilního pošt'áka

naložil sem služebáka bordelem a zejtra směr výkup............
dnes jsem začal tvořit to co kapitalisti nedomysleli
Zkoušku ze statiky... 7 hodin počítání a už nikdy více
jak na horskej drahe
naskladane + pedalova konzola z posilovacom je dnu a aj volantova tyc z Mka zajtra bude foto

-> Syny: no prave sem videl uhlikovej co byl jen svetlounce sedej a kdyz ses podival z blizka tak to vypadalo jako by ta tmava vrstva byla pod tou bilou

Tak sa už zhodnite
-> marinek: kde zmizol ten tvoj prispevok? :)

-> marinek: kde zmizol ten tvoj prispevok? :)
-> minno: sorry, chcel som napisat 100cm a 30kg 
Edit: BTW k 78 kilogramom potrebujes páku dlhú 39,2cm

Edit: BTW k 78 kilogramom potrebujes páku dlhú 39,2cm
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vďaka, to som potreboval vedieť. Jediná rozumná odpoveď. Rýchla jednoznačná otázka, rýchla jednoznačná odpoveď. A nie zas 1000 chytrých rečí.
-> minno: Jesi dotahujes matici unasece na vlecce, vem metrovou trubku a pouzij osobni vahu na konci tak, aby ukazala 30kg.
-> minno: tak dotiahni na 200 a potom to už dorazíš , o nič nejde ak ideš ťahať vlečku
-> Nwkt: veď momenťák mám, ale len do 200, druhý momenťák mám dohodnutý, len keby náhodou nebol tak sa pýtam.
-> alpin: -> darabos: -> castrol: rady jedna lepšia jak druhá
nemám ani trubku, ani elektriku, ani flexu, takže aj tak neviem čo vlastne riešim

-> minno: Co si pučit momenťák?
-> minno: zeber 3metrovu lahko z nej odrezes 

-> minno: nie, 100cm paka a 300 kilovy chlap :)
-> minno: 2m lešenárska a dotiahni to na fest 

rýchla otázka: 300Nm = 30 cm dlhá páka a 100 kg chlap? :) či ako to je? :) keď má chlap 78 kg, aká dlhá musí byť páka?
matematici raďte

-> jok3r: obyč.. jen ať tam je..