-> U-Geen: jo jo hroznej film :D http://www.youtube.com/wa
tch?v=S6HVFfvuZvM&feat
ure=related
Ještě stojí za to scéna z parku, úvodní scéna a ta ze ZOO :D.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> tunerlada: To už by bylo moc nápadné. :o)
-> m8rinek: Tuším co tam asi bude. :o))
-> m8rinek: Tuším co tam asi bude. :o))
-> m8rinek: oblibenej film
-> Athlonek: Já nedělám nic,jen Balcara mám a vim že jsem jako malej toužil s dědou po tom novém motoru to bylo nějak 6-6,5Hp já mám starej 5,5 Tecumseh Vector XL/V
Mimo jiné už dosluhuje...tak přemýšlím co dál..
U těhlech strojků bylo nešťastně řešené upínání motorů...to mě zlobí pořád a od doby co firma po smrti pana ing.Balcara zanikla neni k sehnání téměř nic..
Každopádně Balcar výrobky jsou všechno směska obšlehlých nebo nedovychytaných sérií prototipů s funkčností na bodu mrazu. Nejznámější průser byl Obracák Pavouk 2 a sekajda želva 2 obojí krátce schválený prototip k prodeji a po sléze zase zrušeno a stáhnuto z prodeje..
takže tahle sestava je celkem veselá :((
Stigu jsem zvolil na sekání nízké trávy 53 Turbo Combi (Honda GCV 160) tak uvidíme...
Na velkou trávu Vari Honda Lucina GCV 190 rovněž jsem zvědav
Mimo jiné už dosluhuje...tak přemýšlím co dál..
U těhlech strojků bylo nešťastně řešené upínání motorů...to mě zlobí pořád a od doby co firma po smrti pana ing.Balcara zanikla neni k sehnání téměř nic..
Každopádně Balcar výrobky jsou všechno směska obšlehlých nebo nedovychytaných sérií prototipů s funkčností na bodu mrazu. Nejznámější průser byl Obracák Pavouk 2 a sekajda želva 2 obojí krátce schválený prototip k prodeji a po sléze zase zrušeno a stáhnuto z prodeje..
takže tahle sestava je celkem veselá :((
Stigu jsem zvolil na sekání nízké trávy 53 Turbo Combi (Honda GCV 160) tak uvidíme...
Na velkou trávu Vari Honda Lucina GCV 190 rovněž jsem zvědav
-> skodovak: Já dělam Stihl, Viking, Vari, občas i Dakr, ale tohle neznám.
-> m8rinek: ty vole
-> Pavel P..: Díky Pavle,přesně tuhle fotku mám jako inspiraci

-> Athlonek: dle mě je to jeden s posledních tipů....Balcara s tím už moderním motorem..
-> Don_pepe: To má motor Tecumseh?
-> Fén: a velký plexi štít před řídítka 

08.06.11 21:13:02 Náhodou ideální nástroj pro sečení trávy v jistých oblastech ČR. Jenom to chce ještě pořádně natrénovat zakopnutí a vypuštění správným směrem.
-> Don_pepe: Koukám Balcar
Jakou jste měly sekajdu želvu 2 ?

-> Don_pepe: tímhle by se dali kosit zombie na hřbitově
nemáš pocit že je to kapánek nebezpečný?

nemáš pocit že je to kapánek nebezpečný?
-> Joki: pěkný. jaká bude výsledná barva?
Hnus šedivej uprostřed kolíňáku se mi nelíbil dlouho
,tak jsem se konečně po sehnání fotky originálu pustil do +/- dosažení originality.
Sem tam nějaký ten přetah,ale to taky není zdaleka finalní podoba-to bude práce na pár večeru
Kvalita fotky je napikaču,mobil to nezvládá

Sem tam nějaký ten přetah,ale to taky není zdaleka finalní podoba-to bude práce na pár večeru
Kvalita fotky je napikaču,mobil to nezvládá
Nasazený gomeťácký manžety,ve webřichách strčený difuzory 32mm a svody zabalený.Otázka pro zkušenější.Svody nastříkat až po odpaření vody z pásky stylem že nastartuju a necham to chvilku vrčet nebo stačí oschnout do zítra,cáknout a namontit svody?
Jinak myslím,že zítra to poběží,snad nezapomenu nalejt olej do převodovky
Jinak myslím,že zítra to poběží,snad nezapomenu nalejt olej do převodovky

-> tunerlada: No, dělej si srandu z génia konstruktérova

-> Don_pepe: mě to připadá jako nějaký stroj na mrzačení lidí z carmageddonu....
pc-gamecars.com/Carma/...
/Car%20pick%203Dfx.gif 

-> myschaak AZNP K.Hora: jo majitel auta dal krátší trubky a zarezlo to a pak už bylo lup
-> Plisek: jeden šroubek nešel?
pánové ale původní kotoučky dávaly travičku tak do 20cm, tohle bere trávu do pasu jak nic, ještě to potřebuje natřít...
-> Don_pepe: vyzera to desivo
-> Don_pepe: Mam z toho smisene pocity 

Poprvé otestovali prototyp sekačky... stará stála za houby, tak sme s tatíkem dali hlavy dohromady a z bordelu v garáži vytvořili veledílo

www.kamdomesta.sk/banska-
bystrica/.../premena-franz
-kafka ja som dnes bol na tom to , potom fajne zmokol , inak pekne strávený deň
-> Syny: Ten zatím poslouchá dobře, ten starej chci postupně dát dohromady. 

-> kamikaze: Jo tak, ja myslel ze uz te zlobi i ten druhej...
Přeparkoval Feldu a uklidil garáž 

Přeparkoval Feldu a uklidil garáž 

-> Syny: Ten motor co mám ted v oranžovej od Nwkt-ho je po GO, ale hlavu jsem sundaval na tom starým, ten měl poslední cestu od tebe, pak šel ven

-> kamikaze: Si mel vzit motor co byl ve svetlusi... Najeto 80 tkm, nova spojka, altik, karbec, rozdelovac s kabelama a nevim co vsecko a byla to 120 s plnoprutokem z roku 90 (koupena jako ND)... A mel bys byval po starostech...
-> Nwkt: Kdyby byly utopený vložky, tak by to na těsnění bylo poznat, ne? A kdyby mrazovky, tak by si myslím šla voda do oleje (trošku taky šla). Jinak karbon kam oko dohlédne

-> kamikaze: Mrazovka? Nebo utopený vložky?
Sundal jsem hlavu, ale proč mi šel olej a spaliny do vody jsem nezjistil. Že by prasklá hlava?

-> doly120: jj zamyslel som sa nad tym co som napisal a dam to normalne nastriekat 

-> castrol: Nevím jak ostatní lakýrnici,ale za mě říkám že sprej je na pí....
Raději si nech namíchat a stříkni to normálně pistolí,kvalita bude uplně někde jinde..

Raději si nech namíchat a stříkni to normálně pistolí,kvalita bude uplně někde jinde..
-> Luky.:

Luky. 08.06.11 19:41:53 napsal:
Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem
dávat nebudu…
Já mám dost

Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem
dávat nebudu…
Já mám dost

-> Luky.: :D :D :D
Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem dávat nebudu...
-> Nwkt: ale jo , aj vzadu to býva podobne , ja som tej vychytávke neprišiel na chuť , síce to ochráni od kamienkou ale to blato vlhké čo sa tam drží škodí asi viac
-> suri: Spíš každý auto s plast. podběhama
-> Tazi: má každá fábia
Dneska jsem našel blato za podběhem, tak jsem ho hned vydlabal....
-> Shader: bez papíru.. a opískovaný hezky, už jen vychytat počasí abych to mohl nastříkat základem a začít lisovat gumy do ramen a ložiska do nábojů a pak vrchní lak a skládat.

-> suri: ved pisem ze to berem spat