-> Bc. Shatter: Hej, ja zapomnel, ze jsem mel odklad pri nastupu do prvni tridy tak to sorry, mi nevychazely vypocty... A jaka Technicka? Ja furt marne hledam nekoho z Polnohospodarskej univerzity v Nitre.
-> myschaak AZNP K.Hora: Tedka jsme si objednavali vozejk, kterej ma ram z jeklu 40/40 2mm. Oj pod celou podlahou a misto 12mm preklizky ma 15. Sajtny totez. A hlavne 2,25 dlouhej za necelych 15kkc super kup, lepsi nez tydle plecharny :-)
ne dneska,ale přes víkend. V pátek odvoz ke známýmu na původně plánovanou opravu přes víkend (před 15 lety jsem se na ní jako kluk naposled proháněl,pak přestala jet a od tý doby stála). Měl jí i jeden maník kdysi na opravu,ale vrátil ji že je tam v pič. cívka a že by se musela shánět někde v Itálii a že to nemá cenu. Asi za 3 hodiny po odvozu známej volá že to jezdí nejezdí (zpchřelá zadní guma,vše zatuhlý),že byly odpadaný kabely v cívce. Rychle ke známýmu do pneu servisu,objednat gumu,pak pro barvy a v pátek večer rozebíračka a čištění. V sobotu dočištění,stříkání,nazutí nový gumy,navečer začátek kompletování. V neděli ráno dokompletování,doštelován
í a cca ve 4 hodiny první svezení po 15 letech,jakou já měl radost....
-> Syny: no prave sem videl uhlikovej co byl jen svetlounce sedej a kdyz ses podival z blizka tak to vypadalo jako by ta tmava vrstva byla pod tou bilou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: vďaka, to som potreboval vedieť. Jediná rozumná odpoveď. Rýchla jednoznačná otázka, rýchla jednoznačná odpoveď. A nie zas 1000 chytrých rečí.