skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Radek Retro eLeSo: no to jo, to je mazec

-> lukas6 06.06.11 21:18:35: tvl jezdíš někde soukromně bahna neeeeeee????????
Zprovoznil stahovani okna, vymenil tapecy, vyluxoval, namontoval 2Metrovou laminatovou antenu a nechal kilco umyt v prirodni mycce.
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 06.06.11 08:54:23 napsal: → Matulo: fuj hujda zhnitá, to už malo byť dávno v šrote
Tiez si myslim! Ale moje to neni, takze mozem akurat tak drzat picu a suchat nohami... 

-> Michal N 283: tágo čo ?...
ako tágo poslúžil prst

-> alpin: a tágo je kde?.....nejaká bambusová špajlička???

-> suri: tieto boli z čokolády

-> alpin: s tým som sa aj ja hral ale nedalo sa to zjesť lebo to boli guličky z homokineťáku
som sa dnes extrémne nudil na hodine a hral som sa z dražé.. biliard
-> Kuladmin: jj je to maly sustruh.......nie nehadze
-> castrol: zajimavej zpusob jak to chytit mas malej prumer toceni coz
nehazi to?

Dneska celej den úklid na dílně a zítra ráno kontrola od hasičů... :-/ Tak držte palce a doufám, že těch závad nebude tolik, aby nám to tam zavřeli... :-/
Nabodoval siroky lem a z casti obul pneu nech vidim ako to vyda...
Josifek 05.06.11 16:17:53 napsal: … a este som sa bol prejst na bajku a nasiel som toto :D sak jen sranda

ted sem se vzbudil a zjistil sem že si z celýho vejkendu pamatuju asi tak 2 hodiny
a tto neděli ráno když si ze mě i malý děcka dělali prdel když sem spal na zemi že sem nalitej jak prase

-> Matulo: fuj hujda zhnitá, to už malo byť dávno v šrote

-> j_j 31.05.11 13:27:39: Tak i ty máš takovou složku.. Též jsem kdysi založil pro inspiraci a stále doplňuju.. Bohužel momentálně hlavně z cizích zdrojů
.

-> Matulo: nicomu sa necudujem kazde auto raz skonci
-> castrol: Tato Lubosova je cisto ucelove auto na spinavu robotu tak co sa cudujete... Ale uz to ma spocitane chudera...
-> Matulo: jo skodovky su rejsing auta tie toho potahnu 

-> alpin: -> castrol: By ste sa cudovali co Libuša secko povozila a kde vsade uz bola... O rally dzedzina a polnych cestach okolo Trnavy ani nehovorim! 

-> alpin: nevies do coho lezes
-> Matulo: do toho by som nenaložil ani bendičku zeleniny , nie ešte seba
alpin 05.06.11 23:01:46 napsal: → Matulo:
JJ picujem mu furt ze to este opatruje... ale to by si ho musel poznat...

-> castrol: Ma ale tam by nebolo o co varit! Plech je jak listkove cesto...

-> Matulo: 

-> VeTeV: V ramci moznosti, nech to vydrzi aspon do letnych prazdnin! Potom zrecyklujeme... Oprava cca 2 hodinky...
-> Matulo: nemas zvaracku vsak ?
-> matoo: Haluz ze si vobec trufol ist s hentym taky kus... No teraz to vydrzi aj nemozne... 

-> Matulo: mega oprava 

-> Matulo: Pozerám,že z toho Moskviča sa už kadečo použilo z plechov

-> Matulo: dajako moc tomu jebal na sprintoch, nie? :D :D :D :D
včera obroušen dnes nastříkán ještě nechat pošít a bude hotov
Tak dneska 6 hodin na garáži, ale stálo to za to. V prahu už není ani rezavá díra, ani vyřezaná díra, ale už je tam zase plech. Sice vzadu jsme musel chytat skoro až u uchycení zadní nápravy, ale nakonec se zadařilo, navařil jsem i výztuhu, vnější práh ale ještě není, napřed jsme si musel zahrát na modeláře 3D a prakticky bez jediného vodítka dodělat plechy okolo přechodu prahu do zadního podběhu. Vypadá to ale docela dobře, takže myslím že úspěšný den. Další v pořadí je vnější práh a zadní lem a pak už jenom kosmetika a pomalu připravovat na lak.
A ještě tenhle víkend z nudy jsem začal dělat na videu, zbytek bude až bude zase pan Forman fešák...
A ještě tenhle víkend z nudy jsem začal dělat na videu, zbytek bude až bude zase pan Forman fešák...
-> alpin: nebylo to z výroby
-> Radek Retro eLeSo: vždyt si to říkal,nikam nespěchej.všechno má svůj čas
-> Radek Retro eLeSo: vždyt si to říkal,nikam nespěchej.všechno má svůj čas
odpo jsem navštívil kámoše,má to čerstvě v laku...je to krásný
-> Péďa17 05.06.11 20:42:02: díky ale to je ještě dlouhej příběh