skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Joki: pěkný. jaká bude výsledná barva?
Hnus šedivej uprostřed kolíňáku se mi nelíbil dlouho
,tak jsem se konečně po sehnání fotky originálu pustil do +/- dosažení originality.
Sem tam nějaký ten přetah,ale to taky není zdaleka finalní podoba-to bude práce na pár večeru
Kvalita fotky je napikaču,mobil to nezvládá

Sem tam nějaký ten přetah,ale to taky není zdaleka finalní podoba-to bude práce na pár večeru
Kvalita fotky je napikaču,mobil to nezvládá
Nasazený gomeťácký manžety,ve webřichách strčený difuzory 32mm a svody zabalený.Otázka pro zkušenější.Svody nastříkat až po odpaření vody z pásky stylem že nastartuju a necham to chvilku vrčet nebo stačí oschnout do zítra,cáknout a namontit svody?
Jinak myslím,že zítra to poběží,snad nezapomenu nalejt olej do převodovky
Jinak myslím,že zítra to poběží,snad nezapomenu nalejt olej do převodovky

-> tunerlada: No, dělej si srandu z génia konstruktérova

-> Don_pepe: mě to připadá jako nějaký stroj na mrzačení lidí z carmageddonu....
pc-gamecars.com/Carma/...
/Car%20pick%203Dfx.gif 

-> myschaak AZNP K.Hora: jo majitel auta dal krátší trubky a zarezlo to a pak už bylo lup
-> Plisek: jeden šroubek nešel?
pánové ale původní kotoučky dávaly travičku tak do 20cm, tohle bere trávu do pasu jak nic, ještě to potřebuje natřít...
-> Don_pepe: vyzera to desivo
-> Don_pepe: Mam z toho smisene pocity 

Poprvé otestovali prototyp sekačky... stará stála za houby, tak sme s tatíkem dali hlavy dohromady a z bordelu v garáži vytvořili veledílo

www.kamdomesta.sk/banska-
bystrica/.../premena-franz
-kafka ja som dnes bol na tom to , potom fajne zmokol , inak pekne strávený deň
-> Syny: Ten zatím poslouchá dobře, ten starej chci postupně dát dohromady. 

-> kamikaze: Jo tak, ja myslel ze uz te zlobi i ten druhej...
Přeparkoval Feldu a uklidil garáž 

Přeparkoval Feldu a uklidil garáž 

-> Syny: Ten motor co mám ted v oranžovej od Nwkt-ho je po GO, ale hlavu jsem sundaval na tom starým, ten měl poslední cestu od tebe, pak šel ven

-> kamikaze: Si mel vzit motor co byl ve svetlusi... Najeto 80 tkm, nova spojka, altik, karbec, rozdelovac s kabelama a nevim co vsecko a byla to 120 s plnoprutokem z roku 90 (koupena jako ND)... A mel bys byval po starostech...
-> Nwkt: Kdyby byly utopený vložky, tak by to na těsnění bylo poznat, ne? A kdyby mrazovky, tak by si myslím šla voda do oleje (trošku taky šla). Jinak karbon kam oko dohlédne

-> kamikaze: Mrazovka? Nebo utopený vložky?
Sundal jsem hlavu, ale proč mi šel olej a spaliny do vody jsem nezjistil. Že by prasklá hlava?

-> doly120: jj zamyslel som sa nad tym co som napisal a dam to normalne nastriekat 

-> castrol: Nevím jak ostatní lakýrnici,ale za mě říkám že sprej je na pí....
Raději si nech namíchat a stříkni to normálně pistolí,kvalita bude uplně někde jinde..

Raději si nech namíchat a stříkni to normálně pistolí,kvalita bude uplně někde jinde..
-> Luky.:

Luky. 08.06.11 19:41:53 napsal:
Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem
dávat nebudu…
Já mám dost

Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem
dávat nebudu…
Já mám dost

-> Luky.: :D :D :D
Já dneska našel matroš v nose, tak jsem ho hned vydlabal. Fotku sem dávat nebudu...
-> Nwkt: ale jo , aj vzadu to býva podobne , ja som tej vychytávke neprišiel na chuť , síce to ochráni od kamienkou ale to blato vlhké čo sa tam drží škodí asi viac
-> suri: Spíš každý auto s plast. podběhama
-> Tazi: má každá fábia
Dneska jsem našel blato za podběhem, tak jsem ho hned vydlabal....
-> Shader: bez papíru.. a opískovaný hezky, už jen vychytat počasí abych to mohl nastříkat základem a začít lisovat gumy do ramen a ložiska do nábojů a pak vrchní lak a skládat.

-> suri: ved pisem ze to berem spat 

-> castrol: nehnevaj sa na mňa ale sprej je totál na hovno , to je tak na oko ale kvitne to veselo
-> suri: tak to beriem spat co som napisal
ja dnes totok ...............co poviete mam to nechat v ciernej ?
-> castrol: na čo si dávať robotu a doraziť to sprejom? to mi príde choré
-> doly120: nastriekaju sa len zad blatniky a asi len namiesanou farbou v spreji
-> Pavel P..: Parádní cenovka... já teď před týdnem taky něco dovez, pár drobností a dal jsem za to 900
, jsem zvědav kolik si vemou za komax.

Já si dneska vyzvedl opískované nápravy... v pátek odpoledne zadáno, včera již hotovo a dnes vyzvednuto, cena za vše 800kč.

-> afro100: to jsou hádanky tohle...

-> Pavel P..: hnedy interier De Luxe do kilca, viz dnesni nakup
castrol 08.06.11 12:43:55 napsal:
→ squalo: ked bude lepsie pocasie
Takže se bude stříkat venku?
→ squalo: ked bude lepsie pocasie
Takže se bude stříkat venku?
-> osminohej: a copak sis přivezl zase?

-> Radek Retro eLeSo: jasný, autu budou určitě slušet :-)
Udělal jsem si výlet do Postoloprt

-> squalo: ked bude lepsie pocasie