-> Tomaso435: pouze 100,zvlášť do tohoto fáčka,u kterého jsem to řešil,ale ono už i tam je 5% biosložky přiznáno a jediné,co snad nemá je Schell,ale já tomu stejně nevěřím a kdybych byl ještě na VŠ,udělal bych pro prdel chemický rozbor 100-oktanů :-) Myslím,že by to reálně s benzínem mělo pramálo společného a 95-ka je už totálně zabitá,...ale třeba starý jawy mě na naturál nikdy nejezdily a i 130-ku jsem provozoval na speciál bez nějakých vad na kráse...defakto jsem přešel ze seper 96 hned na speciál a naturál leju až teď,kdy neni jiná možnost,...takové ty story "přivezl jsem si BMW s předepsanou 98-kou do USA a natankoval jejich normál 87 nebo co to tam mají a jelo to jako nikdy" a naopak,...to mě řikali i lidi co znám a jak tohle má pak člověk vysvětlit...ono oktanové číslo nění vše
Každopádně membrána byla asi z roku 91,co se auto vyrobilo,takže jsem se obětoval a dal ještě uloženku novou,která snad vydrží aspoň polovinu...ale byla to zajímavá závada a injektor to tam pral normálně,ale stejně se něco procedilo ven z karbecu krz tu trhlinku.