-> vhml: netuším,nikdy jsem nezkoumal do detailu,...jenom minulý rok přibylo E5 a nálepka 100 místo 98 octanů :-D každopádně Verva mě nikdy moc nepřekvapila a nerad repasuju karbece,který na ní jezdí,...ten modrý med v nich nejde nijak umýt.
-> Tomaso435: jo MOL je kvalitní značka,tankuju když chci mít jistotu stále stejného výkonu,vyschne to do čista jako ředidlo a nezanechá žádné zbytky...ale když vemu u Schell,tak i sériový motor ožije neskutečně a co se týká těch lepších blížícím se dvojnásobku výkonu série,tam bych jsi to troufl i klidně odbrzdit,protože to neni jen placebo efekt
![5](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/5.gif)
Ale vesměs se jedná pouze o dané benzínky,...u dálnice je benzín kvalitnější,než v centru atd...na MOL jezdím také pouze k jedné,i když je 2x daleko,než jiné,ale je to jistota a Schell pouze jedna v Západních čechách,kde se opravdu vyplatí zajet těch 80km pro plnou a zase jí cestou domů vypálit
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Ale za ten zážitek z jízdy to opravdu stojí...a třeba to jede díky vodě,...ono závodní auta používaly vodu jako okysličovadlo,takže proč ne...a co já vím,tak beztak do ČR jde jeden druh benzínu,takže těžko říct...kdyby se natankovalo přímo z cisterny,taky by to asi bylo trochu jiné,než když se vypláchnout ty rezaté nádrže kam prolíná spodní voda
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)