-> Jarda - zrušená registrace 12.01.21 02:38:51: Ty nechápeš, že my nechápem, proč se dějou divný věci nejvíc tobě
-> suri 12.01.21 06:45:24: Neboj, já tomu rozumím, ale pokud si pamatuju tak si na tom měl půlku nových věcí, kdybys to spočítal plus svůj čas, tak si na ceně novýho auta s tím rozdílem že to nový auto by ti dneska pojištovna zaplatila, narozdíl od té felicie. Mimochodem, co z pojištovny, pochlapili se nějak?
-> Borderer 12.01.21 07:11:44: Jo argument, že si automechanik samouk chápu, to je rozumné, pokud se tím budeš jednou živit, tak tyhle zkušenosti jsou k nezaplacení, já taky takhle začínal a určitě je to lepší než třeba hrát forbesy, nebo čumět na televizi, to je pravda.
Já v okolí fakt neznám nikoho kdo by koupil zpátky starý auto, zato znám strašně lidí co to dělají jako ty-šlechtí starý pekáč, rvou do toho šílený prachy, svoje volný víkendy, jednu věc opravěj, druhá se zase vysere a takhle neustále dokola a pak když to maji vyšlechtěný a jsou v tom nesmysl prachů tak to vzdaji a koupí nový a tohle rovnou pošlou na ekolikvidaci.