-> Jarda - zrušená registrace 09.10.19 12:07:55: No možná je pak na čase se zeptat, jestli si můžeš dovolit jezdit 42 tisíc km za rok, resp. jestli ti to za to stojí... Ale pokud jo a jsi za to ochotný platit těma špinavejma rukama, tak proč ne, navíc když tě to v zásadě baví jak píšeš ty a
-> charon: , tak je to naprosto validní přístup a nedá se proti němu říct půl slova.
Jinak k tomu zařizování - teď zase lovíš díly po inzerci a vrakáčích, řešíš, kde co koupit aby to nebyl padělek atd. Já nikoho nesháním, zvednu telefon nebo napíšu na Messenger svýmu servismanovi "potřebovali bychom to a to, kdy to můžu přivézt?" a podle odpovědi to v daný den ráno dovezu, odjedu do práce metrem a odpoledne skončím v práci trochu dřív, skočím na metro a zase to vyzvednu. Když je to něco na dýl, tak holt MHD domů a pár dní jezdím rezervním autem (který zatím mám - kdybych neměl, jezdím na kole nebo MHD). Ale pokud to není něco zásadního, kde se předem neví, jaký díly budou potřeba, je to většinou hotový celkem rychle.
-> Sita 09.10.19 11:45:34: Ale tak já na jaře taky vrtal koleno a udělal si přední brzdy na SX4 sám - hlavně protože jsem se to chtěl naučit. Ale když pak sečtu dohromady, kolik času mi zabralo hledání co a jak, samotná operace (dělal jsem to asi 4 hodiny

), dohodnout se sousedem že mi půjčí to a to, do toho naštvaná manželka, že jsem řekl, že to bude na chvíli a jsou z toho ty 4 hodiny atd. A nakonec ještě měsíc zakopávám v garáži o krabici se starejma kotoučema a deskama, než mám čas to odvézt do sběrňáku

Takže jo, proč ne, ale podobný relax si moc často dovolit nemůžu.
Ne že bych nevěděl co s penězma, ale kdybych si připlatil odhadem litr, za to že to udělá můj mechoš (600 Kč/hod práce a odhadem tak 400 Kč by byla přirážka na dílech) a místo toho jel s dětma někam na kole, tak bych možná udělal líp. Ale zase život má být pestrý