-> Nwkt 27.12.17 00:43:12: jj, tak super... diky
dnes jsem namontoval konecne funkcni snimac ABS a uz funguje ABS a EDS, oproti felde to EDS je parada - nechroupe to tak dlouho, jak to ten zadek popotlaci, schvalne jsem si projel jednu rozbahnenou cestu, kde me felda chroupe vpodstate stale a jeden kopecek tam davam s feldou jen s rozjezdem a tady s tim jsem v nem zastavil a s hrabackama jsem se rozjel a jel jsem dal :) takze super, jsem rad ze to nema ASR.
Jinak jsem se stavil za kamosem v servise a celej pravej bok neni lakovanej, ale je lakovana strecha, toho jsem se lekl, ale sloupky lakovane nejsou, je lakovana kapota a jen ruzek leveho predniho blataku, zbytek blataku ma puvodni lak, dvere lakovane nejsou a je lakovanej levy zadni blatak, nic varenyho se tam nezda, je jen vyklepanej.... kamarad rikal, ze pry tyden pece a sla by za sto :). Jinak co se mi na tom aute nejvic nelibi je takovy chrastivy zvuk pri vyslapnuti spojky - jako rotacni dobihani a neudela to pokazde, spis, kdyz to vic vytocim na nizsi rychlost a vyslapnu spojku

. Neco podobneho jsem nasel tady:
dieselpower.cz/forum/view
topic.php?t=18645&am... ale nikdo mi zatim na to neodpovedel.
Dali byste si na auto tendle filtr haldexu
autodilos.cz/hydraulicky-
filtr-haldex-spojka-vaico-
v102685 nebo mam radeji schanet neco lepsiho, treba mann? Diky.