Spíš mě teď začala trápit ta klima. Musím to někam dát, našel jsem si dva s dobrýma referencema od známých a teď je otázka co na mě může zkoušet. Kompresor se prý nerepasuje a dává se vždy nový? Co to stojí? Chladiče se zdá zatím OK a nebo taky rovnou vrznout nový? Pak už jen nějaká ta náplň, natlakovat. Kolik si tak připravit?
-> Nwkt 27.02.17 08:42:49: tam nie je toľko miesta ,spodok pekne odcvakneš a tú jednu hore musíš aj tak klinom alebo skrutkovačom tesne pod ňu , inak ju zlomíš
-> Tuner#2 - zrušená registrace 26.02.17 21:58:17: ak neodlomíš v rohu úchyty tak tam nemá čo drnčať , maximálne to trošku ešte môžeš podlepiť a vytlmiť a bude to ok , a hlavne použiť nové biele príchytky , nie pôvodné zelené čo hrkocú ... tie lišty sa dajú pekne odletovať aj priletovať , prípadne odvrtať a priskrutkovať , obe riešenia sú funkčné ...
-> Nwkt: mám, ale nepředpokládám, že by to relé umělo rozlišit 2 signály. Nebo spíše tam bude jeden kontakt, od určitého úhlu aretovanej...
Každopádně při změně smeru se to zruší, ale nakonec stejně blikne 3x... Nevím už u čeho to bylo, ale u něčeho ten trojblik právě fungoval jen při namáčknutí páčky.
-> Nwkt: Na to kašlu... Kdyby to mělo "dvoupolohovou" páčku (tuknes jen lehce, blikne 3x, zapneš natvrdo, bliká tak, jak jsi nechal zapnutý - klidně jednou) tak o tom premejslim. Ale takhle chce člověk poděkovat a vypadá to blbě...
-> Athlonek: taky jsem na to koukal. Ale skoro 2k za to nedám...
-> Milan 136: Když přivezli novýho Transita (ne toho nejnovějšího, ale toho předtím), tak můj první dotaz byl, jestli to původně nemělo bejt oranžový. Nicméně na tom úplně posledním to už zase jakž takž jde..
-> el.tomas 24.02.17 19:08:09: je to tak , nemám na aute jediný diel kde by nebola aspoň jedna diera od kamienka , na šoférových dverách na hrane dole veľký zásek až pod zákad, to po zime zametiem na lopatku
-> Mexican: Ne, je to množstvím vstříknuté barvy na karoserii a díky tomu se lak nedokáže rozlít. To co lakýra spotřebuje sotva na půl auta, tak automobilka nalakuje celý wagen
-> Jirik_Tuňák1983 23.02.17 23:42:00: Tak zatlačil na to dost nešetrně a takhle to asi prohneš i na O2, ono video proti světlu dost klame. Nicméně mě zaujal spíše ten hroznej pomeranč.
Nicméně stále "tuníme"... :-D Ještě toho zbejvá docela dost. Dopojit vyhřívání ostřikovačů, instalovat couvací senzory, dopojit kontrolu destiček, dopojit kontrolu hladiny ostřikovačů... :-/
Další level by byl okno s dešťákem, zároven s tím samostmívatelný zrcátko...