-> minno 13.09.23 17:35:56: vubec bych neresil, kdyz to nedela problemy...
-> Milan 136 13.09.23 18:15:28: jaky mam ja problemy se zadkem jsem psal, letos uz to resit nebudu a stk to myslim na jare zas projde, ale ze origo trmen maji ovalitu bych necekal, u druhoskovejch pistku i jo, origo pistky myslim nikdy nebyly jako dil, jen cely trmen?
Nevis Milane jestli zadni trmeny octavia 1 RS a oct 4x4 maji stejne pistky? pritelkyne uz spotrebovala oba moje stary trmeny, ji odchazi mechanizmus rucni brzdy, ted jsem vyndal jeden pistek, tak ze bych nechal udelat rovnou 4ks, ty ze 4x4 maji tusim prumer 38 a RS nevim, jestli nemaji vetsi prumer nebo delku... vpredu jsou trmeny stejny a lisi se to jen drzakama, vzadu jsou trmeny kvuli chladaku sirsi. Ja blbec ty RS meril na 3D a nikde jsem si to nenapsal, soustredil jsem se jen na tu ovalitu a vic si nepamatuju, myslel jsem, ze kdyz ten trmen trochu prosmirgluju, ze to bude OK, ale pri montazi jsem zjistil, ze ne a sly zatlacit dost spatne... pri otaceni pistkem se na neho nabaloval hlinik z toho trnemu, nekolikrat jsem to cistil a stejne to neni top.