-> MOLSO 12.09.23 07:08:07: jsou blbe natoceny, zavity se neposkladaji do sebe, ale sedaji si castecne na sebe a roztahuji zespoda ten nad sebou a z vrchu zas ten pod sebou, uz kdyz jsem je montoval, tak jsem videl, ze to bude pruser, ze jdou malo do kuzele, jeste mi suri posilal dilenskou prirucku a namontoval jsem je spravne, ale to je tak, kdyz clovek dodelava auto pred cestou na posledni chvili a uz nestihne to vratit a koupit neco jineho
-> darklord 12.09.23 07:14:21: mozna az se ten blbe natoceny zavit odlomi, tak buchtat nebudou
co vim, tak u vsech techto audi naprav, origo pruziny popraskaji okolo 200tis.km,. ja mam 243tis.km a jedne chybel zaverny zavit dole, to bylo jeste vpoho, semtam to jen trochu bouchlo, ale na druhe strane chybel taky a pak pri nalozenem aute a kdyz jsem v zatacce chytil hrbol, tak praskla nahore, pak mi jeste lezla do ramena a to uz jsem resit musel
pritelkyne ma na jedne strane pri 375tis.km jeste origo, samo uz ji zaverny zavit chybi a na druhe strane od minuleho majitele meyle, ta je stale cela, ale sedla si tak, ze je zadek s tou prasklou v rovine