-> MVM 01.05.23 16:05:01: kdyby ten motor dělal sám majitel,tak může být spokojený i se šlapkama...zde se jedná více méně o složení dodaných dílů a nemyslím jsi,že by se na tom dalo něco zkazit tak moc,aby to jako celek tak moc nefungovalo + tam bylo i nějaké ladění,takže mě vychází nekvalitní použité díly nebo nezkušenost s karbecama.Kdyby se vzala vrakovištní 1,4 co není zadřená a dala se do ní základní vačka kolem těch 280°,sériový rozdělovač,sedr 130 a domorobo výfuk,tak bych očekával podobné parametry.Ovšem každého věc,kam dává svoje prachy,i kdyby je spláchnul do záchodu,což se zde děje v mnoha případech,ale taky na to mohu mít vlastní názor a chápu,že se zde bude vše obhajovat,jenom aby to bylo opačného názoru,než mám já

Dřív se za jiný názor upalovalo na hranici,dneska fakuje na virtu

V první řadě to chce mít trochu sebereflexe,já se nestydím říct jaký to jsem kokot a jít jinam,když nejsem spokojený,ale je hodně lidí,kteří prostě svůj názor nemění...viz. moje video o rozvodech,on naštěstí není ten případ,ale znám lidi,co by nechali opravu opět na stejném servisu,co to takle pokurvil,protože nevím,asi nejspíš nemají mozek...a sebereflexně vím,že zkoušet tady něco dokazovat nemá smysl,zpochybnit se dá totiž všechno.Tebe nezajímá,jaký přínos měly ty prachy,cos do motoru nasypal,nebo se bojíš výsledku nebo ti je líto těch 1500kč za brzdu?Je to uplně stejný jako když mě pokrývač udělá střechu,ono do ní poteče a já budu dávat na ona místa kastroly místo toho,abych řešil nekvalitně odvedenou práci...ale přesnější je to,že se budu modlit,aby nezačlo pršet,co kdyby náhodou střecha byla udělána špatně