-> Bukaj 12.11.17 23:17:35: litani rucky - klasika, spravne jsi vymenil tu civku - halluv senzor, za chvilku by to prestalo jet, vlastne jednou mi to delal prebijejici altik, po vymene altiku rucka nelitala
fungl novej rozdelovac hanart 880 s vickem a palcem- skubalo to, dal jsem cinskej palec bez odporu a bylo po skubani, pak samozrejme muze byt problem v kabelech nebo civce, jednou mi to skubalo, nekolik dni jsem nemohl prijit na to proc a pak jsem to zkousel po tme a pritelkyne rika, to svetylko na tom valecku je pekne, rikam co?, no a mel jsem mikroskopickou trhlinu na viku indukcky, ktera nebyla videt
snimaci civka v rozdelovaci mi vydrzela vzdy mezi 1500km-50 000km a dost casto za jeji zanik mohl prebijejici pal altik, kde mi v podobnem intervalu odchazeji diody a resim to vymenou spatne diody, potom je loterie, jak dlouho to zas vydrzi, pak to treba neco odpali a tak porad dokola :), takze bez altiku a rozdelovace bych nikam dal rapidem nejel, tak me napadla otazka pro
Kinga jestli by nesla udelat nejaka ochrana te snimaci civky? mysli, ze me by se to uz i vyplatilo, ikdyz u rapida uz tachometr nepretacim po 2 letech
-> dragon_cb_cz 12.11.17 22:53:28: proc bych jezdil ve spanelskym nedodelku, kdyz muzu jezdit ve skodovce
![165](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/165.gif)
ja tady ty nazory nechapu, mam Ti ukazat toledo srazeny s nivou? ikdyz felda by asi nedopadla lip...
-> U-Geen 13.11.17 00:09:42: