skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Fén: také se to tim dá. já mam doma haldu těhle pásků tak asi taky něco udělam z tohodle, nicméně jsou jen jednobarevný. ale ty pásky co jsem posílal jsou slabší a je tam více možností jak barev tak délky atd..
-> OndraKrupi: Spíš uvažuji nad osvětlením kuchyňské linky pomocí LED pásku.
-> FORM: -> vhml: -> Fén: ten muj kamarád co pro mě dělá samolepky dělá i osvětlení TV jsou tam myslim i RGB ledky a ovladač
www.led-tech.cz/115-led-o svetleni-lcd-televizoru
jinak možná bych na tom dokázal udělat i lepší cenu. kdyby náhodou někdo chtěl
www.led-tech.cz/115-led-o svetleni-lcd-televizoru
jinak možná bych na tom dokázal udělat i lepší cenu. kdyby náhodou někdo chtěl
-> OTA-MTX: 250/559 

-> palinator: Jo uplne presne pak je to znatelne linejsi tak dotankuju Ecko a zase to jede.

-> Mantrabeach: takovou půdu bych taky potřeboval...... Ta moja garáž se pořád nějak zmenšuje......
no a takhle nějak vypadá půlka půdy
,před nedávnem sem docela uklidil a je tam zase bordel

tak sem musel opět někam naskládat díly protože garáž byla přeplněná.takhle vypadá většina věcí z rice.kromě přední nápravy,motoru a sedaček.to se mi nechtělo tahat po žebříku

-> palinator: jj,Mára...
-> myschaak AZNP K.Hora:
Jo, nějakej známej?
Jo, nějakej známej?
-> palinator: to tam byl zrovna ten mladej černovlasej ne?ten je v klidu
-> myschaak AZNP K.Hora:
Kvůli tomu tam jedu znova, abych to urovnal. Jsem tam na tu pumpu volal a ten chlapec neskrýval radost - že on to prej taky zapomněl a zjistil to až když mu to řekli kolegové při střídání směny.
-> Kuladmin:
Neni to ani tak poznat při přechodu z N95 na E85, ale opačně, neb na horší se těžko zvyká.
Kvůli tomu tam jedu znova, abych to urovnal. Jsem tam na tu pumpu volal a ten chlapec neskrýval radost - že on to prej taky zapomněl a zjistil to až když mu to řekli kolegové při střídání směny.

-> Kuladmin:

Neni to ani tak poznat při přechodu z N95 na E85, ale opačně, neb na horší se těžko zvyká.

-> myschaak AZNP K.Hora: -> palinator: Tak to jse uz tri
na ten natural me to taky moc nejede pridam Ecko a hned to je zivejsi.

-> palinator: to tě budou mít rádi

-> myschaak AZNP K.Hora:
Kdyby se kámoš nepodělal strachy, že se mu na Corse rozsvítila kontrolka motoru (jakožto je to jen jedna z mnoha závad), tak by Éčko točil i tohle tankování. Tak jsem to jel trochu vypláchnout. Mimochodem, budu tam k vám muset jet znova, protože kámoš tam byl pro kanystr a já jsem ho zapomněl zaplatit.
Kdyby se kámoš nepodělal strachy, že se mu na Corse rozsvítila kontrolka motoru (jakožto je to jen jedna z mnoha závad), tak by Éčko točil i tohle tankování. Tak jsem to jel trochu vypláchnout. Mimochodem, budu tam k vám muset jet znova, protože kámoš tam byl pro kanystr a já jsem ho zapomněl zaplatit.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vyházim všechny debilní šrouby,nasázim šestihrany a hned se bude dělat líp)
-> palinator: jo tak jsme dva no
-> palinator: jo tak jsme dva no

-> myschaak AZNP K.Hora:
..s to rozbil.
Já jsem taky s Éčkem spokojenej. Na Natural to auto vůbec nejede.
..s to rozbil.
Já jsem taky s Éčkem spokojenej. Na Natural to auto vůbec nejede.

-> myschaak AZNP K.Hora: Vsak to je ucel, aby se do toho kazdej nesral 

zkurvenej koncern!!!....na 12tihranou 36ku jsem se připravil,21ku vyhnutý očko jsem nakonec našel,sedmičku imbus jsem si dodatečně udělal ale 14ku jemnou hvězdičku mám doprdele v sobotu odpoledne vzít kde!!!hasák situaci naštěstí vyřešil

-> Borin - Král tuzerů: chce to zkusit ten e85 na konkrétním autě...někdo na to nadává,já jsem s tím jako jeden z mála spokojen
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Je to schválně focené kontrastně, v reálu je podsvícení nastaitelné od skoro neznatelné intenzity do svítivosti obrazovky.
-> FORM: Tý jo, televize se svatozáří.
-> Tomáššš: aj tak pekné , ešte radialy na to
-> FORM: pěkné, netluče to moc do očí, nebo jen zkresluje fotka?
Dalo to zabrat, ale zmáknul jsem i podsvícení reproduktorů a příslušné kabelové svazky.
-> Bohyn: 353?
suri 28.01.12 16:46:30 napsal:
→ Tomáššš: slonova kosť? peknédomiesana podla predstav ... slonova kost bola o cosik svetlejsia lepsi popis a foto v karte auta ...
→ Tomáššš: slonova kosť? peknédomiesana podla predstav ... slonova kost bola o cosik svetlejsia lepsi popis a foto v karte auta ...

-> FORM: no potěš 

-> aceboss: Malinke :-) Skladnejsi jak SU 50.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Foto zatím aktuální není, ale je to jen malá kočka na to domácí strouhání někjaká SU 40

-> aceboss: Co to mas za stroj? Foto abych se pokochal?
Usadil, vyrovnal soustruh a pokračoval dále v jeho čištění.....

-> Pavel P..: Noo, zůstal tam nějak déle a nechtěl náhrady za přesčas. On ti to někdy řekne u píva.
FORM 28.01.12 21:10:21 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: He, ted se vypravel, co
se mu na jedne instalaci zadarilo, ale zde to nelze publikovat
copak? Žabák si někde užíval?
→ Matthes, záškodník z TechWebu: He, ted se vypravel, co
se mu na jedne instalaci zadarilo, ale zde to nelze publikovat

copak? Žabák si někde užíval?

-> FORM: Ja sem o tom slysel a prislo mi to tak ujety, ze sem tomu neveril 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: He, ted se vypravel, co se mu na jedne instalaci zadarilo, ale zde to nelze publikovat 

-> FORM: Jsme na tom podobne no. Muzem se zeptat Martina kde hledat, ten se vyzna 

-> su.tech: Koukni, kvalita výborná, jednání supr a ceny myslím také krásné.
Například flojdi:
Například flojdi:
-> FORM: Myslím, že jsem ho právě viděl i na Allposters, ale mrknu na posters třeba tam najdu to o co jsem měl zájem a už to neprodávají na Allposters.
-> FORM: "A to sem ti chtěl svěřit nástěnku, smrade!"

-> su.tech: Posters.cz, u tohoto a u Flojdů je kvalita luxusní, u Pulp fiction byla špatná, tak jsem ho ani nevěšel.
-> palinator: Myslíš Gagarinova bratra?
-> Nwkt: Nejenom záda
Snažím se, ale žádnou rozumnou jsem zatím nenalezl, nerostou, nebo jsou všechny zadané? No to je povídání do jiného tématu 

-> FORM:
"Co je to za hnusnou máničku?!"
"Co je to za hnusnou máničku?!"

-> FORM: Z Allposters?
-> castrol: som nechal pod svahom , to tam ešte nikto nebol 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Vlastně obrázky jsem nedávno také věšel 

-> alpin: kde mas sanky ?