-> Matthes, záškodník z TechWebu: vďaka, to som potreboval vedieť. Jediná rozumná odpoveď. Rýchla jednoznačná otázka, rýchla jednoznačná odpoveď. A nie zas 1000 chytrých rečí.
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček 06.06.11 08:54:23 napsal: → Matulo: fuj hujda zhnitá, to už malo byť dávno v šrote Tiez si myslim! Ale moje to neni, takze mozem akurat tak drzat picu a suchat nohami...
Dneska celej den úklid na dílně a zítra ráno kontrola od hasičů... :-/ Tak držte palce a doufám, že těch závad nebude tolik, aby nám to tam zavřeli... :-/
ted sem se vzbudil a zjistil sem že si z celýho vejkendu pamatuju asi tak 2 hodiny a tto neděli ráno když si ze mě i malý děcka dělali prdel když sem spal na zemi že sem nalitej jak prase
-> j_j 31.05.11 13:27:39: Tak i ty máš takovou složku.. Též jsem kdysi založil pro inspiraci a stále doplňuju.. Bohužel momentálně hlavně z cizích zdrojů.
-> alpin: -> castrol: By ste sa cudovali co Libuša secko povozila a kde vsade uz bola... O rally dzedzina a polnych cestach okolo Trnavy ani nehovorim!