skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Stepan FUN: na trambusoch som to ešte nevidel preto sa pýtam
-> Radek Retro eLeSo: držím ti palce při práci na garde
-> alpin: těžko říct,nejsem v tomhle znalec ale dle mě kvůli bezpečnosti tam asi z výroby něco bylo....třeba to je za příplatek,nevim

-> alpin: Myslím, že origo ne, ale je to LIAZ... ;-)
-> myschaak AZNP K.Hora: tie kryty na šróby na kolesách boli origo ?
-> Peklo:

dneska jsem navštívil opět tatra historik klub a jejich srázek,dnes v pískovně.....mraky krásnejch aut,našel jsem si tam jednoho kámoše...dokonce jsem se i s matesem po pískovně svezl

-> Radek Retro eLeSo: sem to stih dřív opravit 

-> Radek Retro eLeSo: a co pacilo sa mako mako ?
-> Voplik 05.06.11 18:53:18: Garde,ne grade

-> Radek Retro eLeSo: garde?

som sa sral s motorom ale uz sa mi nechcelo tak som sa vykaslal na to,laboroval nad mpickom z feldy trochu nacal altik .....a pokosil travnik nech je dobre vidiet hady 

a dneska rozebrání původních dveří a vyhození,sundavání brzdičů a roztřídění toho co zbylo
Priessnitz
a včera odpo navštívil s partičkou free fest Velká Výzva na Kampě
Mňága a Žd'orp,G point hunters,Priessnitz,Mako Mako.................
Mňága a Žd'orp,G point hunters,Priessnitz,Mako Mako.................
včera navštívil rodinnej Škoda sraz
u nás na chatě

-> Jožynek : hmmm, lakava ponuka, este si to budem musiet rozmysliet :D
-> Josifek: 05.06.11 16:17:53 vymením za palubovku....

no jo len zeby si poniektori nemysleli :D mi jej prislo luto kedze to bola moja oblubena detska hracka :D
-> Josifek: len sranda 

-> Josifek: ja zase nasel na pískovisti zahrabanej favortit klikklak byl tam 2 tejdny furt sme si tam hrál s malím synem a nakonec ten ¨3 týden v pondelý sem ho vzal a byl drsně polepenej a byl oranzovej a to mi tady z baráku zadný deti nemáme .. jedině nekdo z 2 vchodu protoze mi sme jediní co maj z našeho vchodu deti :D

-> castrol: -> Ceskejparan10: bola vyhodena pri bedni v chatarskej oblasti

-> Josifek: kde si to nasel? jinak nechápu proc kradez detem hracky
-> Josifek: preco kradnes deckam hracky 

-> haso, suri: jo no, mame z te fabie vsichni radost. Navic kdyz jsem sundal podbeh, tak pod nim hinije prah. Suri ma pravdu, mohlo to byt nacaty od toho potkani se. Anebo a to chcu dnes zjistit esi se nehybe ventil. A to by byl vetsi problem
A je to teda zlomeny vahadlo. Jehlicky z loziska co jsem neposbiral v hlave doufam najdu az naspodu ve vane. Nerad bych, aby nekde v motoru neplechu. I kdyz uz to tak nejakdou dobuurcite jezdilo.

-> osminohej: Přesně tak

-> skoda 120 es: Teď už jen bezbarvej lak a je hotovo

-> Jarda: No původně jsem chtěl jen měnit ložiska a takhle to dopadlo... Nějäk jsem nevěděl, kdy přestat 

-> Xhanz: no je videt, ze to je v peknym stavu... ja to u zlutyho rapida tky nekdy pred peti lety povolil, ale myslim, ze jsem tam pak uz nedal vazelnu nebo alespon ne moc, tak nevim, jestli bych to jeste zopakoval

-> Syny: to se ti zdá :-) je to perfektní a svítí to opravdu luxusně nemůžu se toho nabažit
Jedu se projet a pokochat 

-> pulin: nejsou nejak krive?
-> myschaak AZNP K.Hora: krásný mates
hele fakt naprosto bez problému. Teda koupil jsem ve Ferone 70cm tyč, ale šlo to docela pěkně. Jen jeden náboj nechtěl, ale dal si říct a jeden čep co drží šikmý u příčky si nedal říct a šel flexou. Jinak to šlo no
Jo a klekla pak flexa - proto ten jeden silenblok na podelnym...
Jo a klekla pak flexa - proto ten jeden silenblok na podelnym...
-> Xhanz: to sa ti fakt podarilo povolit? 

-> castrol: Odlakovat... :-)
-> VeTeV: Těch je do hliníku škoda a to bych je nemyl. :-D
-> VeTeV: Těch je do hliníku škoda a to bych je nemyl. :-D
-> Stepan FUN: ides lakovat
-> Stepan FUN: kolik davaj za hlinik?
Mimo opravy jednoho auta a jedný motorky jsem umyl a naložil pár kol... Zítra jedu na výlet. :-)
-> darabos: