teď jsem se vrátil z tatra srazu...dobře jsem pokecal s kolegou matýskářem,zítra pojedu ještě do pískovny,že prej se svezu) byl to krasavec,buudu muset něco takovýho udělat z toho našeho firemního)
-> VeTeV: mám pocit že 13 bo 14...je to teda ten handy 7,největší z týhle řady těch levnějších...příště bych šel po tom lepším,co má už bočnice v překližce
agados se po třech letech tak trochu rozpadl....značně ho vyztužim a nadimenzuju tak na 2t....už bych si ho nekoupil,spoje který je třeba aby držely tak držej nejtky,deska nijak nevyztužená,drží jen v krajích...bomba vlek
sundal viko s vackama na rodicu fobii 1,4 16v a tohle asi bude spis duvod, proc motor tak pocukaval a ne AGR ventil, jak nam vsichni rikali. Vacka nastesti ok.
-> suri: Ten co má jednotku společně se sirénou našroubovanou vedle baterky. Jeho svazek je společný s hlavním svazkem. Mám jeho části doma, ale využil jsem pouze šikovnou konzolku se spínačem otevření kapoty a pak držáčky ultrazvukových senzorů.
-> suri: Nene, origo alarm mi nevyhovuje, tak jsem si tam přimotal Jablotron CA-320. Jeho předchůdce se vzhledově stejnými ovladači se v té době do feld montoval, funguje parádně a stále se prodává tak nebude problém s náhradními díly.
-> suri: Pár fotek ti udělám, jestli chceš. To tahání se s trochou trpělivosti dá přežít. Pokud bych tam strkal základní svazek, tak to problém nebude, ale svazek s ABS a přimotaným alarmem a dalšími serepetičkami se už skrz díry do motorového prostoru strká hůř. K němu nacpat za sloupek řízení ještě můj naditý sazek doplňkové výbavy byla docela legrace. V týdnu už to snad schovám palubkou.
-> Jarda/felda: Naco ňáký štráchy, byla vařená podlaha na dvou místech, na ošetření vezmu raději kvalitní barvu, na odstínu mi nesejde. Konzole sedaček vystupující z koberce jsou natřeny do černé, tak jak to bylo z fabriky. Dělám pečlivě, ale barva podlahy pod kobercem mě momentálně netrápí.