-> matusko: daj si ich tam pokedy nenahodíš kĺby
edit: jaj spony :D ak tie sťahovacie tak ti stačia štipačky
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
suri 28.04.11 20:33:17 napsal:
→ alpin: ja mám akúkoľvek prácu z poloosami rád , ak
máš origo manžety a spony a dostatok tuku , všetko čisté a
prychystané chalosi pocuvajte...tie spony ked bduem davat na manzety su nato nejake specialne klieste alebo ako sa to tam dava?? dam to rukou??
→ alpin: ja mám akúkoľvek prácu z poloosami rád , ak
máš origo manžety a spony a dostatok tuku , všetko čisté a
prychystané chalosi pocuvajte...tie spony ked bduem davat na manzety su nato nejake specialne klieste alebo ako sa to tam dava?? dam to rukou??
-> suri: 

-> alpin: ja mám akúkoľvek prácu z poloosami rád , ak máš origo manžety a spony a dostatok tuku , všetko čisté a prychystané
-> suri: mam niekolko krat som to prekontroloval

-> suri: mne to zle nešlo
-> stika87: ondrášku máš to moc hezké a tiše ti závidím že ti to jezdí a řadí.
-> alpin: to je pohodová odreagovačka nie ? -> matusko: a máš správne počty tých ihličiek?
-> 4dams: Čo je to za farbu? ako sa volá?
-> MOLSO: ved vkludeee, len sranda :)
-> afro100: skoda ze si tak od ruky
Vymaľoval som malú garáž na striekanie, farbou na maľovanie čiar na cesty. Už len dorobiť zopár detailov...
-> MOLSO: pridi, mozes mi to rozobrat, vymenit tesnenie a poskladat :D
-> matusko: treba dať toľko vazelíny aby udržala tie ihličky , potom to už docela ide
-> alpin: noo tak bez vazeliny by som nato nervy fakt nemal dal som tam troska
Dnes som sa znova pustil do triedenia zásob náhradných dielov (ale toho mam mariu tam
) Začalo sa motorovými dielmi, z povodneho draxo motora (1.3) sa odložili ojnice kluka zotrvak hlava, prsia a nejaké ty leskli šroupki. Všetko ostatné sa vyhádzalo do 2 kýblov - železo a hliník
Zostavajuce veci som zabalil do krabice a uschoval na horšie časy
Začal osm robiť poriadky v tých kopách vecí, mám tam na kope 8 vodných čerpadiel, 12 telies rozdelovačov aj s komínkami
- a pritom všetky maju volu - nespočet benzínových čerpadiel a ostatného harampádí. Snáď to nejak pretriedim do konca týždňa lebo sa tam naozaj nedá pohnúť a už ma svrbia prsty na skladanie ďalšieho motora 

Začal osm robiť poriadky v tých kopách vecí, mám tam na kope 8 vodných čerpadiel, 12 telies rozdelovačov aj s komínkami

-> matusko: ak si to skladal bez vazelíny tak to ide na hovno
-> alpin: cakal som ktory frajer do toho rypne
viem ze nieje

-> matusko: nie je to až taká hrôza
rozobral som poloosi a z jednej sa mi tento unasac alebo co to je rozpadol
nikdy viac to uz neskladam
obcistil ramena objednal nove pozdlzne

-> Jarda/felda: bez obav... beztak to nestihnu

disco_punk 28.04.11 15:31:01 napsal:
→ Pavel P..: kríza?

→ Pavel P..: kríza?

-> jok3r: Nebyly by hezčí černý zrcátka? 

-> Pavel P.. 28.04.11 13:24:49: zapomeň na to že to zejtra natřeš syntetikou a v neděli skládáš 

-> Syny 27.04.11 23:28:09: to motýlkový stírání má děda na mercedesu a je to dobrá věc
-> 1560 27.04.11 23:39:13: v podnapilem stavu se snazim ac jiste velmi chabe napodobovat tuhle scenku
hopl he! hopl he! 

-> disco_punk: vole... né průser, zánovní hřeben co jsem měl nachystanej je z fáčka.

-> disco_punk: Jenom si nové šetří na horší časy. :o)
-> Pavel P..: kríza?

včera poctivě vybroušeno a vyčištěno... zjištěn šrotový stav vnitřností kvůli chybějícímu oleji, tak vykuchán druhý hřeben zvenku hnůj, uvnitř krása... dneska natřeno penetrátorem, zítra vrchní syntetika a o víkendu složit.

Tomaso435 28.04.11 00:03:16 napsal:
→ castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D
ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička…vyskusaj a daj vediet
→ castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D
ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička…vyskusaj a daj vediet

-> Gemini 27.04.11 22:50:34: Gratulace :-)
-> VeTeV: jo, tak to by mohlo fungovat, jak je to z drcenejch zelvicek
-> U-Geen: hele koukal jsme po netu, tak to ma i 300ml a prodava se to tady kolem tech 150-160 taky ... ja mam todle 

-> U-Geen: tak hadej - napoveda: mazeme s tim naraznici na cerno u sades, pouzivame od teho hard vosk a ma to krunyr... ale kupoval sme to kdysi v ddr
tady jsem ekvivalent nenasel
tady jsem ekvivalent nenasel
-> VeTeV: no funguje to už snad rok co sem to naposledy matlal... pak sem už jenom jezdil jezdil a jezdil. no a parkuju venku....
tu lahvičku s rozprašovačem sem taky měl, někde z benzínky ale jelikož nevim kam sem ji dal, ta sem si řek že vyzkouším něco, co smrdí podobně :-D
tu lahvičku s rozprašovačem sem taky měl, někde z benzínky ale jelikož nevim kam sem ji dal, ta sem si řek že vyzkouším něco, co smrdí podobně :-D
-> VeTeV: nevis znacku? ja mam cosi od Sheronu a nejak me to neprevedcilo :-)
-> Tomaso435: no dobry - ja koupil za 150 nejakou 1/4 litrovou lahvicku a mam ji uz 4 roky? a jeste tma je skorem polovina obsahu - to ustojim... jak dlouho ten tvuj smrduty ocet vydrzi?
-> castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička...
-> Tomaso435: niekde som ocul ze aj rozkrojenym jablkom
-> VeTeV: stačí ocet ;) funkčně stejný :)
-> VeTeV: Já nic takovýho neměl, když mi přestali fungovat

a co tak stierac z boku na bok 

-> kamikaze: pri palikaci tekutych nejsou sterace na dalnici treba vubec, na okresce taky ne -max ve meste... dle me idealni volba anic ti nelita pred xichtem - mazu pravidlene (dvakrat do roka :-)) obe auta
-> 1560: Přesně. :o))
Nejlepší je stěrače sundat a jezdit rychlostí, kdy kapky odlétávají ze skla. U řady 742 tento jev nastává u cca 120km/h.
Pro ty co by to chtěli brát vážně (doufám že tu nikdo takový není), musím říct, že v nižších rychlostech tento systém nefunguje a je vidět úplný ho...
Na normálním autě jsou stěrače proto, aby co nejúčiněji stírali sklo. Na to, že je cool mít stěrač jak DTM, se vykašlete.
Pro ty co by to chtěli brát vážně (doufám že tu nikdo takový není), musím říct, že v nižších rychlostech tento systém nefunguje a je vidět úplný ho...
Na normálním autě jsou stěrače proto, aby co nejúčiněji stírali sklo. Na to, že je cool mít stěrač jak DTM, se vykašlete.

-> 1560: Si mě připoměl zlínský trolejbus. :o))