skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> darklord: stačí
-> suri: jedno d staci

dnes výlet a včera som odrel dvere na felicii vo vlastnom dvore
-> marek668112: no ved si počka, u mna to tiež nešlo všetko hned...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ani nesranduj, ale nenhavam ju nikde dlhšie ako pol hodinu, iba v robote travi 8 alebo 12 hodin čakanim na mna ale tam všetci vedia že je moja...
-> jarda.u1: jj 353, ešte zhanam 354 nech mám obe len je to dosť problem zohnať aj s papiermi
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ani nesranduj, ale nenhavam ju nikde dlhšie ako pol hodinu, iba v robote travi 8 alebo 12 hodin čakanim na mna ale tam všetci vedia že je moja...
-> jarda.u1: jj 353, ešte zhanam 354 nech mám obe len je to dosť problem zohnať aj s papiermi
-> Hurdis: Ty by si měl mít před každým příspěvkem hlášku "Pozor nepít, hrozí poprskání monitoru". :o))
-> Max: Tak hlavně že to zafungovalo.

-> Hurdis: mě tvůj humor pobaví vždy. Jestli chceš, můžeme ti říkat projímadlo... :o)))
-> Syny: Nj. ze mně by se prý občas jeden pos*al, proto musím vždy po svátcích objíždět důchoďáky, aby ušetřily za projímadlo.
-> Hurdis:
-> Syny: ja tomu vravim zabavny rebus :D

-> Syny: ja tomu vravim zabavny rebus :D
-> Hurdis: Ty tvoje hlasky me docela bavi, ale pochopit je je obcas tezky 

-> Syny: Já si před uzmutím kladiva a momentové lešenářské trubky taky nejdřív najdu v samostatné knihovničce "škoda" tu správnou kapitolu. Když to nepochopím, tak dlouho koukám na obrázky, dokud nevyleze pozadí ve 3D.
-> Radek Retro eLeSo: Já vím, taky tak, ale stejně jsem je dal při podzimní výměně tak jak mají být dle soudruhů inženýrů, kvůli propružení a kroucení.
-> Hurdis: ma to cenu hrotit, protoze v tom spoji manzeta nepruzi a pri propruzeni napravy se muze odchlipavat a po case se roztrha... Spravne ma byt spoj zhruba pod uhlem 45° smerem vzhuru a vzad (tedy k motoru). Jelikoz kyvka pruzi jak po kruznici nohavice, tak po kruznici podelneho ramene... Tedy takovy sfericky pohyb :)
-> Hurdis: na denní ježdění to opravdu není
,ale pootočit mě nezabije

-> Radek Retro eLeSo: Má pravdu ten východoafrický chlapec. Manžeta by měla být vykloněná více směrem vzad. Jestli fotka příliš neklame, tak o 15-20° pootočit. Samozřejmě u aut, co nejsou na denní provoz to nemá cenu tolik hrotit.
-> afro100: taky sem si řikal,jakmile to bude komplet,udělám krátkou zkušební jízdu a znova sčíhnu

-> Radek Retro eLeSo: ono si to mozno este sadne, aj ked, pokial je uz oprety bubom na kuzeli, tak nema kam sadat ...
-> afro100: však neřikám nic špatnýho,sem rád za každou radu a pomoc,jak si psal, tak to tam víc zaplulo ale matce na poloose už se dál moc nechce,zatim mi nekouká dírka na závlačku

-> Radek Retro eLeSo: no, 4 roky je relativne kratka doba este ... nemam to z vlastnej hlavy, kdesi som to tu vycital na virte, tak tak konam a este som nemal problem ... :)
-> afro100: takhle jezdila 4 roky a ani prd,dobrá-trochu s ní cuknu

-> Radek Retro eLeSo: tu manzetu otoc spojom nabok, alebo aspon sikmo ... takto sa ti to roztrhne ...
já dneska konečně složil pravou stranu a sedlo si to u převodovky............
snad to bude v cajku,zejtra druhá strana
snad to bude v cajku,zejtra druhá strana

Tak dneska jsem si vyzvednul otočňáky s nalisovanýma trubkama a futrama, za což mockrát děkuji Štěpánovi.
Rovnou jsem je odmastil a natřel základovkou, hřeben je v první vrstvě syntetiky a ještě chyběj na fotce nové svisláky a spodní hlavice v základovce.
Rovnou jsem je odmastil a natřel základovkou, hřeben je v první vrstvě syntetiky a ještě chyběj na fotce nové svisláky a spodní hlavice v základovce.
-> castrol: no ja bych to rad udelal dokonaleji, tak radsi to smazu :-D
-> adamisko: tie vypinace
-> castrol: jakto? co je spatne?
-> adamisko: precitane zmaz alebo oprav 

-> adamisko 29.04.11 20:27:14: pockaj az to precita Matthes :D:D
-> castrol: no ja prave nasel jenom tyto, splnovaly aspon zakladni podminky, kvuli tomu ze tam mam vypinac na saharu tak jsem potreboval narvat mlhovky do jednoho chlivecku
adamisko 29.04.11 20:22:00 napsal:
→ afro100: → Nwkt: spravne spravne spravne
:-D jednodussi a lepsi napad me nenapadl :-Dine vypinace
→ afro100: → Nwkt: spravne spravne spravne
:-D jednodussi a lepsi napad me nenapadl :-Dine vypinace
-> afro100: -> Nwkt: spravne spravne spravne :-D jednodussi a lepsi napad me nenapadl :-D taky to mam z toho duvodu abych jen hmatem zjistil jaky je na co.
-> David29: pretoze jedny su predne a jedny zadne ... ne ? Keby to mal otocene stejne, tak tam ma dva vypinace na predne :D
-> David29: Protože jsou oba dva stejný
-> adamisko: Proč máš každej ten vypínač jinak votočenej?
tak kromě zvukové signalizace rozsvicených světel, jsem si udělal ještě podsvícení spínaču mlhovek a opravil barvy, takže predni mlhy sviti uz zelene
-> Hurdis: -> castrol:
img580.imageshack.us/img5 80/.../vzabehu.jpg
skoda-virt.cz/cz/.../2747 -loga-komancovske
img580.imageshack.us/img5 80/.../vzabehu.jpg
skoda-virt.cz/cz/.../2747 -loga-komancovske
-> squalo 29.04.11 15:27:16: Jawa 250/353? Ja mam 250/559...

-> Nepér: a kedy bude seriova vyroba?
-> Nepér: Kdyby ses chtěl podělit o cedulku v plném rozlišení za děkuji, tak bych velmi pěkně poděkoval.

-> squalo: no a pak ti ji ukradnou jako mě

-> squalo: dakujem:) no som len študent a nemam financie,to je največši problem,a ešte minimalne 1000€ do nej budem musel investovat...hlavne treba všetky nove chromovane diely a tie su velmi drahe,a novu kostru
(ta stara je velmi zničena) A to do nej už išlo viac ako 500€ a vobec to neni vidiet.
Jo a ešte som zabudol že ju treba aj prihlasit

Jo a ešte som zabudol že ju treba aj prihlasit

-> marek668112: no stači rozobrať do šrobika, dať nastriekať, motor vyleštiť, pokupovať nove chromove veci a bude určite
ale držím palce

ale držím palce

-> squalo: pekna,dufam že moja 175-ka bude tiež taka krasna
dens som vytiahol Barborku, vyleštil ju trošku a bol trošku pobrkať na nej 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Já nevím kde jsem to sebral, teď jsem to hledal a nenašel, takže čidla jsou shodný, jen rozdíl původní a nový

-> Petrson: Takže to je asi schválně. Ale opodstatnění oproti klasice?
-> David29 29.04.11 11:56:25: Přesně tak to má i N13 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: já to tak udělal a je klid