skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: Jj natahuje, pac jinak by se moc mackala pri zavreni dveri.
-> bibendum30: já taky, a navíc jsem zvědavej kdy to dodělám aby to bylo kompletní 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: akorat se ti ta pruchodka trochu natahuje
nekdy radsi nerikat, na co to chces, s tim uz mam taky zkusenosti 

-> hany: Pane vachmajstr...voni jsou ale hlava
No fakt jsem zvědav za jak dlouho ti to zhltne jednu plnou nádrž

-> stika87: jen jsem je nandal na svody a hned jsem to zkusil nastartovat
a ono to běželo

-> hany: a delal si s nima neco nebo proste tak jak byli na motorce tak ted vrcej na motoru ?
-> bibendum30: no já se spíš divil že to napoprvé hned chytlo 

-> hany: super
-> hany: Dobbře týýý
Se divím že tě to nesežralo i s fuseklema

Jen tak na odreagovani, spinac a pruchodka, aby tam draty k centralu nevisely...
Akorat v autokelly nechapave koukali ze chci neco na 120.
Akorat v autokelly nechapave koukali ze chci neco na 120.
-> stika87: díky 

-> hany: pekneee

-> VeTeV: Bouda je stejná (až na mladší rok výroby). Je to v podstatě avie italské výroby 

-> David29: zapskla avie 

-> VeTeV: Tak ono to ajveco je malý. Jenom 9palet
-> David29: jako co si jsem dal, tak je to jak dodávka vedle autobusu... jasně, ale z fotky to tvoje jak nějake Transit
-> VeTeV: Na tý fotce to tak vypadá. Ve skutečnosti ten DAF je vyšší o pár cm (20, 30) a delší max. o metr...
EDIT: On i ten Daf je kinderkamion, takže tak
EDIT: On i ten Daf je kinderkamion, takže tak

-> David29: ty vole to je fakt kinder kamion 

Pomáhal jsem slovákovi, a málem mi zkurvil auto
Za prvý jsem se bál, že naloženej v tý mokrý trávě zůstanu, a za druhý ty baterky měl vymlácený kvůli zkratu.
Prej, hoří ti káble - vylezu ven a u baterky oheň

Za prvý jsem se bál, že naloženej v tý mokrý trávě zůstanu, a za druhý ty baterky měl vymlácený kvůli zkratu.
Prej, hoří ti káble - vylezu ven a u baterky oheň

-> afro100: ale opytam sa jedneho on je taky ze predava diely ale aj robi auta tak snad ma pochopi lebo po nete su len 100m a to mi netreba tolko zase

-> matusko: v autodieloch asi nebudu mat, ti budu tisnut benzinove, ze to staci ... hm, nestaci ...
To chce zajst sa popytat kdesi do podniku kde robia s priemyselnymi, hydraulickymi a pod. hadicami ...
To chce zajst sa popytat kdesi do podniku kde robia s priemyselnymi, hydraulickymi a pod. hadicami ...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to je něco jakoměl Ládínek, tu nafukovací raketu ne? 

-> afro100: jasne zajtra skocim do autodielov sa popytat

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To je nafukovací? Až bude červená, dej vědět.
Zjistil jsem, že byla obnovena výroba Rapidů... zatím v prodeji jen jako stavebnice. 

-> matusko 01.05.11 12:52:07: ale nedavaj tam benzinove ... to ti mozu viaceri potvrdit, ze to je naprd ... zhanaj EPDM, maju naboku modry pruh ...
-> Nouf: 

-> alpin: hadice pojdu nove jasne ale ide o konzolu ta je vo farbe a ocistene je to cele

-> matusko: daj si EPDM hadice 

repasnuta pedalovka a repasnuty olejovy chladic (este nieje celkom hotovy)
vykutil jsem držál monitoru nad ponkem :-) funkčnost perfektní, ještě doladím aretaci polohy a luxus :-)
dneska som prvykrat nastartoval v tomto roku
,porobil elektriku prednych svetiel vybrusil kasnu ,a coskoro ideme do garaze komplet odstrojit na dobu neurcitu a makat
sa mozte tesit na nove aktualizacie

-> Shader:
Vypadá to moc pěkně, jak si dělal ty doorboardy? To je nějakym laminátem nebo čim?
Vypadá to moc pěkně, jak si dělal ty doorboardy? To je nějakym laminátem nebo čim?
Navštívil jsem Riegger autodíly Prosek,
ohledně pomoci s opravou navíječe pásů SCHROTH - pokud to klapne tak mi seženou nejen čidla která jsem od prodejce nedostal ale i jiný navíječ včetně kabeláže
Vyjma toho jsem si byl omrknout předrenovační stav sady 5kusů LOUKOTÍ
které mi nabídl jeden dobrej škodovák výměnou za moje repasovaný Meteor 2
ohledně pomoci s opravou navíječe pásů SCHROTH - pokud to klapne tak mi seženou nejen čidla která jsem od prodejce nedostal ale i jiný navíječ včetně kabeláže

Vyjma toho jsem si byl omrknout předrenovační stav sady 5kusů LOUKOTÍ

-> Majklsto: to je škodovka vždy tam niečo bude , hlavne že idú kvalty lebo s tým sme sa vtedy srali
-> suri: ano radí pekne, diferák trošku počut, ale v tom prsty nemám,na to som si dával bacha aby som nepomotal podložky
-> Majklsto: ticho a radí?
-> suri: šlape ako hodinky

-> Majklsto: hovno , tá prevodovka skladaná v -20st ide? to je hádam prvá dobrá správa po dlhej dobe
Ták dnes po dlhej zime som sa bol prvý raz previezt na kile.Tomu predchádzala výmena + repas prevodovky, ktorá vdaka surimu funguje bez problémov, dalej repas brzd komplet opieskované, nové lanovody beraly a 25mm prasiatka, nové guferá, nastriekaný spodok auta, vystužené ramená, tvrdé buchty+vystužené uloženie, prevarený nosník prevodovky+ úchyty v kasni, vymenená vodná pumpa, opieskované pružiny+ alkyton a plno prkotín. Dnes som bol ešte poriešit geometriu a konečne som sa bol zviezt. Super. Je tam cítit zmenu
prevodovka konecne zlozena 4Q
-> poldy: zatiaľ to mám len takto a ešte treba spraviť plošinku na motor a kompresor , keď chceš tak ti to zajtra nafotím lepšie
Zprovoznil sem tejden nepočítající tachometr a posunul ho o pár km vpřed aby to cca odpovídalo.
-> alpin: môzes prosimta dat foto tej nadrze a ako ides robit ten kompresor ? ,lebo tiez mam nieco take v plane ,dik
-> castrol: pozri ja som sem dal fotku že sme boli na výlete , včera som to auto riadil , zapojil kontrolku pásu a tak , boli sme ho prevetrať trošku
-> suri: to uz je na tebe
-> castrol: ja nemám čo vysvetlovať