-> Tuner#2: Tak první plán taky byl krásnej original,ale ňáko se mě to nepodařilo dodržet.Uměle to auto trošku zestárnout a pozměnit,ale aby to pořád byla škodovka.
-> Z.Korky 22.04.11 15:30:05: Zajímavý. Tys šel vždy proti proudu a i když to není můj šálek kávy, tak dobrý. Hlavně ten nápis na boku toho blatníku, to je mazec, dobrý nápad.
-> 105: Není divu, co si lidé myslí o kombinaci mladého člověka a BMW, když se na netu objevují podobně stupidní videa.
Je sice hezký, že tam stáli cyklisti a řikali - jenže nevim, jestli byste stihli zastavit, kdyby ste byly těsně před křižovatkou a cyklisti by začali ječet - Nemůžete! :)
Nechci moralizovat, ale dělat takovýdle píčoviny (to že náplň videa je úplně o hovně neřešim) může jenom totální debil. Děkuju všem podobným jako jsi, že díky vám má česká veřejnost na mladé řidiče náhled, jaký mají...
Taky jsem si jezdil zablbnout. Ale nikdy to nebylo v normálním provozu
Btw, měli jste to nějak ošéfovaný? Třeba já tam jezdím tak kilo dvacet, po té hlavní... A asi bych nebyl rád, kdybych do vás musel vrazit... A že by se někdo z vás při těchto rychlých prasárnách díval, jestli něco nejede, se mi nezdá, zase tak dobře vidět do té zatáčky není :-)
Vyměnit žárovky a LED-ku v interiéru(parádní svícení-lepší než klasika),poslat poštou 1 balík s dílem kupci a a 1s 280-vačkou pro nový motor na dílnu aby stavba mohla pokračovat dál