skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: on tomu ještě tolik nerozumí, neber ho vážně :-D
-> castrol: felda nemá ten správny šepot lístia...

-> Pavel P..: aj s feldou jazdis 40kmh?
-> Pavel P..: ze nuda felda pche 

-> castrol: jo taky bych jí mohl umýt ručně ale wapka je pohodlnější.
Jinač jsem ještě dneska vyvětral škodovku a jízda je fakt požitek oproti nudný feldě

Jinač jsem ještě dneska vyvětral škodovku a jízda je fakt požitek oproti nudný feldě

-> castrol: presne tak zatim trenuji pac az bude skodna hotova ta to ty baby nebudu stihat odhanet

-> alpin: zatial sam ale to sa casom podda 

-> alpin: beries mi to z klavesnice :D
-> Arnold: to sa niekto ma
-> Arnold: s kym ? 

cele opoledne jsem prochrapal ve skodovce

105 22.04.11 15:47:19 napsal:
→ David29: radsi si zapínej pás:)
Skutečně odpovídající argument. A zrovna že ne
→ David29: radsi si zapínej pás:)
Skutečně odpovídající argument. A zrovna že ne

Vymenena prevodovka, zotrvak, pritlacak, tesnenie u vyfuku, tiahlo radenia, polos a hafo iných vecí, co som sa chystal uz davnejsie urobit ...
Vyřezal jsem schnilé komponenty podlahy a pak jsem se byl projet modrou..Mimochodem neví někdo zda neměli hoši od Mercedes-Benz v Kolíně sraz dnes ?:o) Potkal jsem jich požehnaně a bylo na co koukat

Přejel se stotřicítkou do garáže u baráku na výměnu gumového kolena nádrže. Benzínová stopa za autem byla famózní.

-> Pavel P..: tak potom pardon 

-> Placko: tady už je suchá.. 

-> Pavel P..: kým nevyschla co

-> disco_punk: nový exhaust?

-> disco_punk: heno, myslim ze hento nebude ta spravna paska na tepelnu izolaciu vyfukovej sustavy 

Tak po zkonstatování jaké je dnes vedro jsem se stavil v garáži a převezl a přenesl dom mobilní klimu. Kua proč tomu říkaj mobilní těžké to je jak svině. No zatím jsem ji ještě nezapnul, ale jestli to počasí bude takhle pokračovat přijde to brzy
Dnes školení strojníků(řidičů hasičských cisteren)
-> Gryzly: tak to máš dobrý!
já s brzdama na zadku taky problém měl....gls teda rozbrzdil na válcích a u G mi nefakal posilovač,hadice ko
já s brzdama na zadku taky problém měl....gls teda rozbrzdil na válcích a u G mi nefakal posilovač,hadice ko
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky jsem byl dnes s Rapidem na STK. Mají nějakou promo akci a dělají každou sobotu v dubnu kontroly zdarma a bez rizika že přijdeš o nálepku. Tak jsem byl se čtyřma autama a když jsem naposled přijel s rapidem tak jsem tam způsobil malé pozdvižení.
Výsledek: brzdy jsou trochu nesouměrné.
Výsledek: brzdy jsou trochu nesouměrné.
-> myschaak AZNP K.Hora: Já tě viděl až na poslední chvilku páč jsem koukal po jedné blondýnce na mé straně chodníku

-> Kaprof: jo,mával jsem když si projel,pořiď si silnější dioptrie,musíš troubit když seš předemnu a ne vedle mě....a já pažouty nesleduju

-> myschaak AZNP K.Hora: Jsem na Tebe troubil u základky ale ty v limbu z obou TK jsi ani nereagoval snad 

-> gim: podľa mňa je to blbosť , postavil som toľko riadení a všetky išli krásne ak bol origo šnek
-> gim: oni ted v pragosu (www.pragos.cz) repasují staré šneky na octávky/spartaky, docela by mě zajímalo jak to dělajía jakou to má životnost.-> suri: díky moc,ale jsme daleko, nevadí. 

-> suri: co mi říkal starej mechanik, tak se nový šneky trošku stáčely. Protože neseděli úplně v misce (vodítku) a díky tomu byla i na nově složeným šneku vůle.
-> alpin:

-> alpin: zabil :D
-> MOLSO: myslíš tie M6 ? 

-> j_j: keby si nebol tak ďaleko nebol by problém
-> suri: díky moc za informaci i nabídku - věci dokoupím, mám ale ted jednu novou,druhou po GO a pak tuhle třetí převodku,takže na to nespěchám a ted jí nepotřebuji.
Ach kde su moje casy matice 

-> j_j: tesnení a podložiek máš málo aspoň 5 tesnení a 10 podložiek ak chceš niečo zložiť , inak to dones urobím ti to , v prvom rade treba dobrý domček -z dobrým puzdrom v domčeku aj vo viku , a taký kde ložiská držia - ideál nový a potom sa dá hrať
-> suri:
-> kamikaze: tak to to radšej nechám pak složit někým, kdo tomu rozumí. Různá těsnění a drobnosti jsem už koupil...

-> kamikaze: tak to treba vymedziť dobre nie blbe
-> suri: ložiska, musíš se tam vkládat těsnění a když to blbě vymezíš, tak se ti šnek hýbe tak jako mě, řízení mělo vůli jen na jednu stranu, je to pak i docela o hubu, když jedeš v serpentýnách a na jednu stranu řízení poslechne okamžitě a nadruhou točíš naprázdno 1/4 otáčky

-> kamikaze: tam je nejaký problém?-> j_j: otvoríš zverák oprieš ložisko o čeluste a vyrazíš šnek kladivom , nič sa mu nestane
-> afro100: díky moc, snad neponičim novýho šneka.
-> kamikaze: já ted stejně nemám volnej plášť převodky a budu jí asi skládat až tu svojí starou, která má vůli tak čtvrt otáčky, vyndám z auta. Dám tam tu novou.
-> kamikaze: já ted stejně nemám volnej plášť převodky a budu jí asi skládat až tu svojí starou, která má vůli tak čtvrt otáčky, vyndám z auta. Dám tam tu novou.
-> j_j: Přeju hodně štěstí při skládání