skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
3/4 roku stála, přišel jsem, dal baterku, nalil vodu, do sání střiknul stříkačkou čerstvej benzín a na třetí pootočení startéru motorem chytla :) Na videu už 2 start. Je tam zjevně zatuhlej startér... Snad už mi vyjde pronájem ty garáže, abbysme se tam mohli konečně odsěhovat a začít dělat :)
-> castrol: ja viem ale fakt to tam je :D vsetko

bol v PN na autoslalome
-> Tomáššš: mas velku fantaziu 

vcera prebehol test podvozku no neviem ci mozem byt spokojny :/ v ostrych zkrutach to robilo toto aspon podla fotiek
-> Jura_Favorit:
uz idem byt ticho bo este zavola niekto na nas daku bielu dodavku s dvoma pánmi ...

-> Tomáššš: já tam prostě vidím Vladka 

-> alpin: to urcite nie :D
ale ok no ... brabe asi len mne ale fakt tam vidim znak
ale ok no ... brabe asi len mne ale fakt tam vidim znak
-> Tomáššš: tak si bol prepracovaný
Včera: Výměna těsnění pod hlavou, výměna oleje, filtrů, hadic a složení karburátoru. Konečně to jede tak jak má

nebol som na fete a ani na drogach ba ani nie na alkohole to som fotil v robote ...
-> Tomáššš: už to nehul, mi vidíme jen oko 

-> Jura_Favorit: preco meciar ?
znak SKODA - slepica 

-> Herbal: Mečiar
-> Tomáššš: čo to tam má byť ??? 

Pred par dnami som mal ZJAVENIE
ved posudte sami ci sa to podoba aj vam alebo len mne zase sibe ...
dufam,ze to bude viediet ,fotene mobilom

dufam,ze to bude viediet ,fotene mobilom

-> minno: To si stihol popri oblievaní oravských diev?

-> FORM: Tak zadek určitě nechat tak jak byl v originálu. Jestli nejsou zničené, tak jedině dobře. 

-> kubo980: je to zastrcene trocha bokom v jednom tmavsom kute v niektorom starsom pavilone, kt. presne to je takto z hlavy netusim, ale keby som tam siel, nasiel by som to ... :)
-> afro100: Bol som tam na exkurzii od nas a nevidel som ho tam
pekný :) na dopravnej v zv sme mali 4q prevodovky zo škodoviek :D

-> kubo980: ze ? :D
V Zilinskej univerzite (kto tam chodi snad vie) je vystaveny motor z MB kt. ma niektore suciastky v reze ... kdesi som tu aj daval odkaz na obrazky ...
V Zilinskej univerzite (kto tam chodi snad vie) je vystaveny motor z MB kt. ma niektore suciastky v reze ... kdesi som tu aj daval odkaz na obrazky ...
-> minno: To by bolo niekomu na soč - ku 

dnes som sa hral
totok, páči sa mi to, takto to tak pekne vyzerá

Shader 24.04.11 10:27:10 napsal:
Jsem se vožral jako tyka
dneska Velikonoční akce.
Mimochodem, pořádate " tam u vás" taky takové akce, typu Velikonoční,
Štěpánska a tak?
hele, tak my prave dosli ze stepanske 
Jsem se vožral jako tyka

Mimochodem, pořádate " tam u vás" taky takové akce, typu Velikonoční,
Štěpánska a tak?

-> afro100: uvidime jak dopadne první policejní kontorla:-Dale jak to tak vypadá kola budou napsány v tp jestli se zadaří :-)ale za ten naporak byhc to nečekal no
-> pulin: rampa budiz, ked to bude nejak pekne vymyslene a budu na svetlach kryty ... ale vyrezane celo (zasah do karoserie), rozmer kolies urcite nebude v TP a na kyvku vzadu tak akurat cez podlozky ... ja si myslim, ze tam toho je dost ... :))
-> afro100: tak jako moc věcí tam neni :-Dmožná by je mohla trápit ještě ta světelná rampa:-D,kterou bohužel nemám ještě namontovanou :-D
-> pulin: to je to posledne co ich na tomto aute bude trapit :D
Musím si postěžovat. Tak na tomhle sem začínal... Všechen ten tuning co sem na ní udělal! A dnes? Zas sem vyměkl a pujčil ji sestřenčiným dětem... SMRADI!!! Vozej se na MOJÍ káře!!! No taky sem je svez, byl sem jak vosa na bonbónu a kára je chudinka zanedbaná, odrazky, světla, kastlík, hodiny atd. všechno zničený :( Zaslouží generálku, chudinka moje! Když ono to tak pěkně jezdí...
Tak ja som bol neska v Orange arene v BA... zapas SLOVENSKO - BIELORUSKO 6:1
Krasny zazitok a neopisatelna atmosfera... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : x2, zadky zustanou hadrove, jsou jako nove a navic, tam ani neni kam umistit kuzi. Maximalne uvidim, jak by tam vypadaly polokozene operky hlavy i vzadu a necham je treba casem dodelat.
-> FORM: A to si bude počítat x3 nebo x4 ?
Kromě rozjeb*ní dalšího nevinného pěkného motoru 50kW na atomy jsem dnes hledal v archivech. V oblastech odpadky jsem našel jedno radio Blaupunkt ACR Škoda, v dalším zase zašitou sadu repro DAX 2x120 a 2x240W a v garáži jednu nabitou a volnou autobaterii s balíkem dvoulinky a dalšími svitky kabeláže.
Koho napadla asociace s kovovou garáží, řekne bingo.
Koho napadla asociace s kovovou garáží, řekne bingo.

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Látkový střed a kožené boky. Materiál už mám, práci odhaduju tak kolem 1500 - 2000 za kompletní sedadlo. Nu uvidíme...
-> FORM: A to budou kožený nebo látkový? Kolik přijde nové čalounění?
Jooo, ještě jsem opravil výhřevy sedaček, zítra je musím zhruba poskládat a v týdnu zavezu kupu dílů čalouníkovi.
-> myschaak AZNP K.Hora: klasika, když už to mám rozebrané, tak radši vyměním gufera, hmm, tak i těsnění kolem klapky, potrubí, ta spojka už taky běhala, rozvody radši rovnou s vodní pumpou..... Hadice, trubka má nalomený límeček -> dáme novou...... šroubky, přívodní trubka ke klapce, svíčky, výpušťák.......
-> FORM: právě že když bych dělal motor tak by to asi jen kroužky a těsnění nebylo...jak píšeš,víš sám)
myschaak AZNP K.Hora 24.04.11 19:34:04 napsal:
dneska v noci jsem se vrátil z pouti v značně podnapilém
stavu,v devět budíček a šla se dělat přestavba z alternativního pohonu
na olej zpět na benzín…
Kolik motorů jsi po značně podnapilém viděl jsi zjišťoval na foto, že?
dneska v noci jsem se vrátil z pouti v značně podnapilém
stavu,v devět budíček a šla se dělat přestavba z alternativního pohonu
na olej zpět na benzín…
Kolik motorů jsi po značně podnapilém viděl jsi zjišťoval na foto, že?
-> myschaak AZNP K.Hora: noo, není to tak nejhorší, sada kroužků stojí snad 1400 a sada těsnění asi 1200. Jen nesmíš blbnout jako já :-)
Jirik_Tuňák 24.04.11 19:00:54 napsal:
Včera jsme byli s kolegou na motokárách, takže mám zase otlučený
záda a pánev na obou stranách.
Dnes jsme byli s mojí paní v ZOO v Plzni, paráda, zase ji dále
rozšířili.
A kolik má teď Tvoje paní v pase?
Včera jsme byli s kolegou na motokárách, takže mám zase otlučený
záda a pánev na obou stranách.

Dnes jsme byli s mojí paní v ZOO v Plzni, paráda, zase ji dále
rozšířili.
A kolik má teď Tvoje paní v pase?
-> FORM: jo tak jasný,ale jen když spočítám materiál tak mě tohle vyšlo určitě levnějc....
-> myschaak AZNP K.Hora: Huš holoto líná, koukej makat, ať dáš žluťáka taky do kupy
Jinak překruhovat a přeguferkovat ten motor není zase takový problém, když už se s ním měníš.

Jinak překruhovat a přeguferkovat ten motor není zase takový problém, když už se s ním měníš.
-> myschaak AZNP K.Hora:

-> FORM: mám trik...hele zejtra si pro ní přijedu a večer ti to vrátim se silntblokama akorát ta náprava bude trochu orezlá,špinává a něco zpuchřelý,volný a tak)OK?

Doskládal jsem přední nápravu, jen mi chybí přelisovat silentbloky na ramenou. Mrchy nejdou dolů aniž bych poškodil žabky, nemáte na to někdo nějaký trik?
-> Nwkt: no to jsem měl jeden úlet....ten motor co jsem měl připravenej do fana totiž bude z nějakýho golfa...je tam dost věcí jinak a nehodlám to předělávat...ještě že mám doma další takže jsem mohl pokračovat dál..hold jsem si toho blbec při prodeji nevšiml

-> myschaak AZNP K.Hora: Chybí ti jeden motor, aby byl na každý kolo