Vyřezal jsem schnilé komponenty podlahy a pak jsem se byl projet modrou..Mimochodem neví někdo zda neměli hoši od Mercedes-Benz v Kolíně sraz dnes ?:o) Potkal jsem jich požehnaně a bylo na co koukat
Tak po zkonstatování jaké je dnes vedro jsem se stavil v garáži a převezl a přenesl dom mobilní klimu. Kua proč tomu říkaj mobilní těžké to je jak svině. No zatím jsem ji ještě nezapnul, ale jestli to počasí bude takhle pokračovat přijde to brzy
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky jsem byl dnes s Rapidem na STK. Mají nějakou promo akci a dělají každou sobotu v dubnu kontroly zdarma a bez rizika že přijdeš o nálepku. Tak jsem byl se čtyřma autama a když jsem naposled přijel s rapidem tak jsem tam způsobil malé pozdvižení.
-> gim: oni ted v pragosu (www.pragos.cz) repasují staré šneky na octávky/spartaky, docela by mě zajímalo jak to dělajía jakou to má životnost.-> suri: díky moc,ale jsme daleko, nevadí.
-> suri: co mi říkal starej mechanik, tak se nový šneky trošku stáčely. Protože neseděli úplně v misce (vodítku) a díky tomu byla i na nově složeným šneku vůle.
-> suri: díky moc za informaci i nabídku - věci dokoupím, mám ale ted jednu novou,druhou po GO a pak tuhle třetí převodku,takže na to nespěchám a ted jí nepotřebuji.
-> j_j: tesnení a podložiek máš málo aspoň 5 tesnení a 10 podložiek ak chceš niečo zložiť , inak to dones urobím ti to , v prvom rade treba dobrý domček -z dobrým puzdrom v domčeku aj vo viku , a taký kde ložiská držia - ideál nový a potom sa dá hrať