skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
a ještě něco, podelný zatim nejsou ale vystuhy jsou připravený
tento vikend mužu po dlouhe době označit za povedenej, konečně jsem trochu něco udělal a dodělal
-> Vojtisek: este aby netieklo
-> Czkedar: treba to tam dal nejmenovany spatne :D
-> Zeke-ten šestý: jenze pak to tam nejmenovany dal a stejne to nejede, mas to zaklety :D
-> Czkedar: prý vadný kus
dyt to tam dojelo s přehledem, jenže pak z toho někdo NEJMENOVANY něco vzal a už to nejede :p

-> Zeke-ten šestý: si to dojed opravit :D asi vadny kus...
-> doly120: vadnej palec
-> doly120: ty ses teda mekánik :D už to jede??
-> Shader: jo, od 4 grilovacka a pak pujdem na štěpánskou 

-> Gryzly: kabely jsou dobře,benzín tam jde,jiskru to hází...
To hodím ze skály
To hodím ze skály

já nasadil prádelní šňůru, mazazal rám okna převodovkovým olejem a s přítukyní nasadil čelní tónované sklo, luxusní porod, ale neprasklo

-> Don_pepe: jee dakujem 

Jsem se vožral jako tyka
dneska Velikonoční akce. Mimochodem, pořádate " tam u vás" taky takové akce, typu Velikonoční, Štěpánska a tak? 

-> doly120: Asi máš opravdu blbě kabely. Nejdřív zkus jestli hází jiskru. Pokud hází jiskru na svíčce a jde tam beňo, tak musí chytnou.
Otoč klikovku na horní úvrať a koukni kam ukazuje palec. Měl by na první nebo poslední válec.
Otoč klikovku na horní úvrať a koukni kam ukazuje palec. Měl by na první nebo poslední válec.
rychlý dotaz.. nechce mi chytnout rapid-motor s favorita. před nějakým časem sem z něj vzal víčko rozdělovač s kabelama,a tak měsíc stál bez pohnutí. dnes dáno nové víčko rozdělovače,s kabelama,i palec,a chytnout nechce,zapojené je to spávně. benzín je tam čerstvý. a prostě ani neškytne. Už na to nemám nervy-nevíte někdo co stím může být?

-> David29: -> Don_pepe: 

-> David29: Dyť je neděle, se nediv...
-> Don_pepe: Tam volám, a nikdo to nebere
... oscanoval papír. Už ani nevím komu sem to slíbil. Jinak zezadu je i cenovka: 40Kčs
-> David29: Tak te to prasklo :)
-> Syny: Na to jsem koukal. Takový plechy právě nemám
EDIT: Jsou tady, ale ne přidělaný k pantu. Jedině to k nim přivařit
EDIT: Jsou tady, ale ne přidělaný k pantu. Jedině to k nim přivařit
-> David29: Tyvole, displej te minimalne musi drzet na tech pantech... Podivej se na ten odkaz co sem sem dal - tam z tech pantu jdou takovy plechy a ty jsou prisroubovany k ramu displeje, kterej je kovovej. Pres to jsou pak namackany plasty, ale ty kdyz se ulamou a odpadaj, tak diplej jako takovej porad drzi...
jelikož my to nějak blbě dobíjelo,protože sem to občas nemohl nastartovat a ta kontrolka dobíjení trošku svítila,tak sme tam dali novej alternátor,tak už to snad bude v pohodě

-> Syny: Jo, panty mám v cajku. Ale displej je čistej plast, kterej se vylámal
-> David29: Panty maji obvykle kovovy kusy plisku kterma jsou prisroubovany ke kovovymu ramu displeje. Takze at mas platsty jakkoliv v riti, tak by to nemelo mit na panty vliv...
-> Syny: Ty to máš dobrý, ty máš v prdeli vyloženě panty. Já mám vylámaný plasty, kde ty panty drží v displeji 
EDIT: Fuj, panti

EDIT: Fuj, panti

-> Syny: to sú pánty z vrat od stodoly nie ?
Hola hej
Aser zije dal :) Sem dneska upravil koupeny panty na jinej model (peknej voser) a s Pedrosem sem je tam lupnul... Kupodivu tam v ramci moznosti i pasujou a displej drzi a komp funguje :) Sice nejde uplne dovrit viko (pac nejsou panty uplne v ose kvuli nemoznosti upravit je tak jak bylo potreba) a bylo nutny odlamat a odtavit par plastu, ale na to na co notebook chci a potrebuju, na to je to uplne fuk a jsem rad, ze s displejem jde hybat a drzi :) Takze timto diky Pedrosovi za pomoc a Aser ma pred sebou dalsich 4,5 roku alespon :D

Kaprof 23.04.11 10:46:31 napsal:
→ myschaak AZNP K.Hora: Já tě viděl až na poslední chvilku páč jsem koukal po jedné blondýnce na mé straně chodníku
A takhle vzniká velká část nehod ve městech.

→ myschaak AZNP K.Hora: Já tě viděl až na poslední chvilku páč jsem koukal po jedné blondýnce na mé straně chodníku

Dneska na chatě: naporcovat 2 staré stromy, shrábnout listí, které po zimě neschnilo, a osekat vrbové proutky, aby bylo čím sesekat holky :D :)
Pobehal obchody nieco nakupil, umyl ,navoskoval a vylestil auto a vsetko co ktomu patri ... , ocistil a natrel buduce strmene prvou vrstvou zak. farby
a az teraz prisiel domov ...

-> afro100: nie schvalne som to tak spravil, matice na zvislakoch su len rukou dotiahnute pretoze este sam neviem ake pruziny tam pojdu

-> afro100: akurat som to chcel napisat 

-> matusko: pruziny si mal dat predtym nez si namontil zvislaky ...
zlozil som uz takmer celu napravu...uz len tlmice dat dnu a pruziny a ide do auta!

-> Jožynek :

-> castrol: správne předsedo..

-> Tomaso435:

-> darklord: překvapivě někdy ano, zase nějaká narážka alá Matthes z TW?
-> Jožynek : a motor na zlej strane co 

-> castrol: on tomu ještě tolik nerozumí, neber ho vážně :-D
-> castrol: felda nemá ten správny šepot lístia...

-> Pavel P..: aj s feldou jazdis 40kmh?
-> Pavel P..: ze nuda felda pche