skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora: njn,nikdo nemládne

-> myschaak AZNP K.Hora: druhou noc na labutích
no, každej tomu říká jinak

-> Enggik: ty jo...celej den mi je na blití....druhou noc po sobě už je na mě moc

O víkendu v mezičasu kropení základové desky udělal dvě kola. Teď už jen vybrat barvy na zbývající dvě. Více fotek v kartě. 

-> myschaak AZNP K.Hora: a není Ti z tý rychlosti teď blbě

Nasadil jsem na zkoušku kola, abych dojezdil gumy ty gumy. Za měsíc stejně všechno půjde do laku a gumy se budou vyhazovat, tak alespoň vyskouším, jak to s těmí koly jezdí.
-> minno: než to nacpu do auta,můžu to zkusit nanečisto venku??jakože samotnou nohavici přiložim k převodovce a prubnu to hejbání??
-> Radek Retro eLeSo 25.04.11 18:23:59: ak máš viac rôznych hrúbok tých tesnení, tak tam daj pre začiatok len jedno to najtenšie, primontuj nohavicu a dotiahni aspoň 3 matice a skús nohavicou hýbať - musí sa dať tou nohavicou aspoň ako tak kývať a zároveň nesmie byť axiálna vôľa medzi prevodovkou a nohavicou. Ak pôjde kývať moc ztuha, tak tam prilož ešte jedno tesnenie a skús to tak. Ak tam bude vôľa, je to v keli.
Já jsem tam tmel dával, ale opravdu velmi tenkou vrstvu. Mezi převodovkou a tím prvním vyboulením mám tenký těsnění a mezi tímhlle vyboulením a tím venkovním co je navlečený na nohavici mám tlustý. Je to kus od kusu, těma tesněníma se má vymezit vůle nohavic tak, aby šlo s nima přiměřenou silou hýbat. Ne moc volně, ani ne moc tesně, tak akorát.
v pátek byl u doktora pro repáslou převodovku
prosím prosím radu,pod nohavice patří těsnění,jak tlustý tam patří a mam to pro sichr máznout tmelem na bloky atd.??díky za info předem

prosím prosím radu,pod nohavice patří těsnění,jak tlustý tam patří a mam to pro sichr máznout tmelem na bloky atd.??díky za info předem

Vratil som sa z malej trojdnovej dovolenky z tatier. Auto sluzilo super

hoveda 

-> Herbal: no jasneee

konečne som doskladal auto, ešte urobit geometriu a vymenit vodnú pumpu čo začala toect a hotovo
-> castrol: to je jasnéé no nie ? 

-> Herbal: ty vole jedno lepsie nez druhe
-> alpin:

-> castrol: hej, vsimol som si ... 

-> Tomáššš: pozeral som 

-> castrol: kuk moju kartu auta

kubo980 25.04.11 11:40:06 napsal:
→ afro100: Bol som tam na exkurzii od nas a nevidel som ho
tam
pekný :) na dopravnej v zv sme mali 4q prevodovky zo
škodoviek :D v tej prevodovke je už ale viac smetí ako ozubených kolies :-)
→ afro100: Bol som tam na exkurzii od nas a nevidel som ho
tam

škodoviek :D v tej prevodovke je už ale viac smetí ako ozubených kolies :-)
-> castrol: 

-> Tomáššš: pozeram na to uz nejaku dobu a nist len mraky
3/4 roku stála, přišel jsem, dal baterku, nalil vodu, do sání střiknul stříkačkou čerstvej benzín a na třetí pootočení startéru motorem chytla :) Na videu už 2 start. Je tam zjevně zatuhlej startér... Snad už mi vyjde pronájem ty garáže, abbysme se tam mohli konečně odsěhovat a začít dělat :)
-> castrol: ja viem ale fakt to tam je :D vsetko

bol v PN na autoslalome
-> Tomáššš: mas velku fantaziu 

vcera prebehol test podvozku no neviem ci mozem byt spokojny :/ v ostrych zkrutach to robilo toto aspon podla fotiek
-> Jura_Favorit:
uz idem byt ticho bo este zavola niekto na nas daku bielu dodavku s dvoma pánmi ...

-> Tomáššš: já tam prostě vidím Vladka 

-> alpin: to urcite nie :D
ale ok no ... brabe asi len mne ale fakt tam vidim znak
ale ok no ... brabe asi len mne ale fakt tam vidim znak
-> Tomáššš: tak si bol prepracovaný
Včera: Výměna těsnění pod hlavou, výměna oleje, filtrů, hadic a složení karburátoru. Konečně to jede tak jak má

nebol som na fete a ani na drogach ba ani nie na alkohole to som fotil v robote ...
-> Tomáššš: už to nehul, mi vidíme jen oko 

-> Jura_Favorit: preco meciar ?
znak SKODA - slepica 

-> Herbal: Mečiar
-> Tomáššš: čo to tam má byť ??? 

Pred par dnami som mal ZJAVENIE
ved posudte sami ci sa to podoba aj vam alebo len mne zase sibe ...
dufam,ze to bude viediet ,fotene mobilom

dufam,ze to bude viediet ,fotene mobilom

-> minno: To si stihol popri oblievaní oravských diev?

-> FORM: Tak zadek určitě nechat tak jak byl v originálu. Jestli nejsou zničené, tak jedině dobře. 

-> kubo980: je to zastrcene trocha bokom v jednom tmavsom kute v niektorom starsom pavilone, kt. presne to je takto z hlavy netusim, ale keby som tam siel, nasiel by som to ... :)
-> afro100: Bol som tam na exkurzii od nas a nevidel som ho tam
pekný :) na dopravnej v zv sme mali 4q prevodovky zo škodoviek :D

-> kubo980: ze ? :D
V Zilinskej univerzite (kto tam chodi snad vie) je vystaveny motor z MB kt. ma niektore suciastky v reze ... kdesi som tu aj daval odkaz na obrazky ...
V Zilinskej univerzite (kto tam chodi snad vie) je vystaveny motor z MB kt. ma niektore suciastky v reze ... kdesi som tu aj daval odkaz na obrazky ...
-> minno: To by bolo niekomu na soč - ku 

dnes som sa hral
totok, páči sa mi to, takto to tak pekne vyzerá

Shader 24.04.11 10:27:10 napsal:
Jsem se vožral jako tyka
dneska Velikonoční akce.
Mimochodem, pořádate " tam u vás" taky takové akce, typu Velikonoční,
Štěpánska a tak?
hele, tak my prave dosli ze stepanske 
Jsem se vožral jako tyka

Mimochodem, pořádate " tam u vás" taky takové akce, typu Velikonoční,
Štěpánska a tak?