skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Syny 27.04.11 23:28:09: to motýlkový stírání má děda na mercedesu a je to dobrá věc
-> 1560 27.04.11 23:39:13: v podnapilem stavu se snazim ac jiste velmi chabe napodobovat tuhle scenku
hopl he! hopl he! 

-> disco_punk: vole... né průser, zánovní hřeben co jsem měl nachystanej je z fáčka.

-> disco_punk: Jenom si nové šetří na horší časy. :o)
-> Pavel P..: kríza?

včera poctivě vybroušeno a vyčištěno... zjištěn šrotový stav vnitřností kvůli chybějícímu oleji, tak vykuchán druhý hřeben zvenku hnůj, uvnitř krása... dneska natřeno penetrátorem, zítra vrchní syntetika a o víkendu složit.

Tomaso435 28.04.11 00:03:16 napsal:
→ castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D
ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička…vyskusaj a daj vediet
→ castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D
ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička…vyskusaj a daj vediet

-> Gemini 27.04.11 22:50:34: Gratulace :-)
-> VeTeV: jo, tak to by mohlo fungovat, jak je to z drcenejch zelvicek
-> U-Geen: hele koukal jsme po netu, tak to ma i 300ml a prodava se to tady kolem tech 150-160 taky ... ja mam todle 

-> U-Geen: tak hadej - napoveda: mazeme s tim naraznici na cerno u sades, pouzivame od teho hard vosk a ma to krunyr... ale kupoval sme to kdysi v ddr
tady jsem ekvivalent nenasel
tady jsem ekvivalent nenasel
-> VeTeV: no funguje to už snad rok co sem to naposledy matlal... pak sem už jenom jezdil jezdil a jezdil. no a parkuju venku....
tu lahvičku s rozprašovačem sem taky měl, někde z benzínky ale jelikož nevim kam sem ji dal, ta sem si řek že vyzkouším něco, co smrdí podobně :-D
tu lahvičku s rozprašovačem sem taky měl, někde z benzínky ale jelikož nevim kam sem ji dal, ta sem si řek že vyzkouším něco, co smrdí podobně :-D
-> VeTeV: nevis znacku? ja mam cosi od Sheronu a nejak me to neprevedcilo :-)
-> Tomaso435: no dobry - ja koupil za 150 nejakou 1/4 litrovou lahvicku a mam ji uz 4 roky? a jeste tma je skorem polovina obsahu - to ustojim... jak dlouho ten tvuj smrduty ocet vydrzi?
-> castrol: až nějaký vyrostou u silnice, vyzkouším :-D ja tim matlu i světla ono krásně za deště se omejou a pohodička...
-> Tomaso435: niekde som ocul ze aj rozkrojenym jablkom
-> VeTeV: stačí ocet ;) funkčně stejný :)
-> VeTeV: Já nic takovýho neměl, když mi přestali fungovat

a co tak stierac z boku na bok 

-> kamikaze: pri palikaci tekutych nejsou sterace na dalnici treba vubec, na okresce taky ne -max ve meste... dle me idealni volba anic ti nelita pred xichtem - mazu pravidlene (dvakrat do roka :-)) obe auta
-> 1560: Přesně. :o))
Nejlepší je stěrače sundat a jezdit rychlostí, kdy kapky odlétávají ze skla. U řady 742 tento jev nastává u cca 120km/h.
Pro ty co by to chtěli brát vážně (doufám že tu nikdo takový není), musím říct, že v nižších rychlostech tento systém nefunguje a je vidět úplný ho...
Na normálním autě jsou stěrače proto, aby co nejúčiněji stírali sklo. Na to, že je cool mít stěrač jak DTM, se vykašlete.
Pro ty co by to chtěli brát vážně (doufám že tu nikdo takový není), musím říct, že v nižších rychlostech tento systém nefunguje a je vidět úplný ho...
Na normálním autě jsou stěrače proto, aby co nejúčiněji stírali sklo. Na to, že je cool mít stěrač jak DTM, se vykašlete.

-> 1560: Si mě připoměl zlínský trolejbus. :o))
motýlek je na některých autobusech a je to super
-> patres02 27.04.11 23:01:56: když už, tak bych tom startovací polohu udělal na místě spolujezdce (alá ZX), pač tohle vypadá a brání výhledu, jak anténa , jak to vozili myslim starý volhy. ze střechy středem čelního okna...
-> patres02 27.04.11 23:23:52: ja s tim problem nemel :-) akorat nemam tunersky upraveny, ale sebrany ze Seatu Ibiza, takze je teoreticky pro zde pritomne vse v poradku .-)
a jeste dodelany modry motylkovy stirani, ktery se zas tak casto nevida, ale ktery se mi moc libi a je podle me z hlediska streny plohy nejlepsi a nejefektivnejsi... Nehlede na to, ze pri vetsim desti u motylkovyho stirani pravy sterac jdouci nahoru nenahrne vodu pred vyhled ridice.
-> VeTeV: aj leon to ma
-> Syny: mas pravdu ja som to len chcel skusit ze ake to bude ....mozno ze to dam dole
-> Syny: aha tak podle toho obrazku cos maloval uz chapu proc tuneri cumi z aut uprostred jakoby sedeli na radicce, chcou byt centralni jako centralni sterac
www.autobazar.eu/sk/skoda
-120-nove-ceci-id1937609.h
tml
nechce niekto ?
celkom by to bol dobry kup ci ?
nechce niekto ?

Tak nevim ktery stirani je pro ridice vyhodnejsi... Jestli klasicke zelene nebo tunerske cervene... Kdyz jeste vezmeme v potaz, ze uprostred okna nahore je povetsinou zpetny zrcatko a na to misto vyhled zrovna extra neni...
-> Syny: jj asi tak :-) myslim ze to ma altea
-> VeTeV: na som tam nevrtal novu dieru ono je to v pôvodnej
-> VeTeV: Co to? Jakoze motylkove stirani?
-> Syny: ale ono to stiera v dost velkom rozsahu po nalepky technickej kontroly a to iste aj na druhu stranu
-> VeTeV: tak sa tiahlo a bude mat 3 stierace
-> Syny: me se libi stirani ze stran - dle me lepsi nez z boku ...
-> FORM: sunda, ale dira zustane
zel je to jedna z tech hure vratnych uprav
-> FORM: sunda, ale dira zustane

Tak ho nechte, ať si to vyzkouší, když už tomu věnoval čas. Osobně bych byl pro brzké sundání, ale je to jeho rozhodnutí.
-> VeTeV: A halvne to stira malou plochu oproti dvoum... Zustavaj tam nesetreny mista, ktery me osobne by dost vadili... Sam mam na aute sterace, ktery se miji o milimetr. Narval jsem tam co nejdelsi, aby to stiralo co nejvic skla, protoze ty nesetreny plochy me proste stvou...
-> afro100: ale kopa aut to mala a este aj ma
-> patres02: to bolo v kurze snad v dobach, ked som mal facko ja a to je uz kua davno :D:D (6-7 rokov ... ? )
-> FORM: tak niekto evidentne tuzi po vyhlade ala v3s ...
to muselo dat prace ... a pritom taka blbost :D
to muselo dat prace ... a pritom taka blbost :D
-> afro100: taky experiment sa mi to zapacilo tak som to skusil prerobyt
-> patres02: par let zpet in, dnes uplne out - k tomu v teto stoporene poloze je to idealni pro pomahat a chranit 

-> afro100: Menší odpor vzduchu - větší akcelerace a max. rychlost nebo menší spotřeba
-> afro100: to fakt nevies
ved tuzing

-> patres02: Já jsem nikdy nepochopil, co to má za význam. Vždyť ti musí překážet ve výhledu, ne?