-> Nwkt: kdybych videl, ze je sikovnej tak proc ne? Plno lidi si nechava auto opravovat v servisu a nevadi jim to :) No ne, ja to chapu, ze si to chce udelat sam, ale kdyz ho to nebavi a ja se nekolikrat nabizel, tak se mu divim no :) Zas takovej lempl abych to podelal nejsem snad :)
-> Stepan FUN: jj, jde jen o to zacvakat do sebe ty "prkna".
-> Syny: 20m2 dělá tři měsíce? Tak to je mazec. :-D Když to bylo připravený - (zhruba) srovnanej beton, vybíleno, uklizeno, tak jsme to měli ve dvou hotový za den i s nastěhováním a sešroubováním stěny (je toho asi 26m2)... A to jsme ještě měli problém s lištama (koupili si blbý příchytky), takže to je čas i s cca 30km vejletem do OBI pro ty správný. :-)
-> Stepan FUN 11.04.11 00:49:51: Jo jo, to se ted dela u mlady doma. Ale rozdil je ten, ze ja to delat nesmim, protoze si to jeji tatik chce udelat sam (copa kdybych mu to posral nahodou zejo) a plochu cca 20m^2 dela uz pres 3 mesice... Takze mam takovej pocit, ze nez tam Ivana bude mit tu podlahu a nejakej nabytek, tak uz budem byldet spolu nekde :)
-> Radek Retro eLeSo: Já tam byl 2009 a byl to klasickej autosalon, technologie, tuningu hodně pomálu, pak tam byly auta z filmů a seriálů.. Ale autosalon tam byl tak z 80% prostoru mi přišlo, tuning tak 5-10%.. Líbilo se nám tam, tak jsme chtěli jet i letos, ale nakonec jsme to odpískali...
-> Mr_Kubas 10.04.11 22:24:34: tam byli zastoupený všechny tři sekce(AMITEC - AMICOM - AMISTYLE 2011)ale co sem byl v roce 2008 tak byl i klasickej autosalon plus ty tři sekce jako letos,jen teda né upravený auta přihlášený jako klub
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hej hej presne akurat po zlozeni som zistil ze akosi nedočiahne a potom som mal menšiu haváriu a vytieklo neznáme množstvo oleja. dnes som si postavil 136 a fabio blok nahodil mierky a meral vysunutie mierky pod uroven bloku. Fabiovu rurku som doupravim na potrebnu dlzku a zistil ze mam nieco kusocek nad minimum
-> Mr_Kubas 10.04.11 21:24:28: o nic si nepřišel,za mě velká bída!!nebyl to klasickej autosalon jako bejval,jen upravený auta,vybavení dílen a servisů a muzika-tot' vše bohužel
-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:21:10: Ale tu přece nemá ani Kahle, ten to jen testoval pro ty kluky z KZF technik co mají to modré eMko, Rapida a další auta ne?