Dnes na kamarádky Feldě výměna měsíc starého alternátoru. Rozdvítila se kontrolka a už nezhasla. Tak jsem poskládal jeden funkční ze dvou jetých a pohoda.
-> Pavel P..: No vidis to neni spatny napad obout to muzu jen najit solidni gumu - skodovacky mam myslim jen starsi a nebo by tam vlastne mohl byt aspon protektor s timhle vzorkem na tu dalku to nebude videt pac to bude viset i dost vysoko - uvidime
-> Kuladmin: pěkný hodiny . Asi tě to napadlo, ale jek je těch 12 paprsků, tak kdybys to pootočil o kousek, tak máš každou hodinku... . Ale zas fakt, že takhle ti to asi líp ladí s dírama na šrouby...? :-)
-> koate: Dik on ten disk je nepouzitelnej na jizdu a tak jsem si ho udelal na ozdobu a nedavno me napadlo toto, trosku mi to kazi ta vterinovka ale ta na tu dalku stejne nebude ani videt - je spis pro kontrolu ze hodiny jdou - hybou se a nedosla baterka
Takze kdo ma jedno apollo rezervni uz vite co snim
-> Borin - Král tuzerů: na čep je vsunutá trubka o 1mm větším průměru a na tuhle trubku do prostřed je navařená 1cm široká část kolínka (jeho uřízlé půlky) a trubka se o ní opře a posunuje se jednoduché primitivní, ale neuvěřitelně funkční
Dneska sem provedl se zástupcem Chevroletu nečekanou likvidaci ND vyměněných v záruce. Prej uznávám spousty zajímavých poruch,asi si prej stavim chevroleta doma :D..kdobyto chtěl :D..dyžmi dneska PPL přivezlo věci na spotřební efko za 3000 kerý užtam budou nadosmrti a cena je lidová.
Tuner#2 12.04.11 14:02:28 napsal: → castrol 12.04.11 13:59:08: Ty woe, tohle bych spíš čekal od LS blázna nez jsem precetl nick, taky jsem myslel, ze je to od radka