skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof: myslim že už je hotová....nebo během pár dní bude

-> myschaak AZNP K.Hora: Propána krále proč na tomhle debilnim stadionu hodlaj dělat tribunu?

dneska jsem otevřel obzory kutnohorska a hle,jsem mediální hvězda

-> Mantrabeach: tak to jsem zvědavej co to bude 

-> Mejot: Dík za radu, hned to zgoogluju, tolik let tam jezdím a ještě sem tam na auto nikdy nic nekupoval :)
-> Don_pepe:
Netolickej by mohl mít nebo v mototechně u policajtů
Netolickej by mohl mít nebo v mototechně u policajtů
Nechtělo se mi v tom počasí do školy, tak sem se dal do blbé práce: čištění karbecu, poslední dobou nějak blbne
No půl práce hotovo, ale sem pěkně sjetej xylenem a toluenem... Jen to těsnění do SEDRu sem nesehnal ani ve třech autodílech!
Zítra jedu do Pardubic, nezná tam náhodou někdo dobrou mototechnu?

Zítra jedu do Pardubic, nezná tam náhodou někdo dobrou mototechnu?
suri 13.04.11 15:10:57 napsal:
Matulo 13.04.11 15:04:53 napsal:
→ minno: Videl si uz niekedy dobry bezporuchovostny fiat???
Ja teda nie… Kto ma fiata sa vzdy tesi dvakrat…
pri
kupe a pri predajipresne tak

kupe a pri predajipresne tak
-> suri: Veru, dobre hovoris!
Inac ked uz sme pri teme co jste dnes udelali... neska som spravil elektrikarsku vyhlasku 508 §21 na plny pocet...
som stastny, mozu mi zvysit plat... 

Ja teda nie… Kto ma fiata sa vzdy tesi dvakrat…
pri kupe a pri predaji

-> suri: A ty co sa skeris? 

-> minno: Videl si uz niekedy dobry bezporuchovostny fiat???
Ja teda nie... Kto ma fiata sa vzdy tesi dvakrat... 

Jarda/felda 12.04.11 23:02:03 napsal:
→ Matulo: myslíš že v motorexcelu plácaj chujoviny ?
:-)
→ Matulo: myslíš že v motorexcelu plácaj chujoviny ?

-> minno: fiat brava a zle naftove cerpadlo
-> castrol: aky fiat konkretne a co bolo zle?
oprava dalsieho fiata tentokrat susedovho
mrdky auta

-> Gemini: pekne ,co by vysla takato uprava ? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo přesně tak jsem to chtěl říct,ikdyž.......

-> Mantrabeach: Už jsem se lekl, že nám tu chceš vyprávět pohádky.
Takže jsi tím chtěl v podstatě říct, že to bude poslední kastle určená na RICe, kterou přitáhneš. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak jsem to nemyslel,myslel jsem jen kastli rapida
,jinak vím že jsem takovej osel že nějakou škodovku(buď pěknou a nebo na díly)někdy ještě koupím

Mantrabeach 13.04.11 11:51:50 napsal:
... to bude to poslední co si dotáhnu domůTak tomu nevěřím já, ani David a ani ty sám.
... to bude to poslední co si dotáhnu domůTak tomu nevěřím já, ani David a ani ty sám.

-> iDawe: neboj,z tohodle se něco použije a ostatní šrot.Až bude ta nová kastle odstrojená tak si ji odvezu a myslím si že to bude to poslední co si dotáhnu domů
Navíc jet sem tam musel když sem to vydražil a víc foto nebylo.za tu cenu jsem to obětoval
Navíc jet sem tam musel když sem to vydražil a víc foto nebylo.za tu cenu jsem to obětoval
-> Mantrabeach: tak o nějaký další jsi nemluvil že budeš mít.. to byla teda naprosto zbytečná cesta pro tuhle.. tak si hlavně domů zbytečně nenatahej vraky..
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 

-> Jindas: Říká se tomu vítr. Jak fouká proti proudu, tak se dělají vlny tím směrem, celkem normální jev. 

Asi jen pro hradečáky
Jdu si takhle dneska do školy a každej den čumím na řeku (Orlice v HK-vedle cvičáku) celý 4 roky co tam chodím teče Orlice ke soutoku s Labem.... ale dneska koukám začala týct obráceně xD :D :D Co to je????
Spíš se to do týhle rubriky nehodí.... ale jako zajímavost....
Jdu si takhle dneska do školy a každej den čumím na řeku (Orlice v HK-vedle cvičáku) celý 4 roky co tam chodím teče Orlice ke soutoku s Labem.... ale dneska koukám začala týct obráceně xD :D :D Co to je????
Spíš se to do týhle rubriky nehodí.... ale jako zajímavost....
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: a to je jako tvoje auto bo jak?leasing u mě?je to dost nepravidelný kdy já bych mohl dát peníze,ikdyž teď se to nějak rozjíždí.
-> Mantrabeach: ber dokud rostou, přijde doba, a nebude to trvat moc dlouho, a vybírat z čeho už moc nebude .. šak se lze domluvit i na nejakém tom leasingu

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: jo šrot to docela byl,bylo by to moc práce a samý látání
Jinak makat sice budu ale na dluhy,rozhodně ne na celýho rapida,k čemu by mě byl když potřebuju jen kastli
.papíry k ničemu,nápravy,motor,pros
tě všechno kromě kastle.
Jinak makat sice budu ale na dluhy,rozhodně ne na celýho rapida,k čemu by mě byl když potřebuju jen kastli

-> iDawe: to máš jedno, šrot jako šrot
-> Mantrabeach: tak tam v ty belgii pořádně zařezávej v práci aby bylo na rapida

-> Mantrabeach: tak tam v ty belgii pořádně zařezávej v práci aby bylo na rapida

-> iDawe: co mi kdo udělá?já budu mít ještě jinou kastli

-> rsvancara: bude lepší neboj

-> Mantrabeach: měl jsi tuhle zachránit a z rice poslat do hutí.. no jak myslíš.. teď s tím budeš mít hromadu práce a hlavně kdo ti to udělá..
-> Gemini: Na tohle čekám od Sakyho taky, sice na Favorita ale 24 vs 27 mm už je znát, navíc když mám skoro 30mm díry v hlavě :D
-> Mantrabeach 13.04.11 07:10:04: Příště ti zase něco přivezu ty nyhilisto 

-> stika87: já sem si taky myslel
-> iDawe: jo zbytek pojede do hutí ale až se vrátím příští týden z belgie

-> iDawe: jo zbytek pojede do hutí ale až se vrátím příští týden z belgie
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 13.04.11 00:37:32: Krása ... už abych u tebe tu svoji popelnici taky měl :-D
-> FORM: jj, taky se mi černá rapidí líbí

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Paráda, černá mu sluší
uff, právě jsem dolakoval jednoho origo černýho rapídka

-> Mantrabeach: jenom hádám, při tomhle postupu jsi vyřezal co je dobrý a tohle pojede do hutí ?
-> Mantrabeach: ja myslel ze si to koupil kuli zdravi kastli 

uprava sania BMM na skodu 120 (v serii ma 27mm kanale namiesto 25mm)
PRED
PRED
-> Matulo: myslíš že v motorexcelu plácaj chujoviny ? 

-> Jarda/felda: A to kto ti povedal taku chujovinu??? 

-> Nwkt: to samo,já za to nemůžu

-> Mantrabeach: Tys to rozbil
Dnes na kamarádky Feldě výměna měsíc starého alternátoru. Rozdvítila se kontrolka a už nezhasla. Tak jsem poskládal jeden funkční ze dvou jetých a pohoda.