skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Jarda/felda: A to kto ti povedal taku chujovinu??? 

-> Nwkt: to samo,já za to nemůžu

-> Mantrabeach: Tys to rozbil
Dnes na kamarádky Feldě výměna měsíc starého alternátoru. Rozdvítila se kontrolka a už nezhasla. Tak jsem poskládal jeden funkční ze dvou jetých a pohoda.
-> krtik: Hodiny jedu na otvory ne na parsky a vlastne i na diry na matice a ventilek - ale jde to kdykoliv pootocit 

-> Pavel P..: No vidis to neni spatny napad obout to muzu jen najit solidni gumu - skodovacky mam myslim jen starsi a nebo by tam vlastne mohl byt aspon protektor s timhle vzorkem na tu dalku to nebude videt pac to bude viset i dost vysoko - uvidime

-> Kuladmin: pěkný hodiny
. Asi tě to napadlo, ale jek je těch 12 paprsků, tak kdybys to pootočil o kousek, tak máš každou hodinku...
. Ale zas fakt, že takhle ti to asi líp ladí s dírama na šrouby...? :-)

-> Kuladmin: ještě by to chtělo OR34ku obout

-> koate: Dik
on ten disk je nepouzitelnej na jizdu a tak jsem si ho udelal na ozdobu a nedavno me napadlo toto, trosku mi to kazi ta vterinovka ale ta na tu dalku stejne nebude ani videt - je spis pro kontrolu ze hodiny jdou - hybou se a nedosla baterka 
Takze kdo ma jedno apollo rezervni uz vite co snim

Takze kdo ma jedno apollo rezervni uz vite co snim

-> Kuladmin: krásný hodiny...
tak dneska jsem vypravil škodovku na poslední cestu .... minutku ticha
...bylo to dobrý auto ...

-> matusko: nechavaš pierburg?
...rozobral zatial jeden 4piest zajtra idem kupit rubena sadu repasol som sroby a par veciciek a zajtra jedna strana hadam bude zlozena vo farbe

Tak ja se teda taky musim pochlubit (potrebujem na dilnu hodiny uz to bez nich nejde) 

doskladal som motor natrel zvody a uz cakam len na sviecky a bude to snad ono
a...

-> exwrcteam: Tak to vypadá luxusně a až to bude hotový super

epesni zalezitost..:) pro inspiraci sme s drahou polovickou prilozili kolecko

-> alpin: jo kéžby..todle je Europe chevy=mrdka :D..tzn Aveo,Cruze,Captiva,Lacett
y apodobný velice kvalitní vozy :D
-> Borin - Král tuzerů: na čep je vsunutá trubka o 1mm větším průměru a na tuhle trubku do prostřed je navařená 1cm široká část kolínka (jeho uřízlé půlky) a trubka se o ní opře a posunuje se
jednoduché primitivní, ale neuvěřitelně funkční

-> koate: staviaš si impalu nie 

Dneska sem provedl se zástupcem Chevroletu nečekanou likvidaci ND vyměněných v záruce. Prej uznávám spousty zajímavých poruch,asi si prej stavim chevroleta doma :D..kdobyto chtěl :D..dyžmi dneska PPL přivezlo věci na spotřební efko za 3000 kerý užtam budou nadosmrti a cena je lidová.
-> Discovera: A co máš vrchu ? Jen válečky nebo ty "špulky" ?
-> castrol: už nebyl čas to nafotit po testu jsem odjel a až doma jem nafotil tu ohýbajdu, ale ohýbá bez problémů a pěkně
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no já jsem línej člověk už od přírody
takže důležíté bylo se nenadřít při ohýbaní 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no já jsem línej člověk už od přírody

-> Discovera: Haha tohle jsme pocitali jako semestralku ve skole. Akorat misto heveru byl pohybovej sroub. Rameno ovladaci paky mi vyslo dlouhe asi 8m 

-> Discovera: nemas nejake foto ako to ohyba ??
Není nad to si vyrobit ohýbačku trubek za hubičku. Ohýbačka pracuje líp než továrně vyrobená...segmenty jsou z prachobyčejných kolínek.
-> Matulo: to se taky nemá 

Tuner#2 12.04.11 14:02:28 napsal: → castrol 12.04.11 13:59:08: Ty woe, tohle bych spíš čekal od LS blázna
nez jsem precetl nick, taky jsem myslel, ze je to od radka 

-> Tomaso435 12.04.11 17:09:11: asi mneli krušnou noc 

-> tominooo: hmmm taky na křivo . . to parchanti neuměj už ani lepit :-D
-> Jarda/felda: neni to o moc! iba som to zlicoval spolu s potrubim...

-> castrol: já to taky tak bral neboj

-> Matulo: vejfuk se nezvětšuje 

Radek Retro eLeSo 12.04.11 16:08:57 napsal:
→ castrol 12.04.11 16:05:24: já vím,čet sem to že je to
pro stejnýho pacoše jako já
ale v dobrom slova zmysle

→ castrol 12.04.11 16:05:24: já vím,čet sem to že je to
pro stejnýho pacoše jako já

-> castrol 12.04.11 16:05:24: já vím,čet sem to že je to pro stejnýho pacoše jako já

-> suri: mam... ale myslim ze to je jedno ci je 40kw alebo 50kw... nie? prevodovky by mali byt rovnake... ci?
-> Matulo: kluko a ojnicu mam v poho ale hlava je trochu obzrana
-> Tuner#2 12.04.11 15:56:37: co jinýho bys ode mě mohl čekat ne??

-> Jarda/felda: preco???

-> Matulo: a prevodovku z 40kw?
-> Matulo 11.04.11 23:20:16: chyba ...
Radek Retro eLeSo 12.04.11 15:52:59 napsal:
→ castrol 12.04.11 14:03:24: dobře ty

kujem ale nieje to pre moju potrebu aj ked som nieco planoval ze by som dal feldu do krysa stylu
→ castrol 12.04.11 14:03:24: dobře ty

-> castrol: ja som ani len netusil ze je taky zaujem o 40kw veci... uz len z toho co tu stale citam jak spravit 50kw z 40kw a veci podobne... skor by som cakal zaujem o 50kw... ostali mi este kluky, ojnice a 2 sady 40kw piestov... ked tak cez SZ...

-> Matulo: mne treba len kasňu , či je stará maska ma netrápi ale bez hrdze musí byť , nekaký lem ma netrápi
-> Matulo: a to sa nevies ozvat ze si mal 40kw hlavu 

-> MOLSO: mam teraz jednu moc peknu sice z favorita ale ma vacsie sacie kanale a je omoc krajsie odliata jak tie 2 co mam u lubosa... tu si asi necham, pripadne ti ju posunem...