skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Stepan FUN 11.04.11 00:49:51: Jo jo, to se ted dela u mlady doma. Ale rozdil je ten, ze ja to delat nesmim, protoze si to jeji tatik chce udelat sam (copa kdybych mu to posral nahodou zejo) a plochu cca 20m^2 dela uz pres 3 mesice... Takze mam takovej pocit, ze nez tam Ivana bude mit tu podlahu a nejakej nabytek, tak uz budem byldet spolu nekde :)
-> Stepan FUN: pěkný :-) já na ty budovatelský práce tohoto směru moc nejsem,ale občas to nejde jinak 

A nastěhováno... Jestli si máma vymyslí v nejbližší době zase nějakou úpravu v baráku, tak už beze mě...
Tak po skoro tejdením úsilí po večerech jsem měl dnes den volna, tak od osmi do půl jedný do rána, ale dokončeno...
-> Radek Retro eLeSo: Já tam byl 2009 a byl to klasickej autosalon, technologie, tuningu hodně pomálu, pak tam byly auta z filmů a seriálů.. Ale autosalon tam byl tak z 80% prostoru mi přišlo, tuning tak 5-10%.. Líbilo se nám tam, tak jsme chtěli jet i letos, ale nakonec jsme to odpískali...
nasadil jsem nové alu,umyl a navoskoval jsem skákadlo po Jablonci a hned auto z 81 roku prokouklo jak sviň
-> Mr_Kubas 10.04.11 22:24:34: tam byli zastoupený všechny tři sekce(AMITEC - AMICOM - AMISTYLE 2011)ale co sem byl v roce 2008 tak byl i klasickej autosalon plus ty tři sekce jako letos,jen teda né upravený auta přihlášený jako klub

-> Radek Retro eLeSo: Ten Amicom se dělí na AMITEC (autosalon) a na AMISTYLE (tuning), jestli jsem to dobře pochopil..
www.amitec-leipzig.de/
www.amitec-leipzig.de/
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hej hej presne akurat po zlozeni som zistil ze akosi nedočiahne a potom som mal menšiu haváriu a vytieklo neznáme množstvo oleja. dnes som si postavil 136 a fabio blok nahodil mierky a meral vysunutie mierky pod uroven bloku. Fabiovu rurku som doupravim na potrebnu dlzku a zistil ze mam nieco kusocek nad minimum 

-> MOLSO: daj mierku z busu , tá ma meter , to už ti bude stačiť na životnosť motora 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 10.04.11 22:15:34 napsal:
→ MOLSO: Ty seš jak ta blondýna, co přijde do Mototechny:
„Dobrý den, potřebovala bych novou měrku na olej, tahle je rozbitá –
už nedosáhne na olej.“

→ MOLSO: Ty seš jak ta blondýna, co přijde do Mototechny:
„Dobrý den, potřebovala bych novou měrku na olej, tahle je rozbitá –
už nedosáhne na olej.“

-> MOLSO: Ty seš jak ta blondýna, co přijde do Mototechny: "Dobrý den, potřebovala bych novou měrku na olej, tahle je rozbitá - už nedosáhne na olej." 

-> Tomáššš: nie to by som musel mat 8 litrovu napln
20 mm z rúrky mierky sa muselo vyrezat a nasledne zvarit
taeraz mam olej na minime 

MOLSO 10.04.11 21:52:54 napsal:
A dneska som upravil mierku aby dočiahla po olej
alebo len dolial olej ? 

-> Tuner#2: tak ti snad někdy helfnu no

to mi pripomina scenku od izera jestli bysme se taky nemeli ucit nejakej ten jazyk ? A proc ? Ten jich umel a taky se nedomluvil 

-> Tuner#2: Nešprechtíš německy?
-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:51:08: Majitele znám dlouho, jen mu ku*va na srazech vůbec nerozumím 

-> Tuner#2 10.04.11 21:45:06: áha,seš holt víc zběhlej no,já myslel že to je kahleho

-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:33:16: Ano myslím tohle auto, sekvence od Kalmarů, motor se čtyřklapkou a vstřikováním, atd. atd.: www.kahle-motorsport.de/i
ndex.php?option=com...
ale to auto Kahle jen testoval pro tohodle majitele (kliknout na oldtimer Skoda): www.herkommer-kfztechnik. com/
ale to auto Kahle jen testoval pro tohodle majitele (kliknout na oldtimer Skoda): www.herkommer-kfztechnik. com/
-> Radek Retro eLeSo: a sakra no ni stane sa 

-> Mr_Kubas 10.04.11 21:24:28: o nic si nepřišel,za mě velká bída!!nebyl to klasickej autosalon jako bejval,jen upravený auta,vybavení dílen a servisů a muzika-tot' vše bohužel

-> castrol: vzhledem k tomu že mam v hlavě nas*áno tak foto nebude,fot'ák zůstal doma

-> Tuner#2: tak teda doufám že se bavíme o tý co sem fotil na srazu v Německu a ty si chtěl fotky zespodu atd.???je tak??
koukali sme u něj na stránky kahlemotorsport a ta šáde tam je tak nevím.................
koukali sme u něj na stránky kahlemotorsport a ta šáde tam je tak nevím.................
Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:23:29 napsal:
v sobotu navštívil AMI Style v Lipsku
a je aj nejake zaujimave foto ??
v sobotu navštívil AMI Style v Lipsku

-> Radek Retro eLeSo: Však jsem tam na něm mohl vždy oči nechat když jsem je ještě jezdil :o)
-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:21:10: Ale tu přece nemá ani Kahle, ten to jen testoval pro ty kluky z KZF technik co mají to modré eMko, Rapida a další auta ne?
-> Radek Retro eLeSo: Taky jsem chtěl jet, ale nakonec nám to padlo 

-> afro100 10.04.11 21:19:41: NE.
-> Kaprof: líp to nešlo nafotit ale určo je v galerce z nějakejch Doks

-> Radek Retro eLeSo: hmm, mna to napadlo nejak v spojitosti s tym rapidom ... no nic, diky ...
-> afro100: ee,to je Mathias Kahle(kahlemotorsport)

-> Radek Retro eLeSo: Ten Rapid je nádhernej

taky špionážní foto z Rapida(víc až na živo zřejmě na Doksech)ale fakt to bude pecka

-> Radek Retro eLeSo: nemaju oni nahodou tu bielu LRu odladenu so sekvencnou kvaltovkou ?
dneska se vrátil z návštěvy u jednoho bezva kamaráda(Toni),zdejší člen sko-fan
cesta Praha-Aschersleben-Praha( 663km)
cesta Praha-Aschersleben-Praha( 663km)
Namontován a zprovozněn Gejzír namísto bzíkajícího motorku z citroenu
-> castrol: to se bude delat az se bude varit a coz bude tak v kvetnu v cervu predpokladam ted si zatim hraji s elektrikou

-> Arnold: a nieje to zbytocne kedze chces oskrabavat podlahu ??
-> alpin: jojo tohle uz mam z krku ted uz jen ovzdusnit a auto uz je i na kolech zpet
jen ta krava tezka pri pousteni na zem mi sjela po koleni a udelal mi jelito jaxvin

-> Arnold: takže už dokončené ? 

takze brzdove trubicky komplet naohybany a natahany na auto takze ted uz jen sehnat brzdovku a ovzdusnit

takze brzdove trubicky komplet naohybany a natahany na auto takze ted uz jen sehnat brzdovku a ovzdusnit