-> Tommyk: ten jsem měl celou zimu, ale slunce vysvitlo, já to umyl, nasadil pár nových fičur a dopcela se těším až někam vyjedu :-) jen mám spíš problém doladit ty chyby co to má - ne to prostě není nálada a odporuje to záměru 5let a šrot
-> Tommyk: ja mať garáž tak sa v aute hrabem lebo nemám náladu na iné , a auto do teba aspoň nepičuje ,tiež mám dosť vecí prichystaných na práci a nejak sa k tomu nejdem dostať
Dneska sem neudělal ještě vůbec nic .. měl sem v plánu dát auto do garáže a zvednout předek na podpěry, pak sundat vanu a okouknout spodek motoru.. ale nevím, nějak se mi nechce navíc v 5h už jedu do práce makat na noční. Asi chytám "synyho syndrom" a brzo se na to vyseru a rozprodám to
Tak jsem se byl právě kouknout co si přivez soused za novou hračku.Je to Panther Kallista 2.8L s hliníkovou karoserií s technikou od Fordu takže motor z Granady např.
Včera, cca po šesti letech v zapomnění vytažená z garáže. už jsme ani nedoufali že naskočí, ale povedlo se. Vyměnit prasklej chladič, udělat brzdy, spojku, podvozek by mněl být OK, zajet na STK a hurá do ,,provozu".
neviděl, že jsou obouchaný a zohejbaný ? Takoví ja posílám do šrotu
i když nemaj díry. Jak je rovná tak nevidím problém ji opravit, všechno
je cca 3ka plech. to jsem samo viděl, nak jsem to neřešil a prostě hodil opiskovat a pak že se uvidí , ta co je děrava zespoda tak ma fajnovej vršek a ta druha ma zase vršek total, tak nejspíš vemu tu první, odbrousim spodek, hodim znova do pisku aby se očistila zevnitř a hodim novej spodek, už takhle byl problem sehnat aspon nakou
tak dneska skoro cely motor sa podaril zlozit, pre tych co ma chcu podpichovat ze nieje na 100% cisty tak ma to nezaujima staci to a nejdem ani farbickovat cas je drahy a ja to potrebujem mat hotove cim skor
-> Jan Kubíček: Mi neřikej že si před pískováním neviděl, že jsou obouchaný a zohejbaný ? Takoví ja posílám do šrotu i když nemaj díry. Jak je rovná tak nevidím problém ji opravit, všechno je cca 3ka plech.
-> T: vijde to viac ako molcan, a nie malo je to prave o hodne viac i materialne, co sa tyka toho vijde/ nevijde ci oplati neoplati ? u mna sa oplati kazda uspora i mala ktora s sebou prinasa mnoho prace a investicii ale mam to tak rad a rad na tom praujem, u mna je ptinos nesmierne velky kazdy sam si musi povedat ci to chce alebo nechce. sam som este doposial neocenil vsetko to o mi bolo na vyobu potreba i kolko vysiel samostatny par ramien . v blyzkej dobe snad ale predpoklad ci odhad je 300E
-> T: No popravde, nevazil som to nakolko som nemal presnu vahu, co som vazil predtym tak to je 3kg kus ale ako pisem presna hodnota nie je nakolko som nemal vahu a nechcelo sa mi cakat. Ale je to vyrazne myslim aj keby to bola uspora ln 2kg/kus je tu slucte na tom aute ubrat 4kg uz moc nie je kde ..teda rezanim asi uz nikde.
tady jsem si dovolil z vlastni zahradky oprava oderek a orezlin po zime, novej lak kol, vymena manzet hrebenu, pouzdra hrebunu, vymena svislaku, pac byly ohnuty a...