skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> MOLSO: Ty seš jak ta blondýna, co přijde do Mototechny: "Dobrý den, potřebovala bych novou měrku na olej, tahle je rozbitá - už nedosáhne na olej." 

-> Tomáššš: nie to by som musel mat 8 litrovu napln
20 mm z rúrky mierky sa muselo vyrezat a nasledne zvarit
taeraz mam olej na minime 

MOLSO 10.04.11 21:52:54 napsal:
A dneska som upravil mierku aby dočiahla po olej
alebo len dolial olej ? 

-> Tuner#2: tak ti snad někdy helfnu no

to mi pripomina scenku od izera jestli bysme se taky nemeli ucit nejakej ten jazyk ? A proc ? Ten jich umel a taky se nedomluvil 

-> Tuner#2: Nešprechtíš německy?
-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:51:08: Majitele znám dlouho, jen mu ku*va na srazech vůbec nerozumím 

-> Tuner#2 10.04.11 21:45:06: áha,seš holt víc zběhlej no,já myslel že to je kahleho

-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:33:16: Ano myslím tohle auto, sekvence od Kalmarů, motor se čtyřklapkou a vstřikováním, atd. atd.: www.kahle-motorsport.de/i
ndex.php?option=com...
ale to auto Kahle jen testoval pro tohodle majitele (kliknout na oldtimer Skoda): www.herkommer-kfztechnik. com/
ale to auto Kahle jen testoval pro tohodle majitele (kliknout na oldtimer Skoda): www.herkommer-kfztechnik. com/
-> Radek Retro eLeSo: a sakra no ni stane sa 

-> Mr_Kubas 10.04.11 21:24:28: o nic si nepřišel,za mě velká bída!!nebyl to klasickej autosalon jako bejval,jen upravený auta,vybavení dílen a servisů a muzika-tot' vše bohužel

-> castrol: vzhledem k tomu že mam v hlavě nas*áno tak foto nebude,fot'ák zůstal doma

-> Tuner#2: tak teda doufám že se bavíme o tý co sem fotil na srazu v Německu a ty si chtěl fotky zespodu atd.???je tak??
koukali sme u něj na stránky kahlemotorsport a ta šáde tam je tak nevím.................
koukali sme u něj na stránky kahlemotorsport a ta šáde tam je tak nevím.................
Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:23:29 napsal:
v sobotu navštívil AMI Style v Lipsku
a je aj nejake zaujimave foto ??
v sobotu navštívil AMI Style v Lipsku

-> Radek Retro eLeSo: Však jsem tam na něm mohl vždy oči nechat když jsem je ještě jezdil :o)
-> Radek Retro eLeSo 10.04.11 21:21:10: Ale tu přece nemá ani Kahle, ten to jen testoval pro ty kluky z KZF technik co mají to modré eMko, Rapida a další auta ne?
-> Radek Retro eLeSo: Taky jsem chtěl jet, ale nakonec nám to padlo 

-> afro100 10.04.11 21:19:41: NE.
-> Kaprof: líp to nešlo nafotit ale určo je v galerce z nějakejch Doks

-> Radek Retro eLeSo: hmm, mna to napadlo nejak v spojitosti s tym rapidom ... no nic, diky ...
-> afro100: ee,to je Mathias Kahle(kahlemotorsport)

-> Radek Retro eLeSo: Ten Rapid je nádhernej

taky špionážní foto z Rapida(víc až na živo zřejmě na Doksech)ale fakt to bude pecka

-> Radek Retro eLeSo: nemaju oni nahodou tu bielu LRu odladenu so sekvencnou kvaltovkou ?
dneska se vrátil z návštěvy u jednoho bezva kamaráda(Toni),zdejší člen sko-fan
cesta Praha-Aschersleben-Praha( 663km)
cesta Praha-Aschersleben-Praha( 663km)
Namontován a zprovozněn Gejzír namísto bzíkajícího motorku z citroenu
-> castrol: to se bude delat az se bude varit a coz bude tak v kvetnu v cervu predpokladam ted si zatim hraji s elektrikou

-> Arnold: a nieje to zbytocne kedze chces oskrabavat podlahu ??
-> alpin: jojo tohle uz mam z krku ted uz jen ovzdusnit a auto uz je i na kolech zpet
jen ta krava tezka pri pousteni na zem mi sjela po koleni a udelal mi jelito jaxvin

-> Arnold: takže už dokončené ? 

takze brzdove trubicky komplet naohybany a natahany na auto takze ted uz jen sehnat brzdovku a ovzdusnit

takze brzdove trubicky komplet naohybany a natahany na auto takze ted uz jen sehnat brzdovku a ovzdusnit

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nene,ještě jsem dával šusplechy,měnil hadičky na benzín,pak z toho kape ještě voda ale už se stmívalo tak jsem to zapích...
-> myschaak AZNP K.Hora: No tak sláva... už jsi to byl trošku projet? 

-> Z.Korky: nadhera
Ty kočky tomu snad rozumněj víc než mi
Nám tam taky lezl pořád mezi rukama 

Ještě mě čeká poslední.18ky.Přiložený ke škůdce vypadaj jak kola na trakař.Ale ty lodi vypadaj dobře.
-> stika87: no něco málo se děje:)
dneska jsem to prvnš nastartoval,chytlo to na drcnutí,interiér skoro doskládanej,pak jsem dojel pro nějaký díly co chyběli....nandaný šusplechy,nalitá voda-ještě někde kape,nandaný kapoty....snad to přes tejden stihnu dodělat a v sobotu hurá na stk

-> stika87 10.04.11 19:50:53: Citis kone?

-> havlik: To je normalni, me to jen jednou po slozeni chytlo na prvni pokus. Jinak sme to vzdy uchcali nebo neco...
Ale na roztazeni, to je divny...