skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Tom.t: jo to jo alespon budu mít zajetej motor
Ja dneska slozil kamaradovi kolo, z totalniho vraku jsme udelali provozuschopnej bicykl :-) a pak sem prehodil skodovku na nove kolecka, ale zatim jen docasne nez pujdou na repas...
dominique 04.04.10 21:08:45 napsal:
→ alchstuip – (Až kým nás STK nerozdelí): A hovoril
že nemusíš nič, len zomrieť.Počuj ako to máš teraz?Auto máš doma (nie
v BA) a vídaš ho len cez víkendy?Alebo už si ho mal aj tu?
Auto je stale doma doma, do BA jazdim spotrebakom. Ale ked som este nemal Xsaru, tak som Erkou jazdil pravidelne do BA, kazdy tyzden asi dva roky.
→ alchstuip – (Až kým nás STK nerozdelí): A hovoril
že nemusíš nič, len zomrieť.Počuj ako to máš teraz?Auto máš doma (nie
v BA) a vídaš ho len cez víkendy?Alebo už si ho mal aj tu?
Auto je stale doma doma, do BA jazdim spotrebakom. Ale ked som este nemal Xsaru, tak som Erkou jazdil pravidelne do BA, kazdy tyzden asi dva roky.
-> pulin: Takže eletrika ještě nic

-> tonek.favo: jj a diky za pochvalu 

mazlík už dostal nové litačky ...a komplet výfuk od supersprint ....a příští týden jsou na řadě tlumiče:-)
-> Tommy017: pěkný, čím si to natíral? Nějakou teplu odolnou barvou?
afro100 04.04.10 16:36:28 napsal:
→ mishom: no a vyznam? pokial nedas aj vyfuk ktory ma
vlnovec tak to moc nepomoze …
Pomôže. Veľa rezonancií je zrazu preč.
→ mishom: no a vyznam? pokial nedas aj vyfuk ktory ma
vlnovec tak to moc nepomoze …
Pomôže. Veľa rezonancií je zrazu preč.
Dnes jsem z eRka vycuknul zadní čelo,motor,převodovku a nakonec zadní nápravu....to je radosti 

-> Plisek: tak hlavně že bježí

dnes konečně motor bježí ještě udělat brzdiče a budeme jezdit hurá 

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): A hovoril že nemusíš nič, len zomrieť.Počuj ako to máš teraz?Auto máš doma (nie v BA) a vídaš ho len cez víkendy?Alebo už si ho mal aj tu?
-> dominique: Pravda, veru pravda.....
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Nič nemusíš ale chceš!(Hovoril nám jeden múdry pán)
Zistenia: Musim nastavit ventily, vymenit olej, skontrolovat brzdy, vymenit chladiacu zmes a zistit, preco palivomer nepalivomeruje
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí) 04.04.10 20:41:54 napsal: Bol som v prirode a zistil som, ze dive svine su skodovkari
ale nenasiel som zbytok auta…to je tím že ty plasty reznou pomalu

No a vecer nastala ta slavnostna chvila.... zalozit baterku, skontrolovat olej, vodu a brzdovku, napumpovat benzin, otocit klucikom.....
a vyrazit na prvu jarnu jazdu 

Bol som v prirode a zistil som, ze dive svine su skodovkari
ale nenasiel som zbytok auta....

-> FORM: jsem živým důkazem

-> afro100 04.04.10 16:36:28: dej tam siletbloky z motoru (měkký) .... tyhle se ti pravděpodobně utrhnou.
Tak já jsem dnes zjistil, že ,,asi všechna" Užovková světla nejsou úplně stejná. Ale je to jen dítejl
, takže neni skoro nic poznat. Jedná se jen o kousek větší lem a o kousek větší sklo zpátečky. Ale na první pohled neni nic poznat 

Sem dokončil oživení novýho přírůstku do stáje
,je komplet a vše origo kromě pneu....vyměněný lanko,bowden a brzdový špalky,vše promazaný,naleštěný a seřízený

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevim co je moc
ale je to poznat

-> Nwkt: Moc?
-> afro100: Pomůže
-> afro100: ja to mam tiez upravene a pomohlo to, nechutna rezonancia pri 2500 otackach mi zmizla, ale je to odlisne asi u kazdej skodovky ci to pomoze alebo nie
natřel jsem výfuk......jsem zvědav co vydrží

-> afro100: uvidim ked namontujem. Par ludi to tak ma bez vlnovca a vravia ze pomohlo.
-> mishom: no a vyznam? pokial nedas aj vyfuk ktory ma vlnovec tak to moc nepomoze ...
-> tunerlada: neee to neee ja to taky přebrušoval přes zimu.asi měsíc sem je dělal ale nee v kuse jak byl cas takže nějak přibližně 5 dní.jináč rozleštění to je ta finálovka :) neeee na autě neleštim,mám normálně filcovej kotouč tudle patu lešitící www.chromtechnik.cz/p_inf
o/541-white-max-maly-hrano
l-cca-0-45kg?Lang=1 docilim tohodle co vidíš na fotce. jináč tomu samozřejmě přecházelo broušení a to 320 bez vody abyh odstranil spínu a nějaký rejpance,pak 500 pod vodou, 1000 pod vodou, 1500 pod vodou a 2000 pod vodou to už jen na nějaký to doladění nějakejch jemnejch škrábanečku po 1500.no a pak omejt a nechyt vyschnout a šupky na leštění:)
-> Radek Retro eLeSo: Pro koho jezdíš?
Já mám se škdůkou po Praze všudy všeho asi 15tkm, a zatim nikdy nic-)
Já mám se škdůkou po Praze všudy všeho asi 15tkm, a zatim nikdy nic-)
-> kalmik_06: za hodku jako ručně nebo na tym autě?já se stím drbu od zimi a mám kulový 

-> myschaak AZNP K.Hora: Já furt tvrdím, že FUN je i praktický auto :-)
Včera byl u mě bratránek, který vzal rozchození nového Iskravaru "jako stranický úkol" a sehnal redukci na připojení plynu a daroval mi sprej na hubici :-D
www.svareciagregaty.cz/ag rega-ty-mig-mag/.../prod_3 2.html
Sváří to pěkně, jen na tři fáze (jakýkoli stupeň - má jich devět) to dělá z autoplechů cedník :-)
Takže to mám nastavené a můžu se učit ...
www.svareciagregaty.cz/ag rega-ty-mig-mag/.../prod_3 2.html
Sváří to pěkně, jen na tři fáze (jakýkoli stupeň - má jich devět) to dělá z autoplechů cedník :-)
Takže to mám nastavené a můžu se učit ...
-> tunerlada: tak já sem je už leštil přes zimu ale dal sem to olakovat a jaksi se to nechytlo:( tak sem je musel znova přeleštit,stihl sem jen 3 nebyl čas jináč jedno kolo mám vyleštěný přibližně za hodku:)
-> darklord: tak zitra dojed, svezu te
daleko to z brna nemas 

-> Klubko_: no ked date zadok dole zo zdvihaku tak to ide ako? 

saxo je poskladany a na zitra pripraveny k predani majitelce. Po odvedene praci taky trocha zabavy a tak jsem na ty svoje "čupr" svody dodelal tlumic. Koncovej dil z feldy. Je to i dost tichy
pochopitelne probehla testovaci jizda. Kdyz nas to se Stromkem po vyjeti z krizovatky a na 1 plyn na podlahu to koplo dozadu, 2 zase koplo, 3 zatlacilo, nechapali jsme. Vsak se podivejte sami.

-> maca: tak to asi nejsi sám,rozvážim po práglu a fakt šílený

-> darklord: no poslední dobou mam fakt strach na silnicích

-> maca: cece nevytahuj to ani na cestu, az nedopadnes jak Milos, co pri prvej jazde po laku zvrakoval rapida
uzovku do muzea 

-> maca: To verim