skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
dal new blinkry a rovnou i se světlama poupravil a zpátky nalepil upadlý znáček RS
-> venni: Jiná možnost než doma...bohužel není
Snad se to časem změní

-> Bc. Duso: rozrezal mandarinku ?

-> Pavel P..: nemam dovod, ja ho tiez nemam rad

-> Bc. Duso: jo? tak ho pozdravuj

-> Pavel P..: to ja nemam sajn.. asi ju ide podpalit, volal ma na GRILL PARTY ... 

-> Bc. Duso: to je dement, on to fakt rozrezal..

-> Bc. Duso: to je ten jeho závodní speciál? a co ta druhá oranžová?
-> VeTeV: Krása 

-> Bc. Duso: Fúúúha

-> Max: jj tak nejak Ferda mravenec prace vseho druhu :-)) ted me cekaj podlahy :-))
-> VeTeV: sehr gut !!!! taky se prdíš do všeho co... :o))))
mě tohle nebaví...obložil jsem si jen něco v bytě....naposledy jsem dělali patro u rodičů,tak jsem to nechal na ostatních :-) kdyby to bylo na sádroš...ale na křivej beton je to voser
mě tohle nebaví...obložil jsem si jen něco v bytě....naposledy jsem dělali patro u rodičů,tak jsem to nechal na ostatních :-) kdyby to bylo na sádroš...ale na křivej beton je to voser

-> Bc. Duso: 

Tak, dostalo sa mi do usi a aj do oci ze nas verny, poctivy, lasky plny, vzdy napomocny kamarat GabO0000000, nadobro skoncil s jeho velkym konickom. Otvoril oci mnohym ludom, a inspiroval nespocetne mnozstvo ludi. Gabriel, ostanes navzdy v nasich srdciach a prosim nezanevri na OKRIDLENY ŠÍP 

-> Kaprof: jak zde psal david 29 - holt nemakacenko vysokoskolak - me ruce, zada a kolena by ti mohli vypravet 

-> aceboss: tý voe já se lek že ti ruplo v bedně a prodal si ho 

-> VeTeV: Rukama nebo pusou?

-> aceboss: kuuurnik tak to napisem hned :)
aceboss 05.04.10 21:20:16 napsal:
Byl jsem donucen jistými okolnostmi vzdát se eRka na úkor
důležitějších věcí
tak jsem ho dnes odvez z domu pryč.
Achjo a zase jsem bez pořádného auta.......
VŠEM:!
Až takto tvrdě ne vždyt jsem ho sotva dal do hromady a párkrát se povozil.Bohužel tam kde jsem parkoval(starý dům)vedle nášeho rodiného domu se demoluje a stavíme tam novou dílnu pro stroje(soustruh,frézku,BP H atd....)+ moji novou gáráž
Tak jsem se ač nerad rozhodl odvézd auto z domu jelikož by momentálně muselo stát venku....
Tak jsem ho uložil u dědy do letního spánku
,ale pořád lepší něž ho mít doma na větru a dešti.Ten půlrok(rok) to vydržím i když ho možná sem tam výtáhnu v průběhu roku.
Byl jsem donucen jistými okolnostmi vzdát se eRka na úkor
důležitějších věcí

VŠEM:!
Až takto tvrdě ne vždyt jsem ho sotva dal do hromady a párkrát se povozil.Bohužel tam kde jsem parkoval(starý dům)vedle nášeho rodiného domu se demoluje a stavíme tam novou dílnu pro stroje(soustruh,frézku,BP H atd....)+ moji novou gáráž

-> Pavel P..: Děkuju za radu a názorný foto Pavle
Příště holt budu chytřejší

Ještě jedna věc ve fázi rozpracovanosti...novej potah odhlučnění motoru,ale došel mi chemoprén - fix námol

-> bibendum30: tak jestli to musíš dělat v bytě tak to potěš koště.Klobouk dolu...jinak erko sání doma mám,ale mám pocit že ho má slíbený SYNY

-> venni: každej má hold jiný priority :D Stejně ta červená přidá víc koní, než zmenšení turbulencí v sání :D:D:D:D
-> bibendum30: jak píše venni, vyfrezovat nebo vybrousit prostor pod karbcem jako u erkovýho sání.
asi takhle.... tohle mám já, moje práce to ale neni

asi takhle.... tohle mám já, moje práce to ale neni

-> venni: Jak říkám je to sání spíš na zkoušku....ale i tak z toho mám radost protože sem to celý tvořil doma v bytě(jelikož garáž ani vlastní dílna není
) . Jen to lakování proběhlo venku 

-> woody121: jjj je to parada

-> bibendum30: spíš jsi měl odstranit tu osmičku ze sání.....
-> Pavel P..: Původně mělo být stříbrný(tedy vyčistěný),takže nálitky a otřepy jsem zbrousil ručně jak se dalo... a potom přišel ke slovu dráťák na vrtačce.Pak mě napadla tahle barevná kombinace.To sání je spíš na zkoušku...není vyndaný z motoru
-> Pavel P..: nechat profrézovat 

-> bibendum30: to sání si měl tochu vybrousit.... nebo rovnou dát ze 110R.

Tož statečně sem přežil tento den, schytal sem jen dva kyblíky s vodou a teprva těď sem přišel s koledy dom
Řídím se motem čím méně toho obejdeš tím lépe a dnes sme u páteho domu zůstali

Řídím se motem čím méně toho obejdeš tím lépe a dnes sme u páteho domu zůstali

-> tominooo: Zapracuj na technice foceni.
-> aceboss: prodej? :oO
-> aceboss: 

-> aceboss: S aprílem jseš 4 dny pozadu
-> aceboss: 

-> aceboss:
..škoda...

-> aceboss: 

Byl jsem donucen jistými okolnostmi vzdát se eRka na úkor důležitějších věcí
tak jsem ho dnes odvez z domu pryč.

-> afro100: súhlasím ale škúdky sú moje čiže na zelenej trénujem a s červenej bude do roka a dňa čistokrvný závoďák 

-> woody121: hm, tak to hej, my mame doma tiez viacero aut, ale s nicim ten pocit nie je ako s tym mojim no :)
-> afro100: tak to máš pravdu ale my mame doma spotrebáka fabiu 1.4 nie hádanie troch piestov
tak na tom jazdím a treningáč mam ďalšiu šáde čiže som si dovolil rozobrať a pomaly stavať odznova :)

-> woody121: fuha no takto by som svoje auto rozobrat nemohol, pretoze by som sa nemal na com vozit a prestalo by ma to bavit ... ked makam priebezne tak mam z toho radost ze mam zas cosi nove spravene a pritom stale jazdim :)
-> kalmik_06: krása 

-> afro100:
a prečo ???