skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Ja som dnes udelal taky udelator, co mi udela zo skaredeho signalu z cievky pekny obdlznikovy pre snimanie otacok pre LM2-ku 

-> doly120: jo to by se ti líbilo, ale stejně je asi někomu střelím, to máš pravdu, do koše jich je škoda

Jinak já převezl rapida k ostatním škodovkám
Furt sem to odkládal až mi na to dali výzvu
(kupoval sem to v zimě,chvilu sem stím jezdil a měsíc to stálo) Nejedná se o toho mojeho žlutého

-> tonek.favo: Třeba mě

-> darklord: z 33?
-> Bohyn: chudak okna, to je utrpenie pocuvat ten zavijajuci motor jak to pomaly lenivo stahuje a este pomalsie vytahuje za asistenicie ku*evskeho odberu prudu. preco si tam nedal stahovaky z alfy? hentie rucne uplne vyhodit a nahodit tie motory aj s mechanizmom z alfy, pasuje to plug n play, len navaris dva sroby aby to slo uchytit na dvere. mam to tak a okna behaju 2x tak rychlo ako tieto uni a s tym ze obe okna naraz vytahovat okno udzri 10A poistka...
udelali sme emise:) a zitra jedeeeem na stk
:)
:)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 95% to tak necha a neotoci
-> doly120: až o vánocích

-> tonek.favo: Můžeš někoho obdarovat

-> havlik: Tak jest, tohle je blbost pekna :)
Tak já sem dneska našel toto, zachovalý origo CS a na místě, kde bych to už nečekal. Má to jeden háček, hoděj se hlavně na škodovku a né na fáčko
a RAT styl neplánuju

-> Klubko_: no jo 9 kabelů, 5 na centrál a 4 na okna, a ještě přibydou dva na repro
→ havlik: otočit by to šlo, ale je to zbytečný
→ havlik: otočit by to šlo, ale je to zbytečný

-> Bohyn: 9? to mas i rezervu ne?
Nebo ovladani na dverich?
-> havlik: hmm, ajo, da se

-> havlik: hmm, ajo, da se
-> Klubko_: otočit tisícihran dovnitř dveří a protáhnout vnitřkem
-> Klubko_: tak tak, ale protahat celkem 9 kabelů přes průchodku z Felice z pátých dveří byl porod

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a kudma by mely jit? To je univerzalni sada, to se nasazuje primo na tisicihran puvodnich stahovacek.
-> Bohyn: Smarja proc ty lanovody jdou pod tapecem? 

-> MOLSO: Se ti nelibi? Krasne ohybaj plech :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: RC
si ti rozbil (teda svaril
)

Pertlovaci kleste, zkusebni verze RC1 

-> Kapřík: napíšeš napřed závěť a odkážeš mi mazlíka?
klidně tě pak svezu na letiště 

-> Gemini: bomba!! taky bych si zalítal, musí to být úžasné... už delší dobu se chystám na tandemový seskok aspoň ale zatím mi to pořád nevychází...
-> Milan 136: Pěknej pickupek, nechceš mu založit kartu? 

konečně sem zapojil navijáky na pásy Schroth a vše funguje jak má,už se můžu normálně nahnout kam chci a otočit při couvání,je to pecka
,foto až bude světlo..

dnes jsme odvezli mojí káru na chatu muselo se udělat místo v garáži
složil hlavu a dobarvičkoval motorovej prostor,o víkendu snad nasadím hlavu a další ptákoviny..už chci jezdit ať mám aspoň z něčeho radost

-> mgbiker 24.03.10 09:32:53: já bych zkusil 10 minut v osvědčené lázni kyseliny solné :-)
-> Karlos (WIO46): leda tak s prosklenym ventildeklem :D
-> m8rinek: Když už nic, tak aspoň pro ten pocit.

-> mgbiker: hmm tak ti můžu říct, že takováhle onanie nad ventilovejma vahadlama je uplně zbytečná ;)
-> m8rinek: jasne ze ma ked stavias skoro novy motor a chces tam dat nejaky lepsi olej....
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdo neni? každej kdo má doma apoň jednu kazetu do magiče (neoriginálku) je pirát...
-> rockboy: Pirat.
celej den tahal filmy...
Kostka (Krychle)
Poslední skotský král
pro přítelkyni Něco jako láska a Lásce na stopě
Kostka (Krychle)
Poslední skotský král
pro přítelkyni Něco jako láska a Lásce na stopě
-> mgbiker: a má to smysl?
-> mgbiker: perfekt! ještě bych vyměnil čep

-> Matthes, záškodník z TechWebu: no neviem co je D9 ale este som nemal ziaden cistic ktory by dokazal odstranit zapeceny karbon...
-> David29: U popelářů už čekají
Skupina C, hotovo 

po dlouhé zimě .. už to vrčííí 

-> tunerlada: já už sem línej za málo peněz něco dělat..to já vždycky radši vymejšlim kde co vochcat nákejma podvodama

-> zidlik: tý vole je to málo ale aspoň neco

-> mgbiker: Kdyzbys pouzival jako ja D9 tak to mas za chvili a tim kartackem to jen osmrdlas a nemusis to drhnout.
-> tunerlada: tak te vyrazej...zase vo tolik nepřídeš vid