Obvykle jezdim maneskou docela rychle a dneska jsem tam jel krokem snad ani ne 50 a najednou u jablotronu z vedlejsi vyjizdi shampoon ve stříbrný oktě hucici do nejaky buchetky a rikam si ze chce jen videt do krizovatky a nakonec jsem se mu vyhnul uplne v protismeru tesne u chodniku. Co nejvic se snazim nosit paterak a rukavice....takze jsem mel samozrejme jen helmu a bundu :/ nicmene jsem se oklepal, nasral, motorku otocil dojel ho, poklepal na okynko a ukazal mu ze jednicka, curak! Rozkopnout držku by zasloužil, kdyby člověk aspoň neviděl jak prostě čumí na buchtu místo na silnici!
Včera - nasadil jsem novou linkovou orientaci a udělal výlet do Přerova. Někteří spolucestující z toho měli docela zážitek - prvně padaly hlášky typu "Kurňa, to je ale Amerika!!", po pár minutách si začali stěžovat, že "je tu málo místa" a "vždyť to vůbec nejede"
-> Hurdis: hezky popsáno jest , výlet zde popsaný a ukony jemu předcházející , na voze legendárním, ti tiše závidím, jest ti jistě dobrým sluhou na cestách vezdejších , zimou poznamenaných
Jinak po prvních skutečné projížďce od pořízení jsem docela spokojen. Auto hezky sedí na cestě, spojka a řazení fajnové, motor ujde. Tachometrových 125 km/h nebyl problém.
Jen chci udělat rozvody a přetěsnit výfukové potrubí.
Déle je nutné vyčistit karburátor (zatím dám asi jiný) a vyměnit kabely se svíčkami. Ohřátý motor totiž na volnoběh chcípá.
No a nakonec eRko dostalo nějaké ty chybějící drobnosti a bižuterii v podobě montáže lišt, krytek apod.