-> venni: Jak říkám je to sání spíš na zkoušku....ale i tak z toho mám radost protože sem to celý tvořil doma v bytě(jelikož garáž ani vlastní dílna není ) . Jen to lakování proběhlo venku
-> Pavel P..: Původně mělo být stříbrný(tedy vyčistěný),takže nálitky a otřepy jsem zbrousil ručně jak se dalo... a potom přišel ke slovu dráťák na vrtačce.Pak mě napadla tahle barevná kombinace.To sání je spíš na zkoušku...není vyndaný z motoru
Byl jsem donucen jistými okolnostmi vzdát se eRka na úkor důležitějších věcí tak jsem ho dnes odvez z domu pryč. Achjo a zase jsem bez pořádného auta.......
-> afro100: tak to máš pravdu ale my mame doma spotrebáka fabiu 1.4 nie hádanie troch piestov tak na tom jazdím a treningáč mam ďalšiu šáde čiže som si dovolil rozobrať a pomaly stavať odznova :)
-> woody121: fuha no takto by som svoje auto rozobrat nemohol, pretoze by som sa nemal na com vozit a prestalo by ma to bavit ... ked makam priebezne tak mam z toho radost ze mam zas cosi nove spravene a pritom stale jazdim :)
-> Jožynek : yo bude mi to robiť nedávno nájdený kamarát s Prešova moc pohode človek prezradím nik na virte Ice 05 vyvaria to opieskujú nalakujú spravia mi nápravy atď chcem to mať typ top ja som iba začiatočník pomaličky zbieram skúsenosti takže radšej to nechám na odborníkov