skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Kaprof: hlinik+sul=vopruz
-> jarda.u1: pozdě
už tam jsou obyč kašlu na to je to na spotřebáku
tyhle jsem stejně musel zničit

-> Kaprof: hlinikovy tam nesmis nechat pres zimu,ta sul se na tom podepise.
-> jarda.u1: jo a bez šance na sundaní a to je povolovali dva statní škodovkari.-))
-> myschaak AZNP K.Hora: plátkem do pilky no vojeb šílenej
nikdy více
-> myschaak AZNP K.Hora: plátkem do pilky no vojeb šílenej

-> jarda.u1: jj
-> myschaak AZNP K.Hora: me staci vaha toho vetsiho

-> Kaprof: jak??????????nožem i s wentilkama

-> Kaprof: cepicky byly hlinikove?
-> petr s: jj,přijeď taky....potřebuju pomoct uklízet
-> jarda.u1: zejtra zvážim....chceš čistou váhu nebo i s tím humusem?

-> jarda.u1: zejtra zvážim....chceš čistou váhu nebo i s tím humusem?

Já dneska navšívil jednoho zatvrzelého předohrabistu z Kanku
odpoledne to bylo vtipné a zábavné zvlašte rvaní čepičky kombinačkama
P.S už jsou dole:o)

-> petr s:
-> myschaak AZNP K.Hora: a to mensi melo 220 g?

-> myschaak AZNP K.Hora: a to mensi melo 220 g?
-> jarda.u1: Bude v sobotu pořádat sraz škodovkářů
-> jarda.u1: jo,to jo...a hned dva mrazáky,to větčí mělo cca 220kg
-> myschaak AZNP K.Hora: dve mrtvy prasatka za vikend,to mate plnej mrazak,ne?

-> Hurdis: to já taky ne...za ty love co to vyšlo jen za materiál mám žlutou gls ve stavu jak zeď je

-> myschaak AZNP K.Hora: To je mazec. Do toho bych tedy nešel.
-> Pavel P..: me to vyhovuje a s najezdem problem nemam :)

-> David29: já mám takový podobný ale mírnější sklon a taky se na to dost blbě najíždí, zvlášť pozadu.
Pavel P.. 28.03.10 18:58:51 napsal:
→ vedec: jsou docela příkré… na to asi musí dost blbě
najížděj ne?
Když to rozjede na trojku, je tam jak nic
→ vedec: jsou docela příkré… na to asi musí dost blbě
najížděj ne?
Když to rozjede na trojku, je tam jak nic

-> tonek.favo: taky mam v planu udelat si podobnou aktivni bezpecnost
jinak v klidu ja jsem pri vymene zarovky stropniho svetla pravidelne skrtal sroubovakem o plus a minus takze jsem spalil jen tak tri pojistky 

-> Hurdis: jo,když mi řekl že jen ta přehazovačka vyšla asi na 18ku tak jsem koukal...
Já sem si dneska vyrobil prvek aktivní bezpečnosti
Jen musím sehnat červený žárovky, ty momentálně nemám. Bohužel se mi přitom všem elektrikaření a hledání(+) podařilo přepálit asi pojistku alarmu, pač nefunguje jak má. Mě se nikdy nepovede nic na 100pro

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak to rozšiřte na trojkusovku, abych si mohl konečně zaletět do hospody. Po zemi je to dálka. Prosím dimenzovat na runway do délky 170 m.

-> Hurdis: prej výrobní výkres
tohle je speciální dvoukusová výroba,strejc si dělá taky....maximálně můžu detailně nafotit....

-> myschaak AZNP K.Hora: No koukám, že předělává ukrajinu na rogalo. Až to bude hotový prosím o poslání výrobního výkresu. Ale bez hlavolamu. 

-> Hurdis: pašík se toho zvěrstva pod bubnem nedožil....jakej Tleskač?

-> myschaak AZNP K.Hora 28.03.10 19:43:03: Že jsi neřekl, že je tatínek Honza Tleskač.
no a ještě zpětný šlehnutí plg do sání na ségry feldě....

-> myschaak AZNP K.Hora: To s Pašíkem seklo, když viděl to mechanické prasátko?
a tohle dělal táta,už to tejden jezdí,je to zatím jen v provozuschopném stavu
dneska jsem se vrhnul na to tekoucí prasátko...kdo by to byl řekl že po 3 měsících a 0,5l dolitý brzdový kapaliny to bude vypadat takhle
fábie a 80tkm a prasátko je kaput

.. amálku mi vyhnali ze "skladu", tak si chuděrka chvilku postojí na trávě pod plachtou, trávu nahradíme dlaždicema a pak dostane i pergolku mrška jedna 

-> vedec: jsou docela příkré... na to asi musí dost blbě najížděj ne?
kromě mnoha jiných věcí jsem dneska ztunil domácí felicii (boj proti plechovym diskum:-) )
-> Mantrabeach 28.03.10 14:02:25: Tady děláš tajnýho, ale jen debil by nepoznal podle fotek co máš u auta o co jde

-> Gemini: uz zase jezdis s 1.4 T?
18 metru L profilu 30x30x3 a mame najezdy
ty kousky v popredi je vsechno co mi zbylo z tech 18 metru
..no a hned jsem se vyzkousel pri vymene prevodovyho oleje

TURBO opäť funkčnééé

-> vhml: stupňovitej vrták na takový množství děr asi neni nic moc
-> Stepan FUN: supr zkusim sehnat, kamarád tim zkoušel dělat díru do 0,7mm plechu a moc se nedařilo.... taky to byla fréza na dřevo :)))
-> Stepan FUN: supr zkusim sehnat, kamarád tim zkoušel dělat díru do 0,7mm plechu a moc se nedařilo.... taky to byla fréza na dřevo :)))
-> Stepan FUN: Těď začal prodávat Extol korunkové vrtáky do kovu v sadě jsou tam dva trny a tuším pět vrtáku.Cena 690kč.
Odkaz třeba tady:www.grandic.cz/ostatni-ex tol-premium-vrtaky-korunko ve-hss-bi-metal-instalater ska-sada-9ks-extol
Odkaz třeba tady:www.grandic.cz/ostatni-ex tol-premium-vrtaky-korunko ve-hss-bi-metal-instalater ska-sada-9ks-extol
-> m8rinek: Tohle byla hrnková fréza. Má to středící vrták a potom Ti z toho odpadne kolečko. Vodící trn stojí cca 300-400, jedna fréza tak 200-300 podle průměru. (nicméně konkrétně tahle nemá výměnný břity a byla součástí instalační sady k parkovacím senzorům. :-) ) Není pod ní potřeba tolik místa jako pod stupňovitej vrták jak píše vhml , nicméně ten stupňák používám taky dost často. ;-)
Umyl sem Generála,vysál v interier,pak přehodil letní kola na strycové auto,umyl,vysál,skontrolo
val oleje,vodu

-> m8rinek: stupňovitej vrták, super věc. Za 500Kč to udělá díru od 4 do 32mm.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: čim vrtáš díry?
dnes jsem vyndal motor z tatovího auta
-> Gemini: -> RON: Další odlehčování bude až v následující fázi úprav. Tohle doděláme tak aby to bylo schopný odjet závod, najedem s tím na váhu a podle výsledku budem řešit co dál. :-) Původní váha po koupi byla 820kg... Tak uvidíme jak se to změní teď....
nějak blbne připojení a nemůžu sem dát fotku.Auto je čerstvě po laku ale nemůžu sem dát kloudný fotky protože by bylo poznat co je nový.musel sem to krapet umazat:D
-> Gemini: a nemá to opláštené hliníkom :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nebýt tam rám a někam to poslat, tak máš dvoje dveře hned vedle sebe