dneska ráno jsem si vzal na sebe čistý hadry a domů jsem přijel černej jak kominík....to jsou ty drobný úkapy ze strojů jak říká šéf,a to jsem měnil jen čtyři řemeny
-> darklord: zadrbane je to ,olej tiekol od prs prach atd,a raz co mi pustilo gufero od prevodovky tak bola mensia sprcha ten motor nebol ani raz cisteny za svoju existenciu
-> p.b., stika87, Jozka: dik za podporu ja si to proste chtel vyzkouset. Kdyz se to osvedci, poridim priruby, nakoupim matros v metrazi, pozvu kamosa s ohybackou a pojdme
-> Klubko_: Je dobře, že tu jsou pořád lidi co jsou schopný něco reálně zkoušet a ne jen virtuálně kecat, takže v tomhle ti fandím. Na druhou stranu si taky myslím, že to upadne :)
-> Klubko_: Vsadil bych 12 bobřích kožešin, že ti to upadne velmi záhy, pokud bys to vařil přechodovou elektrodou nerez-uhlík s 25% Cr, tak o něco později. Ale nechat si příruby vypálit na laseru nebo vyříznout vodním paprskem zas až takovej problém není a pak můžeš vesele v ladění pokračovat. Já ti fandím
No jako vzhledem k tomu, ze ke svareni litiny jsou uplne jiny postupy a metody nez svareni ocele, tak musi bejt kazdymu jasny, ze tohle je proste nesmysl... Parkrat se to rozzhavi a vychladne a trubky z toho odpadnou jako nic... Tak nejak nevim co nekoho prijme k tomu vymejslet tohle a zbytecne se s tim delat a zdrzovat a mit vysledek defakto na nic od toho koupit novy hotovy svody "plug & play". Neberte to jako kritiku, ale spis jako uvahu...