skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Nasadil jsem linkovou orientaci z mých nepřeberných zásob :))
Doskladal jsem novej motor...tak uvidime jestli vůbec pojede a bude vše ok. O víkendu to zkusím...jsem zvědavej.
-> poldy: ale mňa ste nevedeli vziať čo?
tak sem si dneska opravil ten alarm, naštěstí mi vyhořela jen pojistka, tak to už zase všechno houká

-> m8rinek: snad nee - rád bych Ti pomohl, ale chtěl bych to skompletovat 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Woe, :) to je focený mobilem a tam fakt makro nemám

-> Petrson: Priste az se budes nudit tak se uc fotit makro 

Dneska sme boli s kovom 1,3mpi na vylete k delu na Martinskych holiach
Cesta dost masaker ,ale nase stroje to zvladli
,ale radsej zo znackami pod sedackou 
Cesta dost masaker ,ale nase stroje to zvladli

-> hymla: kdyby Ti po rozborce zbyly šavle a brzdy dej vědět :D
-> Syny: No vidíš a já to dělám v 21
Tak víš co nuda je nuda :) tak sem si ji ukrátil.

-> petr s: To si pis :)
-> Syny: Ty už jsi znal písmenka?
-> Petrson: To sem delal kdyz mi bylo 8 :)
rozebral ji 
- nový vzduchový filtr
- olej + filtr
- svíčky
a v týdnu ještě zajedu na seřízení ventilů - když je rozdeklovaná
doufám že to neskončí v: co jste dnes podělali

- nový vzduchový filtr
- olej + filtr
- svíčky
a v týdnu ještě zajedu na seřízení ventilů - když je rozdeklovaná
doufám že to neskončí v: co jste dnes podělali

dneska ráno jsem si vzal na sebe čistý hadry a domů jsem přijel černej jak kominík....to jsou ty drobný úkapy ze strojů jak říká šéf,a to jsem měnil jen čtyři řemeny
-> darklord: zadrbane je to ,olej tiekol od prs prach atd,a raz co mi pustilo gufero od prevodovky
tak bola mensia sprcha
ten motor nebol ani raz cisteny za svoju existenciu

-> Shark: to je z utopeneho auta alebo prec je vsetko take zasrane od bahna?
ide sa robit GO 1/2
rozobraty motor

-> Nwkt: kdyz to mas v garazi :)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: mě přežilo VB léto v pohodě
-> Vojtisek: v létě je rozteklej jak zmrzlina

-> Petruška: pekně divoký barvy

Tak jsem přidal nějaké drobnosti :) Na boční zadní okýnko a zadní okno ;)
dneska jsem lenošil, ale na malou drobnost do kokpitu jsem čas našel...

Dneska sem stáhla fotky, ale garáž sme malovali už o víkendu....
-> p.b., stika87, Jozka: dik za podporu
ja si to proste chtel vyzkouset. Kdyz se to osvedci, poridim priruby, nakoupim matros v metrazi, pozvu kamosa s ohybackou a pojdme 

konecne poriadna hlava na poriadny motor, vacsie sacie ventily 36mm , saci kanal 32-29-33,5
-> Klubko_: Je dobře, že tu jsou pořád lidi co jsou schopný něco reálně zkoušet a ne jen virtuálně kecat, takže v tomhle ti fandím. Na druhou stranu si taky myslím, že to upadne :)
-> Klubko_:
fandim

-> Klubko_: Vsadil bych 12 bobřích kožešin, že ti to upadne velmi záhy, pokud bys to vařil přechodovou elektrodou nerez-uhlík s 25% Cr, tak o něco později. Ale nechat si příruby vypálit na laseru nebo vyříznout vodním paprskem zas až takovej problém není a pak můžeš vesele v ladění pokračovat. Já ti fandím

-> Klubko_: Na pokus to stačí ale jestli chceš stejnou délku tak trubku zasukovat
byla tu zminena rozdilna delka vetvi, ale me pripada, ze na techto svodech speedpro.cz/vyfukove-svod
y-sport-skoda-pi-1184.html je kazda trubka jinak dlouha. Na tech mych jsou 1-4 stejne dluhy a 2-3.
-> Syny: az takovy znaalosti o spojovani materialnu nemam. Na plug&play svody rekneme, ze setrim
No jako vzhledem k tomu, ze ke svareni litiny jsou uplne jiny postupy a metody nez svareni ocele, tak musi bejt kazdymu jasny, ze tohle je proste nesmysl... Parkrat se to rozzhavi a vychladne a trubky z toho odpadnou jako nic... Tak nejak nevim co nekoho prijme k tomu vymejslet tohle a zbytecne se s tim delat a zdrzovat a mit vysledek defakto na nic od toho koupit novy hotovy svody "plug & play". Neberte to jako kritiku, ale spis jako uvahu...
-> Borin - Král tuzerů: to je asi proto, ze me mrzi, jak mi tady dycky vsechno strhate, at udelam cokoli. Chtel jsem si takle ty svody vyzkouset. Esi to uleti...uleti, nic se nestane, dam sesriovy svody a vyfuk. Az prijde cas a okolnosi budou nakloneny vymyslim nebo koupim neco lepsiho.
-> Klubko_: ja ťa nejdem haniť, mne sa to páči :-) ako nápad a pokus prečo nie :) a uvidí sa, čo to vydrží....
-> Klubko_: mě dodělalo hlavně tohle : snad se vam budou libit...děláš jak kdyby to byla final verze a je to takovej hodně divokej testovací kus...
-> Borin - Král tuzerů: ocelovy priruby budou v dalsi fazi.
-> Kuladmin: jo tohles poznal 

-> Klubko_: Musíš na mě hned útočit jak magor ??? Pochopil bych, když bys udělal příruby vlatstní a řekl bych zajímavej pokus, ale takhle naprasení k uřezavý litině ? škoda slov...
-> Tom.t: Svařit nejde, přismrkat ano, ale držet to nebude...
-> Tom.t: Svařit nejde, přismrkat ano, ale držet to nebude...
-> Klubko_: No tak vidim tam spravne prvni dil facka 

-> pitrs-84@: tak to vicemene planuju. Uz nebyl cas to ani poradne dobrousit atp. Tohle stalo 1x favo svody, 4x 1. dil favo vyfuku(ne vse se podarilo na poprve), trubky co dum dal.