-> Klubko_: ok,měli ještě keci že je to blbej plast,že to nemá cenu,vše do plniče a brousit pod vodou.....nejsem přece ovce-neni to pro ně prostě business no ale díky
Klubko_ 01.04.10 22:06:18 napsal: → Syny: kdyz jsem to zvedal za napravu, abych mohl dat pod prahy kozicky, tak naprava napred zajela do auta a az pak se to zvedlo. Drzi to cely v podstaten jen na 2×1,5mm plechu podbehu.To je tan stavitelnej podvozek u citroenů
-> Syny: kdyz jsem to zvedal za napravu, abych mohl dat pod prahy kozicky, tak naprava napred zajela do auta a az pak se to zvedlo. Drzi to cely v podstaten jen na 2x1,5mm plechu podbehu. Nastesti to vypada, ze to pujde celkem snadno opravit.
dneska jsem dozjištoval chromování plastů a fakt na to s**u!!!!!!!!!!!!!!!zadní vnitřky světel užovka-800kč kus,vnitřní kulaté přepínače 300kč kus(chromování.cz)a to mi řekli že přepínače se asi zvednou a nepovede se to,takže zůstanu o origa
pocal zkoumat saxo, kterymu se protlacuje zadni naprava do kufru. Stacilo se na nu povesit a byla na spravnem miste. Zitra rezeme a blikame. Takle jak je to na fotkach jsem to oskubal jen rukama Kvalitni francouzsky stroj.
Po více jak 4 letech jsem zprovoznil-opět dovedl do provozu tatovu Š100.Ze začátku to vypadalo velice blbě,ale to,že chytlá na druhý pokus mě velice mile překvapilo.
Já byl dnes asi po 4 letech u zubaře, docela jsem se toho bál i když se s dokotorem znám. Musím zaklepat, vše mám v pořádku, dokonce jsem dostal pochvalu. Píšu to spíš pro zajímavost kvůli snímkům z rentgenu, které někdo třeba zatím neviděl a možná mu připadnou zajímavé. Krásně jsou na tom vidět jednotlivé vrstvy zubů, plomba a případně kazy. Uprostřed je středící konstrukce elektronického snímače.