skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> FORM: jsem živým důkazem

-> afro100 04.04.10 16:36:28: dej tam siletbloky z motoru (měkký) .... tyhle se ti pravděpodobně utrhnou.
Tak já jsem dnes zjistil, že ,,asi všechna" Užovková světla nejsou úplně stejná. Ale je to jen dítejl
, takže neni skoro nic poznat. Jedná se jen o kousek větší lem a o kousek větší sklo zpátečky. Ale na první pohled neni nic poznat 

Sem dokončil oživení novýho přírůstku do stáje
,je komplet a vše origo kromě pneu....vyměněný lanko,bowden a brzdový špalky,vše promazaný,naleštěný a seřízený

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevim co je moc
ale je to poznat

-> Nwkt: Moc?
-> afro100: Pomůže
-> afro100: ja to mam tiez upravene a pomohlo to, nechutna rezonancia pri 2500 otackach mi zmizla, ale je to odlisne asi u kazdej skodovky ci to pomoze alebo nie
natřel jsem výfuk......jsem zvědav co vydrží

-> afro100: uvidim ked namontujem. Par ludi to tak ma bez vlnovca a vravia ze pomohlo.
-> mishom: no a vyznam? pokial nedas aj vyfuk ktory ma vlnovec tak to moc nepomoze ...
-> tunerlada: neee to neee ja to taky přebrušoval přes zimu.asi měsíc sem je dělal ale nee v kuse jak byl cas takže nějak přibližně 5 dní.jináč rozleštění to je ta finálovka :) neeee na autě neleštim,mám normálně filcovej kotouč tudle patu lešitící www.chromtechnik.cz/p_inf
o/541-white-max-maly-hrano
l-cca-0-45kg?Lang=1 docilim tohodle co vidíš na fotce. jináč tomu samozřejmě přecházelo broušení a to 320 bez vody abyh odstranil spínu a nějaký rejpance,pak 500 pod vodou, 1000 pod vodou, 1500 pod vodou a 2000 pod vodou to už jen na nějaký to doladění nějakejch jemnejch škrábanečku po 1500.no a pak omejt a nechyt vyschnout a šupky na leštění:)
-> Radek Retro eLeSo: Pro koho jezdíš?
Já mám se škdůkou po Praze všudy všeho asi 15tkm, a zatim nikdy nic-)
Já mám se škdůkou po Praze všudy všeho asi 15tkm, a zatim nikdy nic-)
-> kalmik_06: za hodku jako ručně nebo na tym autě?já se stím drbu od zimi a mám kulový 

-> myschaak AZNP K.Hora: Já furt tvrdím, že FUN je i praktický auto :-)
Včera byl u mě bratránek, který vzal rozchození nového Iskravaru "jako stranický úkol" a sehnal redukci na připojení plynu a daroval mi sprej na hubici :-D
www.svareciagregaty.cz/ag rega-ty-mig-mag/.../prod_3 2.html
Sváří to pěkně, jen na tři fáze (jakýkoli stupeň - má jich devět) to dělá z autoplechů cedník :-)
Takže to mám nastavené a můžu se učit ...
www.svareciagregaty.cz/ag rega-ty-mig-mag/.../prod_3 2.html
Sváří to pěkně, jen na tři fáze (jakýkoli stupeň - má jich devět) to dělá z autoplechů cedník :-)
Takže to mám nastavené a můžu se učit ...
-> tunerlada: tak já sem je už leštil přes zimu ale dal sem to olakovat a jaksi se to nechytlo:( tak sem je musel znova přeleštit,stihl sem jen 3 nebyl čas jináč jedno kolo mám vyleštěný přibližně za hodku:)
-> darklord: tak zitra dojed, svezu te
daleko to z brna nemas 

-> Klubko_: no ked date zadok dole zo zdvihaku tak to ide ako? 

saxo je poskladany a na zitra pripraveny k predani majitelce. Po odvedene praci taky trocha zabavy a tak jsem na ty svoje "čupr" svody dodelal tlumic. Koncovej dil z feldy. Je to i dost tichy
pochopitelne probehla testovaci jizda. Kdyz nas to se Stromkem po vyjeti z krizovatky a na 1 plyn na podlahu to koplo dozadu, 2 zase koplo, 3 zatlacilo, nechapali jsme. Vsak se podivejte sami.

-> maca: tak to asi nejsi sám,rozvážim po práglu a fakt šílený

-> darklord: no poslední dobou mam fakt strach na silnicích

-> maca: cece nevytahuj to ani na cestu, az nedopadnes jak Milos, co pri prvej jazde po laku zvrakoval rapida
uzovku do muzea 

-> maca: To verim 

Matthes, záškodník z TechWebu 03.04.10 21:45:09 napsal:
→ Zeke-ten šestý 03.04.10 19:34:15: Ty vole to je hnus :-D
Hlavne ze mas spatne nandanej starter z hyjeny
→ maca: To bych se lekl slusne
no byla ve mě malá dušička
→ Zeke-ten šestý 03.04.10 19:34:15: Ty vole to je hnus :-D
Hlavne ze mas spatne nandanej starter z hyjeny

→ maca: To bych se lekl slusne

-> darklord: ahaaa :D ja som sa do profilu nekukal, hups :D to ja len tak od oka kvoli rozteci
-> afro100: no keby zdvihol predok tak mu to moc nepomoze kedze ma v profile 120ku
inak ja to tiez tak planujem urobit, dam tam za 5, zdvihnem jedno kolo a davaj lestit, len neviem kolko dat plynu az to neni ani malo ani vela, diferak hadam prezije

-> venni: tomu říkám umění improvizace, nápaditý

-> tunerlada: namontuje na auto, zdvihne predok, da tam 5 s cihlou na plyne a leeeeeeeeeeeestiiiiiiii 
jo ale bacha na hnaty decka

jo ale bacha na hnaty decka

-> kalmik_06: tý voe jak si to leštil
za den šecky 4 kola? 

-> myschaak AZNP K.Hora: v autogenu dochází kyslík voe a není čas pro něj zajet 

po... výsledek úplně super,narovnáno o 8cm a trubky už v ohybu nejsou ováné nýbrž kulaté 

-> venni:
domácí autogen

Dneska první jarní grilování...pár pivek,nějaký kuřecí a nakonec nějaký bouraný svody na srovnání...
-> Syny 03.04.10 21:59:30:

aj ked je pravda ze posledny motor som sfukol aj s lakovanim plechov okolo za 14 dni

aj ked je pravda ze posledny motor som sfukol aj s lakovanim plechov okolo za 14 dni

-> petr s: Ja to natahuju, abych to nemel trapne hotovy za mesic 

-> petr s: nezapomínej že my mladší ročníky máme 10% šanci že se důchodu dožijeme

-> Syny: to si šetříš do důchodu
-> myschaak AZNP K.Hora: Ja na tom delam s pulrocnima pauzama furt 

-> Jožynek : jo,ale na to nezbydou love
-> Syny: nekecej že tě přešla depka a dal ses do díla?!!!

-> Syny: nekecej že tě přešla depka a dal ses do díla?!!!

-> Zeke-ten šestý 03.04.10 19:34:15: Ty vole to je hnus :-D Hlavne ze mas spatne nandanej starter z hyjeny 
-> maca: To bych se lekl slusne

-> maca: To bych se lekl slusne

-> myschaak AZNP K.Hora: ale toho jedla a chlastu čo sa tam vojde...

-> Jožynek : hej)
-> myschaak AZNP K.Hora: chladnička?

a ještě jeden nadměr.....celkem prdel-asi 8km a samý serpentýny,z kopce do kopce