skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Tomaso435: bibendum
-> Vojťas: ty stěrače tu někdo sháněl.....
-> Vojťas 14.11.18 11:29:07: hele ted jsem telefonoval s majitelem, zitra mame rande, ale rikal ze to je pravak, tak sem to byl omrknout a je prestavenej na nase, akorat sterace asi jsou puvodni, tak kdyby nekdo chtel neco... Ja vim je to vsechno srot, jeden cep sterace je zlomenej
-> Luky 14.11.18 11:36:31: plus drzaky po litru
ctyrpisty pujdou nejmin za dvojku
...kus

...kus

-> Luky: vsak neboj ctyrpisty pujdou nejmin za dvojku 

-> Vojťas: to zachraň, v dnešní době to někdo na bazoši za těch 50 tisíc koupí!!

Chodim kolem ty zahrady ctvrtej rok, ale ted jak spadalo listi bylo videt do prujezdu...
Divny je ze vin zacina na J, to by znamenalo rok 88? A asi tam byla kyvka, v kastli jsou kyvkodomky. A hreben a 4p vpredu
Divny je ze vin zacina na J, to by znamenalo rok 88? A asi tam byla kyvka, v kastli jsou kyvkodomky. A hreben a 4p vpredu
-> isti: na většině škodovek sem měl taky vše puvodní, "pokud to funguje, nehrab se v tom"
-> kraska98:

-> Jumbo: Ten web je bezva. Úplně na tebe dýchne nostalgie. A přitom 90léta byly tak nedávno... 

-> isti: 32 rokov 
Myslím, že škodovácká brzdová hydraulika nejvíce trpí, když se s autem nejezdí, jinak překvapivě drží...

Myslím, že škodovácká brzdová hydraulika nejvíce trpí, když se s autem nejezdí, jinak překvapivě drží...

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: Ja viem ale nechce sa mi veriť že to vydržal 30rokov.
-> isti: Zeby Hlavny Spojkovy Valec?
-> Bukaj: Čo je pôvodné?

Loužičku (pár kapek) pod spojkovým pedálem - takže mne nemine oprava...
...ale na to, že ten HSV je původní a má tedy na krku 260 tisíc km, tak dobrý
...ale na to, že ten HSV je původní a má tedy na krku 260 tisíc km, tak dobrý

-> Jumbo:

-> Jumbo: mazec, paráda!

-> isti 25.10.18 20:17:44: ja nejsem nejakej fanda lady, nivu jsem volil, protoze mi prisla snadno opravitelna, jako skodovka
No mozna bych bral nejakou 2101 :), ale nemam na to misto... Uz toho mam moc no :/

No mozna bych bral nejakou 2101 :), ale nemam na to misto... Uz toho mam moc no :/
-> Jarda: Lebo je to LADA

-> isti 25.10.18 19:06:49: proc bych mel chtit samaru? z te se mi do nivy hodi asi jen brzdovej valec, ten je 2108
ale jako cabro bych mozna i bral

Ja uz nemam auta kam davat,takze klidne prenecham.Ale on to jeste nekdo pouziva jako normalni vuz na jezdeni.Nastesti tady v horach se nesoli.
-> lokaj: Tak to kup
ale švyhom lebo Jarda ťa predbehne

Dnes jsem objevil Ladu Samaru.Mimo Rusko a UA jiz dost raritni vuz.A tato byla v dost peknem stavu.
-> rafilik: co s tym zamyslas??
-> rafilik 15.10.18 11:33:35: na to ti tam pár věcí chybí 

Našel se jeden nový disk... nešlo ho tam nechat. Nemá někdo tu origo novou pokličku? Ještě nevím co s ním, ale bylo by fajn, kdyby byl složený.
-> Jarda: Až tak sa neteš,možno to nebude tento rok.
-> Jarda: Píšem do zoznamu pre ďalšiu návštevu.
-> Tuner#2: pokud je to zakrivene, tak OK, na fotce to vypadalo docela plose, proto jsem se ptal...
-> isti 05.10.18 22:06:53: co blbnes, ja bych to bral i jen na jednu stranu :) zeptej se ho jeste
ale pripravu mam u ze 6 rapidu jen u 2ks a zlutej nema :(
Jinak hledal jsem, no a uz vic jich nemam :/ 2 renovovany sady mam namontovane s nerez pistkama na zlutem a na BAZovi
To lozisko na vystup na kardan nemohu najit, mam nekde koupenej dvouradej vyklopnak a vubec nevim kde, tak asi budu muset koupit znovu...

Jinak hledal jsem, no a uz vic jich nemam :/ 2 renovovany sady mam namontovane s nerez pistkama na zlutem a na BAZovi
To lozisko na vystup na kardan nemohu najit, mam nekde koupenej dvouradej vyklopnak a vubec nevim kde, tak asi budu muset koupit znovu...

-> Voplik: -> Luky: -> Tuner#2: Díky za info kluci.. Jak tak vidím ty odstíny barev, tak to vážně bude mít asi spojitost s koncem výroby..
skoda-virt.cz/cz/.../1404
67-valmi-zaujimavy-rapid?p
offset=50
Chlapci, ja som tu pred osmymi rokmi pridal prispevok o rapide s otvaracimi trojuholnikmi.
Tento Rapid u nas este vzdy pravidelne stretavam. Normalne v prevadzke

Chlapci, ja som tu pred osmymi rokmi pridal prispevok o rapide s otvaracimi trojuholnikmi.
Tento Rapid u nas este vzdy pravidelne stretavam. Normalne v prevadzke

-> isti: Popravdě kdyby nebyly v páru, tak se na ně bude prášit dál. Já už se nákupu jedné strany z páru spíš vyhýbám. Mě pak nebaví hledat ty jednorožce složitě bůhví kde.
-> Tuner#2: Mikrosérii 10-ti kusů jsem měl předběžně domluvenou asi 2 roky zpět, takže vyrobitelné to je. Ale finální fakturu by někteří zdejší členové nejspíš nevydýchali. U mě to zapadlo finálně nikam, protože mě začalo klasicky zajímat něco jiného a tohle šlo stranou. Navíc proč to vyrábět, když to umíme sehnat v origu. Jediné originální okno, které mě ještě ze všech možných verzí 105-136-Garde-Rapid míjí je překvapivě zadní na Rapida s výhřevem. Jinak všechny verze ve všech tloušťkách jsem dokázal za ty roky někde vyštrachat jako fungovky. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 05.10.18 12:14:26: Už aj ja som mal v ruke také deravé sklá ako na fotke,ale nezobral som to lebo boli iba na jednu stranu.Dotyčný to už možno dávno vyhodil pri presťahovaní skladu.
-> Nwkt: Co bys s tím dělal?
Navíc proč to tahat ze Slezska, když se to evidentně co chvíli objevuje za pár kaček v Čechách?

-> Voplik: V kastli na to musí být příprava
-> Tomaso435: Co bylo to tam dali no 
-> Luky: Tvoje auto? Zajimalo by me jaky to ma uchyceni

-> Luky: Tvoje auto? Zajimalo by me jaky to ma uchyceni
-> Jumbo 05.10.18 14:21:31: To je naopak velký problém. Kamarád zkoušel vrtat pomalu i vodním parskem origo a vždy se to rozletí tím jak je to kalený a vyrobit takto zakřivený tvar v malosériovce je nemožné...
-> Kocvin 05.10.18 19:24:18: Ano, mrkni k Petrovi.135 do karty
-> Kocvin 05.10.18 19:24:18: Ano, mrkni k Petrovi.135 do karty

-> Voplik 05.10.18 20:17:48: to vypadá hrozně... kdyby to okno bylo aspon jako zadní boční u formana a mělo ty kraje zatmavený ... tohle je jak tuning z roku 2000